...ale myślę, że jesteś już dorosły oraz rozumny.
Rozróżniaj Rome: Dorosły a Pełnoletni.
@Edit1:
Co do prusaka, nie był zbanowany... raz...
Prußak (25.02.2013) - były banita, który chyba jednak nie dorósł jeszcze do Tawerny. //sir Luca
Olsen (26.02.2013) - multikonto Prußaka, konto usunięte wraz ze wszystkimi postami. //sir Luca
Doprzerwy69 (26.02.2013) - multikonto Prußaka. //Corleone
Prußak (11.04.2013) - absolutny mistrz w traceniu dawanych mu szans. Ktokolwiek wciela sie w tego użytkownika niech usiądzie i przemysli swoje życie//soner
Irvin (24.04.2013) - multikonto Prusaka // Corleone
Iron_Aquanoob (06.05.2013) - multikonto Prusaka //Corleone
ABBAraham (31.05.2013) - to co wyżej, tylko że dziecko to Prusak //Corleone
Rychwuj Peja (01.06.2013) - to samo co wyżej, tylko że Prusak nauczył się używać proxy. //Corleone
BadRomans (09.06.2013) - multikonto Prusaka, naprawdę ten idiota nie wie kiedy skończyć //Corleone
Ginter (23.06.2013) - to co wyżej, tyle że to Prusak //Corleone
Daje do myślenia.
@Edit2:
W sumie bawi mnie ta sytuacja, gdzie człowiek martwi się kolorkiem, jakby był jakimś wyznacznikiem jego życia. Pytanie do Ciebie PruBaku: Czy dzięki kolorowi czujesz się jakiś bardziej dowartościowany? Osobiście uważam, że straciłeś szansę na bycia wyróżniony w jakikolwiek sposób na tawernie z racji swojego niepowstrzymanego i zbyt długiego języka(aczkolwiek jest to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać).
Wyróżnienie zazwyczaj przypada osobom, które coś osiągają i nie zaniżają poziomu towarzystwa. Spójrz na Alkha, ^IvE'go czy innych byłych moderatorów. Oni jakoś nie płaczą przez to, że ktoś im zabrał zabawkę, czy coś w tym stylu. Ogólnie popieram Rome'a w tym uproszczeniu, bo rzeczywiście panował niezły bajzel na chacie.