Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WNL 4  (Przeczytany 6547 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: WNL 4
    « Odpowiedź #75 dnia: Listopada 10, 2014, 11:40:43 »
    O wypraszam sobie cytowanie mojej wypowiedzi Arthasan. Carpe zamiast na skilla postawił na tych którzy chodzą na treningi. I tak się skończyło.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #76 dnia: Listopada 10, 2014, 11:44:05 »
    (click to show/hide)

No cóż brakowało nam Shava no i trochę Habrak zawodził .
    No cóż ze składu konnicy jaki wypisał Sebek to Harmana nie było , Abdu i Dominik poszli bo nie byli potrzebni na FoHu , został tylko Kamidas z pingiem . Dlatego zdecydowaliśmy się na Sebka na koniu na FBTR bo gra dobrze na koniu .
    Brak Harmana i też szkoda że RedBull późno przyszedł na ten mecz .

Tak dla przypomnienia :D Po raz kolejny dowiedliście małych jajek, jak trzeba coś wytrzymać psychicznie :D

Heh nie trzeba było długo czekać aż zaczniesz prowokować ^^
    Przypomnę ci coś skoro ty lubisz wypominać :

(click to show/hide)

Nie no z początku na FoHu to jeden strzelec wam wystarczył , potem dołożyliście drugiego i coś sobie popsuliście chyba :O
    Potem FBTR to przyznam OGL sobie postrzelał , ale potem to już nikogo ciekawego na łuku nie mieliście chyba :O

Heh skoro jesteś w tym jednym z najlepszych zestawów konnych , a grasz połowę meczu to chyba twoje atuty wciąż małe .
    Na FoHu to z waszej konnicy jedynie Hives trzymał fason i grał dobrze , potem na FBTR to nic dodać nić ująć Hives + 4-5 średniaków można was nazwać pomagierami nawet :O

Natomiast wasza piechoty dalej dupy nie urywa więc zbytnio nie ma co komentować :O

Zgranie jakieś tam macie , taktyki no na pewno lepszy niż ma carpe czasami , ale z tą psychiką to żeś podpalił hayate karate aż się ugasił . Wasza psychika taka dobra że na IG więcej RQingu niż gry xD No raczej aktywni gracze formę mogą utrzymać . A co do wyników i pozycji w tabeli to Gratuluję grającym na meczach :)

W sumie mecz był fajny i zacięty , podobało mi się to :)
    Carpe trochę przekombinował w paru momentach i dlatego przegraliśmy parę rund przez to ...
    Poza tym uważam osobiście i pewnie Kasztelany też że Virus jest za gruby bo w 20 sekund nie dobiegł do flagi !

Powodzenia w dalszej części turnieju i nie pokazuj Arthasan że masz szeroką cipę czy jak tam wolisz atut ...
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #77 dnia: Listopada 10, 2014, 15:03:54 »
    Hives jest cienki XD

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #78 dnia: Listopada 10, 2014, 15:08:53 »
    Relax już wyrwał pierwszego bana w tym sezonie WNLa?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Listopada 10, 2014, 15:12:10 »
    edit
    ---poprawka---
    ruski nie płakały po meczu do Folmsa więc zwracam im honor, co nie zmienia faktu że ich łucznicy są wallhackującymi ciotami.
    Co ciekawe Folms nagle stał się niesamowicie gorliwy do adminowania i zbanował Relaxa za jakeiś głupoty z czatu bo żartował z którymś z ich teamu na spekcie - co ciekawe żaden z rusków nie czuje się obrażony a kiedy prosiliśmy wcześniej o zmianę serwera bo mieliśmy gorsze pingi od nich na GER (bo serwy WNL GER to shit xd) to dziad nas ignorował. Dno i 10 metrów mułu.
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,315683.msg7515304.html#msg7515304
    Głupek sam powinien wyrwać bana na ryj. Chyba nie tak się załatwia sprawy z liderami klanów.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Listopada 10, 2014, 16:24:41 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,315683.msg7515304.html#msg7515304
    Głupek sam powinien wyrwać bana na ryj. Chyba nie tak się załatwia sprawy z liderami klanów.

