Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Perfumy  (Przeczytany 1763 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Perfumy
    « dnia: Listopada 19, 2015, 00:22:11 »
    Zapach to podstawa i ważna rzecz ja powoli zaczynam raczkować w tym temacie.

Dotychczas korzystałem z Beckhama signature niestety testera był to mój pierwszy zakup z neta. Nie byłem zadowolony. Teraz zdecydowałem się na znany i lubiany Azzaro Chrome. Ogólnie cytrusowe nuty, które są teraz bardzo popularne. Wcześniej zaopatrywałem się i używałem albo świątecznych podarunków lub wynalazków z Rossmana. Zapach to ważna rzecz. Dziewczyny to lubią :P Spytajcie swoich dziewczyn/koleżanek/rodziny. A może nawet jakaś kobieta się wypowie (oczko do baenshee) Sam spotykałem się z sytuacjami gdy dziewczyny mówiły mi, że zajebiście pachnę. Pachnące dziewczyny też są znacznie lepiej odbierane przynajmniej przeze mnie. Zresztą nie tylko chodzi o dziewczyny tylko też o nastrój. Nie ma to jak czuć się świeżym i pachnącym. To poprawia samopuczucie. Warto więc trochę rozeznać się w temacie i zainwestować parę rozsądnych złociszy.

Jakich perfum używacie? Jakie zapachy lubicie? Jakie są Wasze opinie nt. testerów i zapachów z neta? A jakie na temat perfumerii.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2015, 00:32:16 wysłana przez ^IvE »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Perfumy
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 19, 2015, 07:47:12 »
    Moje perfumy to pot, ziemia i krew, innych nie toleruję.

Każda laska zawsze powtarzała, że mój naturalny zapach jest nieziemski. Może również chcesz się przekonać?
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 19, 2015, 11:16:21 »
    Ja na moim chłopie uwielbiam Allure homme sport :)
    Całkiem zacny jest też Million od Pacco Rabane.
    Łowy zaczęte! Bij, kto w Boga wierzy!
    I grzmij: "Bóg, Anglia, król i święty Jerzy!"

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 19, 2015, 14:44:37 »
    Asia prosiła mnie o przekazanie, że ubolewa nad faktem, że z powodu nadmiaru obowiązków związanych z dziećmi, remontem domu i kursem na prawo jazdy, nie może wziąć udziału w dyskusji.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2015, 15:35:24 wysłana przez Octavian »

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 19, 2015, 15:18:07 »
    Jesus Del Pozo Quasar - rewelacyjnie pachnie, kosztuje i wygląda :D

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 19, 2015, 19:33:34 »
    Ważne żeby jechało sandałem i zwierzyną, eee znaczy się posiadało delikatne nuty drzewa sandałowego i piżma :P

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 19, 2015, 21:13:43 »
    Jaguar Fresh Verve Man i Hugo Boss - Hugo. Oba ciut ostrzejsze, ale takie lubię najbardziej :P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 19, 2015, 22:55:03 »
    Jako warszawski krwiożerczy kapitalista musisz pachnieć ostro Drogi Bojarze, a jak długą się trzymają te zapachy na Tobie? :)

@Alek z chęcią się przekonam śmierdziuchu a potem wrzucę cię pod prysznic i wyszoruje plecki abyś pachniał normalnie i wypsikam perfumami dla polepszenia efektu. Może w końcu wyrwiesz te swoje studenki a nie będziesz się tylko na nie ślinił w swoim kantorku :D

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 20, 2015, 00:04:56 »
    Zapach trzyma się praktycznie cały dzień, oczywiście później traci na intensywności, ale i tak jest mocno wyczuwalny. A co do tego krwiożerczego kapitalisty to jest dobrze :P (cukier się handluje, tylko boję się, że Pis nas z schengen wycofa i będziemy na cłach dużo tracili... ale na razie poszło już 6 tirów i ruskie są zadowolone :P, więc jest dobrze ).

Offtop: Jak się nazywa mieszkaniec mołdawi? Mołdawianin? Mołdawiak? Ja dla uproszczenia nazywam ich  rosjanami, ale zastanawia mnie to :P

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 20, 2015, 06:21:40 »
    Jako warszawski krwiożerczy kapitalista musisz pachnieć ostro Drogi Bojarze, a jak długą się trzymają te zapachy na Tobie? :)

@Alek z chęcią się przekonam śmierdziuchu a potem wrzucę cię pod prysznic i wyszoruje plecki abyś pachniał normalnie i wypsikam perfumami dla polepszenia efektu. Może w końcu wyrwiesz te swoje studenki a nie będziesz się tylko na nie ślinił w swoim kantorku :D

Obślinić mogę Ciebie, a może nawet i nie mogę.

Tak na poważnie to serio, ja nie używam perfum, gdyż strasznie działają mi na nerwy. Jak czuję wypachnionego faceta, to zdzierżyć nie mogę. Gdy kobieta jest wypachniona z góry do dołu, to jeżeli nadrabia czymś innym, wtedy jeszcze zapomnę o perfumach. Ze wszystkich kobiecych perfum jakie miałem przyjemność lub nieprzyjemność wąchać bliżej lub dalej najlepiej chyba zapamiętałem Juliette has a gun: Mad Madame oraz Lady Vengeance, a także Dior Midnight Poison.
    Od razu warto dodać, że nie, nie pamiętałem tych nazw. Po prostu gdzieś tam się walały jakieś butelki za łóżkiem.

Z męskich perfum zapamiętałem... nic. Chyba odpowiedni żel pod prysznic oraz nieuciążliwy antyperspirant to dla mnie max.

Z resztą co ja tam wiem, z 6 par butów mniej lub bardzo specjalistycznych, kupionych na pojedyncze z reguły okazje lub dobrane odpowiednio pod różne sytuacje, ja i tak zawsze i wszędzie zakładam swoje stare, dziurawe i pozdzierane buty sportowe Adidasa.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 13, 2017, 20:42:05 »
    Z racji okresu przedświątecznego i tego, że perfumy są dość popularnym prezentem to "odświeżam" temat o perfumach :)

Ja z mojej strony korzystam z teraz z męskiego Armani Emporio, Aqua di Gio i Lancôme Hypnose. Wszystkie mogę polecić bez wahania. Dość standardowe i klasyczne, ale jednak każdy trochę inny.
    Emporio - lekko słodki waniliowy, trochę korzenny
    Hypnose - zapach przyjemny i łagodny, dość klasyczny
    Aqua di gio - zapach tak klasyczny, że bardziej się nie da :)

Z takich mniej standardowych to fajny jest Cacharel Pour Homme. Lawenda, przyprawy, drzewo cedrowe i sandałowe i piżmo. Piękny zapach, ale ze względu na pieprz jest on trochę ostrzejszy i zdecydowanie mniej klasyczny.

Z kobiecych Lancôme Miracle jest dla mnie niekwestionowanym zwycięzcą, ale to by trzeba było opinii kobiet a ich tutaj jak na lekarstwo :*(

Jakieś inne doświadczenia i opinie?

Offline dreworka

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 18, 2018, 18:54:07 »
    Moje dwa ulubione:
    Aspen by Coty
    La Male by Jean Paul Gaultier

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175