Nie lubię pisać w tak tępych tematach, bo to często nie ma celu, Jarl każdy ma z ciebie beke, ja rozumiem, że 13 lat itp, ale chłopie poproś mamę niech odłączy Ci komputer i schowa, jeśli zależy Ci żeby polskie pułki się złączyły, na pewno TY nie proponuj zrobienia LN czy coś na ten wzór. Ja nie chcę kwestionować istnienia słabych pułków, które są typowo nastawione for fun, ale denerwuję mnie, gdy ktoś właśnie bawi się w Hubala, przecież to logiczne, że takie 16pp, 3pp czy 8pp nie dołączy do czegoś takiego, bo poziom tych co się na to zgadzają, a poziom 8pp, które ma mocną ekipę do gf i starają się być w tym jak najlepsi. 3pp, gdzie mają po 50 osób na trening/event/bitwe, mają paru silnych chłopaków, którzy mogą coś zrobić w ważniejszych starciach i tam nie ma takiej napinki na skilla czy właśnie staranie się bycia topowym pułkiem. 16pp, które jak na razie jest najbardziej rozpoznawalne i zapraszane na eventy, gdzie grają obecnie najlepsze regimenty to sorry, ale ja jako płk 16pp nie widzę w tym sensu. Graczy więcej niż 25 nie potrzeba, mam stały skład, który niedawno pokonał 78th, które jest najmocniejszym pułkiem gfowym, a w NWL jako spartanie zajęli 3 miejsce, a teraz po połączeniu z 84th maja jeszcze mocniejszy skład pod bitwy 1v1, więc proszę cie zajmij się w swoim pułku czymś pożytecznym i nie rób szopki, w której każdy będzie chciał się pośmiać i tawerna stanie się miejscem, w którym nie będzie można normalnie podyskutować tylko sprzeczać się na tak głupie tematy.