Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolszczenia modów  (Przeczytany 277295 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    Odp: Spolszczenia modów
    « Odpowiedź #270 dnia: Marca 30, 2010, 16:43:47 »
    Po raz enty - jak jakiegoś spolszczenia nie ma na pierwszej stronie TEGO tematu, to ono nie istnieje. Nie, nikt nie zrobi TOBIE spolszczenia. Jedź na na angielskiej. Jak wydadzą wersję 1.0, to ktoś pewnie się pofatyguje, aby zrobić to spolszczenie, ale jak na razie ucz się angielskiego.

Offline Cadmer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #271 dnia: Marca 30, 2010, 18:02:48 »
    Zrobiłem spolszczenie do Star Wars Conquest.

http://www.4shared.com/dir/35469795/91ff99aa/SWC_spolszczenie.html

Błędy, sugestie zgłaszajcie na pw.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2010, 13:09:56 wysłana przez Cadmer »

Offline Glut67

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #272 dnia: Marca 30, 2010, 18:12:05 »
    ASDAMk20 CO TAK OSTRO?? Że ty zachowujesz się jak dziecko to nie znaczy że nikt nie zrobi spolszczenia. Grzecznie się zapytałem i dostałem odpowiedź. Cadmer dzięki wielkie za spolszczenie ;)

« Ostatnia zmiana: Marca 30, 2010, 18:18:03 wysłana przez Glut67 »

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #273 dnia: Marca 31, 2010, 10:08:24 »
    ASDAMk20 CO TAK OSTRO?? Że ty zachowujesz się jak dziecko to nie znaczy że nikt nie zrobi spolszczenia. Grzecznie się zapytałem i dostałem odpowiedź. Cadmer dzięki wielkie za spolszczenie ;)
    Używam ostrego języka, ponieważ zaczyna mnie już denerwować fakt, że to samo pytanie pada co kilka dni. Niech ktoś choćby się postarał, poczytał, czy ktoś przypadkiem już nie zadał takiego pytania... To, że akurat Cadmer teraz opublikował spolszczenie, to przypadek (dzięki Cadmer, wreszcie będzie można zagrać w tego wspaniałęgo moda przynajmniej częściowo po polsku), a nie odpowiedź na twoje pytanie. Ogólem to raczej ty dałeś przykład szczenięcego zachowania tym oto zdaniem:
    ASDAMk20 CO TAK OSTRO??

Jakbyś nie wiedział, wg. tzw. Netykiety duże litery uważane są za krzyk, a jeśli dobrze wiem, tylko małe dzieci, oraz tzw. dzieci neo krzyczą o byle problem. Użycie pogrubienia i podkreślenia na moim nicku odbieram jako zbytnio emocjonalne podejście do sprawy. Uspokój się, a później wieszaj na mnie psy, dobrze?

EDIT:
    Na jakim forum? www.sweetbrokacik.pl? xD Żart, rzecz jasna. Dobra, kończmy tą bezsensowną sprzeczkę, jak sam zauważyłeś.
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2010, 11:36:31 wysłana przez ASDAMk20 »

Offline Glut67

• Użytkownik
    « Odpowiedź #274 dnia: Marca 31, 2010, 10:52:29 »
    1. Tak napisałem dużymi literami, ale to nie miał być krzyk tylko pytanie, które miałeś zauważyć (i zauważyłeś)
    2. Zakończmy tą sprawę bo taka sprzeczka nie ma sensu. Teraz się pochwalę xD Na jedynym forum jestem moderatorem, tak więc wiem jak się zachowywać ;), ale kończymy  z tą sprzeczką??
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2010, 18:13:10 wysłana przez Glut67 »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #275 dnia: Kwietnia 01, 2010, 17:32:26 »
    EDIT: Nie na "cenzura" xD Na ****** ;)

Primo: O ile wiem piractwo jest zakazane. Więc nie wolno też chyba wysyłać tu linków na fora pirackie.
    Secundo: Ten portal jest jak dla mnie odrobinę żałosny.

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2010, 20:17:53 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Glut67

• Użytkownik
    « Odpowiedź #276 dnia: Kwietnia 01, 2010, 18:14:49 »
    1. Wykasowałem ten adres i ty też Argaleb usuń te cytat
    2. Wiem że to forum jest trochę żałosne (nie chodzi tu o mountandblade.info)

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #277 dnia: Kwietnia 01, 2010, 19:00:42 »
    Poprawiłem menu rekrutacji w spolszczeniu HYW i Europe 1200 (2.32 > 2.33, link bez zmian, dodano dwie nowe frakcje, nie bardzo mogłem przetestować gdyż nie mogłem rozpocząć nowej kampanii, bez różnicy czy ze spolszczeniem czy bez, działa tylko szybka bitwa, ale zmiany były raczej niewielkie, więc i błędów nie powinno być za wiele)

