Przypominam o 2 rundzie turnieju i wasza przegraną. A mecz finałowy nie powinien być wliczony do statystyk przez inv których w swoim składzie posiadaliście. Pozdrawiam
Yyy, przegraliśmy z korpusem a nie pułkiem, to różnica, zalecam czytać ze zrozumieniem. VIe również nie ukryje że miało Inv, bo nie od dziś wiadome jest że Rzw w VIe traktowany jest jako Inv.
O ile mi wiadomo 16pp nie przegrało żadnego meczu a turnieju z żadnym pułkiem :D
No, skoro wynik turnieju rzeczywiście nic nie wskazał, to pierwszy mecz VIe vs 16pp na pewno tak :P Także proszę nie mówić, że z nikim żadnego meczu nie przegraliście, bo jakoś jednak do kolejki przegranych trafiliście :) A za oszustwa meczu finałowego w tym porównaniu raczej brać pod uwagę nie powinniśmy...
Kolejny nie umie czytać ze zrozumieniem?
Nie powiedziałem że z nikim nie przegraliśmy, powiedziałem że
nie przegraliśmy z żadnym pułkiem.Ps: Finał turnieju wskazał jednoznacznie że 16pp wygrało. Nawet jeśli odejmiesz rundyw których brał udział Inv, tak czy inaczej 16pp wygrywa.
Już pisałem wcześniej, nie doublepostuj. Nie bez powodu w prawym górnym rogu twojej wiadomości jest opcja "Modyfikuj" // Lew
Uprzedziłeś mnie misiu :( Zwinny jak lwica której porwano małe... // Kradus