Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 62956 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    O co wy się dalej gryziecie? Wszystko rozstrzygnięte. W VIe nie grał żaden invite - pan pod rangą Rzw wystąpił nawet na poprzednich meczach tego turnieju.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Po prostu lubie jak vespar sie miota, doublepostuje I robi smieszne fikolki. Przepraszam

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Jak chcecie, żebyśmy sciągnęli tytuł to nas pokonajcie a nie płaczcie na tawernie. Czas który przeznaczyliście na tą dyskusję mogliście wykorzystać na trening który patrząc po wyniku by wam się przydał.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    No coz. Osoba ktora pisze a nie wie co pisze, debil I (inne slowa jakie polecialy w moja strone sobie dopiszcie) sprowkowala was do potkniecia ktore zaowocowalo swietnym dochodzeniem. Nie powinniscie obrazac mojej inteligencji skoro z kretesem was zgialem w pol I wsadzilem na smietnik historii xD

Ależ my nie obrażamy twojej inteligencji (o ile takową masz), sam ją obrażasz ("Ganczo Pajac, First and Last of His Name, King of Trolls and the First Banned Men, Lord of the Shitstorm, Protector of Clan Threads, Prince of Warns, and Khal of the Great Ban Se")  uważa to niejedna osoba.
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline SpajderChrum

• Morderca Macior z Moczar
    • Użytkownik
    • Piwa: 32
    Ja proponuję chłopaczkom z 16pp dać spokój. Jeszcze któryś matce j*bnie krzesłem jak im zabierzecie jakiś tam śmieszny tytuł z komputera.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Jak chcecie, żebyśmy sciągnęli tytuł to nas pokonajcie a nie płaczcie na tawernie. Czas który przeznaczyliście na tą dyskusję mogliście wykorzystać na trening który patrząc po wyniku by wam się przydał.
    Mocne słowa jak na kogoś, kto musiał kantować, żeby wbić ten wynik XD. Jezu, czemu nie macie mózgu. Oficerki sobie wszystko wyjaśniły a wy dalej swoje.

HURR POKONALIŚMY WAS DURR ODEJMIJCIE RUNDY Z INVAMI DURR JESTEŚMY NAJLEPSI DURR

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    Mocne słowa jak na kogoś, kto musiał kantować, żeby wbić ten wynik XD. Jezu, czemu nie macie mózgu. Oficerki sobie wszystko wyjaśniły a wy dalej swoje.

HURR POKONALIŚMY WAS DURR ODEJMIJCIE RUNDY Z INVAMI DURR JESTEŚMY NAJLEPSI DURR

"żeby wbić ten wynik XD"
    odejmij wszystkie rundy w których brał udział Inv. "Jezu, czemu nie macie mózgu." Racja, nie posiadasz go:D

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Ganczo POTĘŻNY ujeżdżaczu koni może zagramy z 10ph dzięki inv rozdupimy was! hehehehe

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Jedyne w co możesz wygrać to w ulubioną grę korwina.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Yyy, przegraliśmy z korpusem a nie pułkiem, to różnica, zalecam czytać ze zrozumieniem.  VIe również nie ukryje że miało Inv, bo nie od dziś wiadome jest że Rzw w VIe traktowany jest jako Inv.
    Michus i Simskill byli na zebraniu, moga Ci wszystko powtorzyc.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    Michus i Simskill byli na zebraniu, moga Ci wszystko powtorzyc.

Mówisz o pierwszej czy drugiej części wypowiedzi?

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    Mówisz o pierwszej czy drugiej części wypowiedzi?
    Tak, nie sprecyzowalem. Chodzilo mi o druga czesc.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    Tak, nie sprecyzowalem. Chodzilo mi o druga czesc.

Jeśli chodzi o drugą część, jest to wyłącznie moje zdanie. Nie było mnie na zebraniu i nikt nie mówił co na nim było.

Offline Mikimak

• Użytkownik
    • Steam ID: Mój status Steam
    VVespar, niepotrzebnie dajesz się baitować. Przecież każdy wie, że 16pp wygrałoby finał bez inva.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2017, 15:00:58 wysłana przez Mikimak »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Chyba tylko wy xD