Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kobiety w internecie  (Przeczytany 5698 razy)

Opis tematu: czyli gimbusy udajace plec piekna....

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Kobiety w internecie
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 30, 2016, 20:20:11 »
    Aha. To dlatego mnie tak męczyłeś na privie. I poddawałeś w wątpliwość moją kobiecość.
    Trochę to... chore.
    Watpliwosci mam dopiero teraz, po tym jak sie wymigalas/es z przyjscia na ts :D Jestem po prostu ciekaw Twojego glosu. Czy to znaczy ze jestem chory psychicznie?

Masz strasznie dziwny tok rozumowania. Szczerze mówiąc, gdybyś mnie zaprosił na ts, też bym odmówił (nawet bez wykręcania się, po prostu bym powiedział "nie"). Moją płeć również poddałbyś w wątpliwość? Pomijam też już kwestię istnienia modulatorów głosu.
     Tak samo zawsze ignorowałem zaproszenia do gry, czy gdziekolwiek indziej, gdy mnie jakaś randomowa osoba zapraszała z sobie tylko znanych przyczyn. Czemu niby ktokolwiek ma spędzać czas (czy prościej: poświęcać go) dla osoby, której nie zna, lub z którą nie ma ochoty przebywać?

A kwestię tego, że nie każdy używa ts (czy w ogóle komputera, mamy też przecież użytkowników mobilnych) to już kompletnie pomijasz.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 30, 2016, 20:30:49 »
    Czemu niby ktokolwiek ma spędzać czas (czy prościej: poświęcać go) dla osoby, której nie zna, lub z którą nie ma ochoty przebywać?
    No to nie ma tu nic wspolnego tok rozumowania. Jesli kogos nie znasz a on Cie zaprasza to zeby sie poznac. No wiesz jestem typem osoby ktora z takich zaproszen korzysta i tok myslenia nie ma tu nic do rzeczy. Zwyczajny z Ciebie cudak :P
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 30, 2016, 21:09:16 »
    Ja natomiast do takich osób nie należę. To "wymiganie się" to po prostu stwierdzenie, że nie wiem czemu moja obecność na ts miałaby służyć. Zwyczajnie nie interesuje mnie to. Zwłaszcza że należę raczej do osób małomównych (to dopiero poddaje w wątpliwość moją kobiecość :P)
    Łowy zaczęte! Bij, kto w Boga wierzy!
    I grzmij: "Bóg, Anglia, król i święty Jerzy!"

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 30, 2016, 21:21:25 »
    No to nie ma tu nic wspolnego tok rozumowania. Jesli kogos nie znasz a on Cie zaprasza to zeby sie poznac. No wiesz jestem typem osoby ktora z takich zaproszen korzysta i tok myslenia nie ma tu nic do rzeczy. Zwyczajny z Ciebie cudak :P

W dalszym ciągu wąsko na to patrzysz. Po prostu nie szukam przyjaciół w internecie i nie interesuje mnie, czy ktoś chce mnie poznać, czy nie (szczególnie, że często są to osoby niezbyt rozgarnięte). A i tak mimo to poznałem wiele ciekawych osób z różnych narodów, z którymi chętnie utrzymuję jakiś kontakt i do których mogę nawet i na ten ts wchodzić, jeśli mnie zaproszą. I żadnej z tych osób nie poznałem na zasadzie zapraszania do rozmowy/gry tak znikąd, gdy zupełnie nie wie się, kim ta osoba jest.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 30, 2016, 21:56:35 »
    Zapraszam wszystkich do Torunia porozmawiamy o życiu xD

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 30, 2016, 22:02:15 »
    Po prostu nie szukam przyjaciół w internecie i nie interesuje mnie, czy ktoś chce mnie poznać, czy nie (szczególnie, że często są to osoby niezbyt rozgarnięte).
    I to ja mam waskie spojrzenie...