Z ciekawości wszedłem na powyższe forum i co widzę? pod każdym plikiem, prócz bezpośredniego linku do czegoś tam, są również linki do pobierań poprzez pobieraczka :] Dla niewtajemniczonych proponuję wpisać w googla "pobieraczek" i rzucić okiem na dowolny wynik poza pierwszym.
    Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #278 dnia: Kwietnia 01, 2010, 20:50:00 »
    Z ciekawości wszedłem na powyższe forum i co widzę? pod każdym plikiem, prócz bezpośredniego linku do czegoś tam, są również linki do pobierań poprzez pobieraczka :] Dla niewtajemniczonych proponuję wpisać w googla "pobieraczek" i rzucić okiem na dowolny wynik poza pierwszym.

Właśnie dlatego stwierdziłem że to forum jest żałosne. Afera z pobieraczkiem trwa już około rok, a tamten kolo i tak wciąż zarabia na naiwnych ludziach. Powinni coś z tym zrobić:D

A wracając do spolszczenia możesz podać link?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #279 dnia: Kwietnia 01, 2010, 21:12:06 »
    Linki bez zmian.
    Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #280 dnia: Kwietnia 02, 2010, 17:45:17 »
    Ja rzem się przypadkowo wpie....ił na pobieraczka oczywiście jak to pewnie każdy nie chciało mi się czytać regulaminu no i na koniec musiałem zapłacić 94,38 zł

ZLIKWIDOWAĆ POBIERACZKA

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #281 dnia: Kwietnia 02, 2010, 21:04:28 »
    Ja rzem się przypadkowo wpie....ił na pobieraczka oczywiście jak to pewnie każdy nie chciało mi się czytać regulaminu no i na koniec musiałem zapłacić 94,38 zł

ZLIKWIDOWAĆ POBIERACZKA

I zapłaciłeś?! Właśnie tak ten koleś zarabia. Trzeba było to olać trochę by cię postraszył i po sprawie. Według opini prawników to jest wyzysk. Teraz to ty możesz pozwać jego. A tak w ogóle to jest przewidziany nowy dział na forum poświęcony modom pod Warbanda?

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #282 dnia: Kwietnia 03, 2010, 15:47:15 »

Sorka, że offtopuję, ale chciałem kolegę wyprostować :D

Niedawno mój dobry znajomy miał ten sam problem. Poszliśmy do niego pograć w dość starą grę "Rune", gdy nam się znudziło, postanowił wejść na pocztę, jakie było jego zdziwienie gdy zobaczył email z podpisem: "Przed sądowe wezwanie do zapłaty za korzystanie z usług Pobieraczka" (czy jakoś tak). Śmiałem się do łez, a kumpel zaczął obgryzać paznokcie i lekko się zaniepokoił. Przyprowadził nawet ojca by pokazać mu widomość. Ojciec ironicznie: "No to masz Prze*rane, pójdziesz do pierdla i tyle, haha", tak na serio to kazał mu to olać, ja też. Zalogowaliśmy się na jego konto na Pobieraczku chcąc usunąć jego konto, ale co najzabawniejsze... nie było opcji "usuń konto". Tym bardziej przekonywałem go żeby to olał i tak zrobił. Z ciekawości również się zalogowałem na Piebieraczku (z czystej ciekawości) czytając regulamin i brednie jakie tam były wypisane wołały o pomstę do nieba. Nie będę się rozpisywał, dostałem 2 emaile, pierwszy był taki sam jak wiad. kumpla, a drugi był emailem ostatniej szansy wpłaty na konto, albo koleś powiadomi odpowiednie organy ścigania. Odpisałem mu że zgodnie z ustawą z dnia (bla bla bla) mam prawo  by wezwać go do Sądu. Jakich użył bym argumentów w sądzie? Nie jasny regulamin, brak możliwości usunięcia konta, groźby przychodzące na mój email. To jemu by się dostało, a nie mi i odstałbym takie odszkodowanie za które nie musiałbym pracować dość długi czas.

Także popełniłeś błąd płacąc mu, ale cóż, skoro co 20 osoba czyta regulamin, a potem robi w majty bo otrzymuje tego typu emaile.

Wielkie sorry za offtopa :(

Offline Glut67

• Użytkownik
    « Odpowiedź #283 dnia: Kwietnia 03, 2010, 18:14:22 »
    Racja ;) Jemu by się dostało :P Ja jeszcze na pobieraczku się nie zalogowałem i nie mam zamiaru.  Popek96, a kiedy wydarzyła się ta historia z pobieraczkiem??

EDIT: Jak w lutym tego roku to go pozwij do sądu
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2010, 10:03:44 wysłana przez Glut67 »

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #284 dnia: Kwietnia 03, 2010, 19:14:58 »
    W lutym tego roku