Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kto z pułkowników chce stworzyć nową Legie Nadwiślańską  (Przeczytany 4305 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Kto z pułkowników chce stworzyć nową Legie Nadwiślańską
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 13, 2016, 11:18:42 »
    Skoro nie dostałeś odpowiedzi, a mimo to wciąż starasz się zwrócić na siebie uwagę, to postaram Ci się to wytłumaczyć:

-Nie, plan by nie wypalił

Pozdrawiam cieplutko.
    dziękuje za opinie

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 13, 2016, 13:06:51 »
    Proponuję spytać pułkowników z 1 pp Sosnowiec. Jeśli przekonacie ich na swoją stronę w ten sposób zdobędzie absolutną większość poparcia pułkowników na scenie NW !

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 13, 2016, 13:35:57 »

Nie lubię pisać w tak tępych tematach, bo to często nie ma celu, Jarl każdy ma z ciebie beke, ja rozumiem, że 13 lat itp, ale chłopie poproś mamę niech odłączy Ci komputer i schowa, jeśli zależy Ci żeby polskie pułki się złączyły, na pewno TY nie proponuj zrobienia LN czy coś na ten wzór. Ja nie chcę kwestionować istnienia słabych pułków, które są typowo nastawione for fun, ale denerwuję mnie, gdy ktoś właśnie bawi się w Hubala, przecież to logiczne, że takie 16pp, 3pp czy 8pp nie dołączy do czegoś takiego, bo poziom tych co się na to zgadzają, a poziom 8pp, które ma mocną ekipę do gf i starają się być w tym jak najlepsi. 3pp, gdzie mają po 50 osób na trening/event/bitwe, mają paru silnych chłopaków, którzy mogą coś zrobić w ważniejszych starciach i tam nie ma takiej napinki na skilla czy właśnie staranie się bycia topowym pułkiem. 16pp, które jak na razie jest najbardziej rozpoznawalne i zapraszane na eventy, gdzie grają obecnie najlepsze regimenty to sorry, ale ja jako płk 16pp nie widzę w tym sensu. Graczy więcej niż 25 nie potrzeba, mam stały skład, który niedawno pokonał 78th, które jest najmocniejszym pułkiem gfowym, a w NWL jako spartanie zajęli 3 miejsce, a teraz po połączeniu z 84th maja jeszcze mocniejszy skład pod bitwy 1v1, więc proszę cie zajmij się w swoim pułku czymś pożytecznym i nie rób szopki, w której każdy będzie chciał się pośmiać i tawerna stanie się miejscem, w którym nie będzie można normalnie podyskutować tylko sprzeczać się na tak głupie tematy.

« Ostatnia zmiana: Marca 13, 2016, 14:29:20 wysłana przez simskil »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 13, 2016, 13:46:03 »
    Power, simskil i nie chce mi się już nawet sprawdzać, kto jeszcze w tym temacie - zacznijcie pisać po polsku (przecinki też są istotne, simskil!), bo tego się czytać nie da. Tym razem ostrzeżenie ustne, ale dalej będą warny. To, że macie duże pole co do tematów dyskusji klanowych i możecie się spierać nawet, nie znaczy, że macie zacząć pisać, jak analfabeci.
    « Ostatnia zmiana: Marca 13, 2016, 14:01:16 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 13, 2016, 14:23:36 »
    Piszą kulturalnie nikt się nie sprzecza. Jednak kogoś kują w oczy przecineczki. Oni pracują na swoją opinię, nie da się ich czytać - ich sprawa. Jednak karać za to? To nie dyskusje kulturalne. Może pozamykajcie tematy i zwarnujcie wszystkich co nie postawili przecinka ! Przynajmniej będzie co robić ! Aa zapomniałem znowu będzie, że prowokuję. To już sobie idę.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 13, 2016, 14:24:08 »
    Witam!
    Spróbuj pogodzić zwaśnione strony i znaleźć złoty środek. Jeśli to się nie uda i pułki nie zgodzą się na utworzenie Legii Nadwiślańskiej to - załóż ją sam. W internecie każdy jest anonimowy i wystarczy trochę wyobraźni, a każdy może zostać tym kim chce. Widać po twoim zaangażowaniu że świetnie nadajesz się na pułkownika, jednakże z racji twojego wieku nie możesz iść do szkoły wojskowej teraz, lecz możesz mianować się pułkownikiem Internetu i Legii Nadwiślańskiej.
    Pozdrawiam

@IvE
    Forum ma być czytelne, na dobrą sprawę można przyzwolić na rzucanie wszędzie "kurwami", niech każdy pracuje na swoją opinię. To nie działa w ten sposób. Chcesz dyskutować? Staraj się pisać jak człowiek i nie robić błędów interpunkcyjnych oraz ortograficznych :)

Chyba widzisz różnice jak ktoś pisze trzydzieści osiem słów pod rząd i nie używa żadnych znaków interpunkcyjnych i pisze jak jakiś robot to raczej nie jest idealny post ale IvE nasz obrońca liberał polski kucowski uważa że każdy pracuje na swoją opinię i jeśli ktoś zwróci uwagę na używanie znaków interpunkcyjnych to normalnie nazista faszysta a do tego pewnie jeszcze cyklista chciałem walnąć kropkę ale przecież nie używam żadnych znaków interpunkcyjnych więc swój wywód zakończe kropką ale taką słowną kropka
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 13, 2016, 14:46:15 »
    Tylko może wystarczy też wziąć pod uwagę, że może ktoś nie wychowywał się w Polsce i mogą mu wejść pewne błędy, których on sam nie zobaczy. Poprawna pisownia jest ważna, ale też nie napinajcie się tak na kogoś. Mam problemy z interpunkcją, wiem o tym nikt mi nie musi o tym mówić. Poprawiłem poprzednią wiadomość.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #22 dnia: Marca 13, 2016, 14:48:27 »
    Ale to nie jest temat o ortografii tylko o Legii.

Offline SuchaSzmata

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • If your profile picture is from an anime, your opi
    « Odpowiedź #23 dnia: Marca 13, 2016, 17:00:49 »
    Cicho Power jak się nie ma do czego doczepić to wtedy trzeba dowalić o ortografii to zawsze działa.