Zapraszam wszystkich do Torunia porozmawiamy o życiu xD
    Uwaga na niego IvE lubi malych chlopcow :D
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 30, 2016, 23:05:51 »
    W dalszym ciągu wąsko na to patrzysz. Po prostu nie szukam przyjaciół w internecie i nie interesuje mnie, czy ktoś chce mnie poznać, czy nie (szczególnie, że często są to osoby niezbyt rozgarnięte). A i tak mimo to poznałem wiele ciekawych osób z różnych narodów, z którymi chętnie utrzymuję jakiś kontakt i do których mogę nawet i na ten ts wchodzić, jeśli mnie zaproszą. I żadnej z tych osób nie poznałem na zasadzie zapraszania do rozmowy/gry tak znikąd, gdy zupełnie nie wie się, kim ta osoba jest.

Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 30, 2016, 23:19:46 »
    I to ja mam waskie spojrzenie...

Takie jest moje zdanie. Nikt ci nie broni mieć innego.

I przypominam, że można raportować również PW. To odnośnie napastowania ciebie przez Prusaka, Rapo oraz beanshee przez ciebie. Piszę to na wypadek, gdyby ktoś miał dość najazdów via priv, a nie wiedział, że za to też możemy takiej osobie odebrać możliwość wysyłania prywatnych wiadomości (to przy okazji mute'a/bana).
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 31, 2016, 01:41:07 »
    Co do "nękania" - patrz na datę, zresztą mnie wszystko jedno bo jest z czego się śmiać teraz :-D

A co do zdania na temat ludzi - nie rozumiem Twojego podejścia trochę, czy to w realu czy przez internet mogę się zaprzyjaźnić z każdym i nie traktuje ludzi jako kogoś dla kogo muszę marnować swój cenny czas. Może to wynika z charakteru nie mam pojęcia.
    No i dziękuje że dla mnie poswieciles kilka minut swojego życia Dyktatorze :-)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 31, 2016, 09:57:20 »
    Ja czuję się napastowany przez lewaków i PiSowców. Poproszę o bana dla nich.

Co to w ogóle za retoryka xD

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 31, 2016, 10:27:26 »
    nie rozumiem Twojego podejścia trochę(...)

I oto sedno całej sprawy. Ty nie rozumiesz podejścia innych osób, tak samo jak inni nie muszę rozumieć Twojego.

Nie każdy musi chcieć poświęcać czas innym ludziom, więc czemu miałbym marnować ten czas z Tobą? Nie interesują mnie nowe znajomości, inni ludzie oraz nie interesuje mnie co mają mi do powiedzenia, dopóki ktoś nie zaprezentuje sobą czegoś, co przykułoby moją uwagę. A nawet dla takich oraz bliskich osób poświęcam go tylko tyle, ile trzeba i kiedy trzeba.

Staranna i drobiazgowa selekcja znajomości oraz jasno określone intencje są dla mnie priorytetem, ponad masą nic nie wartych i nie wnoszących niczego kontaktów. Ty możesz mieć inne zdanie i to jest ok, dopóki nie wpychasz się z buciorami i napastliwie męczysz innych, czy to na forum, czy to w prywatnych wiadomościach, czy też w życiu realnym.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 31, 2016, 10:59:03 »
    No Alek Ci wyłożył podstawy funkcjonowania na tej planecie. Obyś wyciągnął dobrą lekcję bo nie musiało mu się chcieć :P

No ale przede wszystkim dystans.

Offline beanshee

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 31, 2016, 11:29:05 »
    A co do zdania na temat ludzi - nie rozumiem Twojego podejścia trochę, czy to w realu czy przez internet mogę się zaprzyjaźnić z każdym i nie traktuje ludzi jako kogoś dla kogo muszę marnować swój cenny czas. Może to wynika z charakteru nie mam pojęcia.
    No i dziękuje że dla mnie poswieciles kilka minut swojego życia Dyktatorze :-)

Introwertyków sporo ludzi nie rozumie. A introwertyków z fobią społeczną to już w ogóle.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 31, 2016, 11:32:41 »
    Z introwertyzmem trzeba się nauczyć żyć no albo coś ze sobą zrobić :P

Offline beanshee

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 31, 2016, 12:47:29 »
    To nie jest choroba żeby coś z tym zrobić. Wątpię, aby cokolwiek było można zrobić. Ot, taki charakter. Czasem utrudnia, czasem ułatwia życie.