Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 62832 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Ganczo chyba jako przyjaciel nie będziesz mi kazał zdejmować tego i być jak reszta tej nędznej sceny. :((((
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2017, 03:14:57 wysłana przez simskil »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Goraco polecam ten pulk!

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    Goraco polecam ten pulk!

O ile mi wiadomo 16pp nie przegrało żadnego meczu a turnieju z żadnym pułkiem :D Ganczusiowi się znowu nudzi i żąda czegoś co nie ma sensu ani podstaw :D Różnica między Zwycięzcą turnieju Mistrzostw Polski a najlepszym polskim pułkiem to co innego :D Z resztą finał pokazał to dobitnie:3
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2017, 12:13:53 wysłana przez VVESPAR »
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline Wielkopolanin

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    Przypominam o 2 rundzie turnieju i wasza przegraną. A mecz finałowy nie powinien być wliczony do statystyk przez inv których w swoim składzie posiadaliście. Pozdrawiam

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Nie żebym się wtrącał w te przepychanki, ale skoro nie uznajecie meczu w drugiej rundzie MPNW za przegraną z 8pp, to może uznacie to za przegraną z 10ph, skoro wg Was to dzięki Nim 8pp wygrało?

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Ja osobiście uznaję Was jako zwycięzców, jeśli interesuje Was opinia osoby, która w NW nigdy nie grała, ale śledziłem wyniki turnieju i dramę po meczu finałowym (mniej więcej do 25 strony, bo potem mi się nie chciało).
    (click to show/hide)
    Tak więc jeśli trzeba, to Waszą sygnaturkę za zajęcie pierwszego miejsca mogę wkleić sobie do podpisu na Taleworlds (i tawernie też), by świat nie zapomniał ! Tylko dajcie znać !

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    Przypominam o 2 rundzie turnieju i wasza przegraną. A mecz finałowy nie powinien być wliczony do statystyk przez inv których w swoim składzie posiadaliście. Pozdrawiam

O ile mi wiadomo 16pp nie przegrało żadnego meczu a turnieju z żadnym pułkiem :D

No, skoro wynik turnieju rzeczywiście nic nie wskazał, to pierwszy mecz VIe vs 16pp na pewno tak :P Także proszę nie mówić, że z nikim żadnego meczu nie przegraliście, bo jakoś jednak do kolejki przegranych trafiliście :) A za oszustwa meczu finałowego w tym porównaniu raczej brać pod uwagę nie powinniśmy...

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2017, 13:21:10 wysłana przez Fiks »
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Kazdy kto zerknie w temat wie, ze tytul tego pulku jest mocno watpliwy, nic wiecej nie chcialem lsiagnac.
    /eot

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda

Yyy, przegraliśmy z korpusem a nie pułkiem, to różnica, zalecam czytać ze zrozumieniem.  VIe również nie ukryje że miało Inv, bo nie od dziś wiadome jest że Rzw w VIe traktowany jest jako Inv.

O ile mi wiadomo 16pp nie przegrało żadnego meczu a turnieju z żadnym pułkiem :D

No, skoro wynik turnieju rzeczywiście nic nie wskazał, to pierwszy mecz VIe vs 16pp na pewno tak :P Także proszę nie mówić, że z nikim żadnego meczu nie przegraliście, bo jakoś jednak do kolejki przegranych trafiliście :) A za oszustwa meczu finałowego w tym porównaniu raczej brać pod uwagę nie powinniśmy...

(click to show/hide)

Kolejny nie umie czytać ze zrozumieniem? Nie powiedziałem że z nikim nie przegraliśmy, powiedziałem że nie przegraliśmy z żadnym pułkiem.

Ps: Finał turnieju wskazał jednoznacznie że 16pp wygrało. Nawet jeśli odejmiesz rundyw których brał udział Inv, tak czy inaczej 16pp wygrywa.

Już pisałem wcześniej, nie doublepostuj. Nie bez powodu w prawym górnym rogu twojej wiadomości jest opcja "Modyfikuj" // Lew

Uprzedziłeś mnie misiu :( Zwinny jak lwica której porwano małe... // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2017, 13:36:27 wysłana przez Kradus »

Offline Fiksiu

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    • Non omnis moriar
    Kolejny nie umie czytać ze zrozumieniem? Nie powiedziałem że z nikim nie przegraliśmy, powiedziałem że nie przegraliśmy z żadnym pułkiem.

Ps: Finał turnieju wskazał jednoznacznie że 16pp wygrało. Nawet jeśli odejmiesz rundyw których brał udział Inv, tak czy inaczej 16pp wygrywa.

Ach, o to idzie
    Manipulator polskiej sceny NW XDDDD
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    Yyy, przegraliśmy z korpusem a nie pułkiem, to różnica, zalecam czytać ze zrozumieniem.  VIe również nie ukryje że miało Inv, bo nie od dziś wiadome jest że Rzw w VIe traktowany jest jako Inv.
    BALDWIN MASZ PIWO XD

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda

@Kradus to chyba oczywiste że nie przegraliśmy z 8pp, więc jak możemy to uznawać? Przegraliśmy z korpusem, nie jednym pułkiem. 10ph brało w tym udział i porównując Finał do wcześniejszego meczu, widać że mieli ważną rolę.

Offline Yuzu

• Użytkownik
    • Piwa: -10
    Kolejny nie umie czytać ze zrozumieniem?

Nie wymagaj od typów z VIe tak zaawansowanych umiejętności.

Mało Wam spamu i dram z ostatnich kilku dni, że prowokujesz? // Kradus
    Nie prowokuję, tylko wyciągam realny wniosek po obserwacji aktywności geniuszy pokroju Fiksa, Veinrusa, Wielkopolanina, Zahariego, Gancza, Meniolka (czy jakoś tak) i innych.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 05, 2017, 13:47:37 wysłana przez Yuzu »

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • I Konfucjusz Warbanda
    Nie wymagaj od typów z VIe tak zaawansowanych umiejętności.

Widocznie przerasta to ich możliwości co można było zauważyć również we wcześniejszych wypowiedziach np. Gancza:) Pisać i nie wiedzieć co się pisze, te słowa idealnie go opisują.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    No coz. Osoba ktora pisze a nie wie co pisze, debil I (inne slowa jakie polecialy w moja strone sobie dopiszcie) sprowkowala was do potkniecia ktore zaowocowalo swietnym dochodzeniem. Nie powinniscie obrazac mojej inteligencji skoro z kretesem was zgialem w pol I wsadzilem na smietnik historii xD