Mówisz o tym:
    14:14 - [IR] Hardcorejp2001: so u will probably ban sota,majesty,rayden,trebron too ?
    14:14 - [IR] Hardcorejp2001: cuz they are too good :3 ?
    14:14 - [IR] Hardcorejp2001: ok
    14:14 - Folms: i'll ban you in a second if you wont shut up
    ?

Nie będę komentował bana relaxa, ale w tym wypadku jedynym błędem Folmsa jest to, że zamiast zignorować Borisa, odpisał mu w jakikolwiek sposób. Mówicie, że nie tak się załatwia sprawy z liderami klanów, a co powiecie o tym, jak się załatwia sprawy z adminami? Bo działa to w obie strony. Po tym wpisie Borisa nie widzę, by próbował wyjaśnić sprawę, lecz prowokuje i to na bardzo niskim poziomie. Tak dla zobrazowania tego przekładając na polską scenę -> to wpis na poziomie takiego, jakie wysyłał na PW sir Snoge: "Nie lubisz mnie, bo jestem od ciebie lepszy/[..] bo się boisz mojego skilla?" :DD

I to mnie jeszcze rozbawiło:
    Cytat: Rayden
    Probably some1 wants to pick IR this week.
    Cóż, AEluminati, jak mniemam :D Też pewnie będą teraz fanboyem AE, bo mam odmienne zdanie niż wielbiciele SotyMursu, czyż nie? Bo jak widzę, już nawet nie musi chodzić o AE, by nawiązywać do nich xD
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Listopada 10, 2014, 17:20:31 »
    Błędem Folmsa jest to że kiedy był problem z serwerem to udawał że go nie ma a teraz wielki miłośnik karania się znalazł. No ale nie dziwię mu się, że nie ma co robić - do jakiego klanu by nie poszedł to będzie grzał ławę.
    Teorie spiskowe o AE mam gdzieś, nie jest to żaden specjalny przeciwnik, koleni w kolejce do dostania.

btw pisałem na meczu że serwery WNL ger to kupa, ban plz

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Listopada 10, 2014, 18:56:12 »
    Pick night kolejki 6 rusza za kilka minut! http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,316736.msg7515604.html#msg7515604

(click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Listopada 10, 2014, 19:03:20 »
    Chcą przegrać to niech wybierają.

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #84 dnia: Listopada 10, 2014, 19:22:26 »
    Trebron lecz się pls. Ta obsesja na punkcie dokopaniu AE Cię wykończy xd
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Listopada 11, 2014, 02:55:40 »
    3OK nas wybrało, porywają się z motyką na słońce XD

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #86 dnia: Listopada 11, 2014, 09:15:25 »
    A ty z tego powodu włączyłeś Terrarię i jakiegoś Ninje . LECZ SIĘ ! ODBIJA CI !
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Listopada 13, 2014, 23:38:11 »
    Beka, na banie dla relaksa się nie skończy a może wyrwę jeszcze ja, Sota i Majesty - tylko z jednego klanu xD Ciekawe czy admini aż tak chętnie rozpatrzą około 30 naruszeń regulaminu haha
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,315683.msg7520019.html#msg7520019
    Każdy kto napisał ostatnio coś "brzydkiego" na serwie WNL niech czuje się zagrożony XD teamchat też się liczy.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #88 dnia: Listopada 13, 2014, 23:40:48 »
    A jak powiedziałem coś złego, ale mnie nie ma w żadnym rosterze to gdzie mnie zbanują? :c
    DANCE OR GET BANNED

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Listopada 14, 2014, 00:11:56 »
    UWAGA: treści w spoilerach mogą być wulgarne i grożą banem na WNL, otwierasz je na własne ryzyko

No trochę się tego nazbierało xD Ale nie tylko IR zostanie wybanowe Pepron, choćby tutaj spójrz:
    (click to show/hide)

A jak powiedziałem coś złego, ale mnie nie ma w żadnym rosterze to gdzie mnie zbanują? :c

Dostaniesz bana na wszystkie serwery WNL. I tak, potwierdzone info, na ciebie również wygrzebali brudy z różnych tygodni:
    (click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)