Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 63117 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #135 dnia: Sierpnia 02, 2016, 12:12:36 »
    Kolejna "drama na poziomie" zaczęto przez IvEgo :D
    Jeśli zupełnym przypadkiem za dekadę wejdziecie na to forum, to pewnie czytając swoje posty będziecie się zastanawiać po co marnowaliście czas na takie głupoty. Mamy południe w sam środek lata, wyjdźcie pograć w koszykówkę, pobiegać czy co tam lubicie robić, a nie przed ekranami ślęczycie jak jakiś Kokosz.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #136 dnia: Sierpnia 02, 2016, 15:55:28 »
    Simskil chyba przedawkowałeś wykop i inne zraczałe chany że masz tak marny humor i styl pisania szczeniaka jarającego się memami z JP2. Wydź na dwór i nie marnuj wakacji na głupią grę.

Wiesz jeśli dla cb coś jest szczeniackie nie znaczy, że dla innych to takie jest. Twoje zdanie ale nie narzucaj go na mnie bo naprawdę średnio się nim przejmuje a i oczywiście pewnie jesteś jednym z tych nerdów który musi komuś pocisnąć żeby wyszedł z domu choć sam pewnie nie ma z tym problemu ale nie ma z kim. : ) Jeżeli chcesz jeszcze bardziej urozmaicić moje życie towarzyskie dawaj numery ładnych koleżanek o ile takie masz.

Lew jak już niektóre osoby pomarnowały na samą grę ponad 2k h to już chyba dla nich nie jest to marnowanie czasu lecz jakaś forma zabicia nudy. Dyktator tak bardzo wczoraj chciał w mojej głowie oddzielić Ive | Ntive a ty dziś pisząc kolejna drama przez tego jakże nudnego nie śmiesznego dla innych trola. Wracając do tego, że ive to nie nativ tylko ludki z martwego moda piszą Ive znowu sprowokował i mu się udało. Zastanawia mnie czemu jest tyle moderatorów z nativa albo ludzi którzy już nie grają tylko jeden Koxxus który i tak przez te lepsze reg jest uznawany za raka albo nawet go nikt nie zna, a potem zlatują się te wgl nie znane dla osób z nw mody lub jakieś kościotrupy i wypisują jakby oddzielali 2 dzieciaków (nie tylko ja zauważyłem,że scena nw jest zupełnie inna od native ilość graczy i ich charaktery są różne) ale jakakolwiek ogarnięta osoba z sceny nw inaczej by to załatwiła np. kiedy prowokowałem Arka a on wypisywał jak głupi osoba znająca mnie i jego o wiele wcześniej by to przerwała.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #137 dnia: Sierpnia 02, 2016, 16:25:52 »
    Wiesz jeśli dla cb coś jest szczeniackie nie znaczy, że dla innych to takie jest. Twoje zdanie ale nie narzucaj go na mnie bo naprawdę średnio się nim przejmuje a i oczywiście pewnie jesteś jednym z tych nerdów który musi komuś pocisnąć żeby wyszedł z domu choć sam pewnie nie ma z tym problemu ale nie ma z kim. : ) Jeżeli chcesz jeszcze bardziej urozmaicić moje życie towarzyskie dawaj numery ładnych koleżanek o ile takie masz.
    Na taką żenadę można tylko zacytować Dyktatora
    (click to show/hide)

Myślisz że ktoś się tutaj specjalnie twoim zdaniem przejmuje? Nie za bardzo, ale wszędzie się z nim afiszujesz. A przekręcanie tego co ktoś powiedział na "chyba ty" to poziom podstawówki, zabłysłeś normalnie.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Sierpnia 02, 2016, 17:16:03 »
    Nie będę z tb się taplać błotem bo to by ci się spodobało raczej. Ty się przejmujesz czyimś zdaniem w internetach? Myślę, że poziom podstawówki nadal jest zbyt wysoki.

Myślisz że ktoś się tutaj specjalnie twoim zdaniem przejmuje? Nie za bardzo, ale wszędzie się z nim afiszujesz. A przekręcanie tego co ktoś powiedział na "chyba ty" to poziom podstawówki, zabłysłeś normalnie.

Prawilniaku tutaj może nie, bo siedzą na tej tawernie w większości ludzie z nativa lub jakieś typki które lubią poprawiać swoją statystykę w ilości założonych pułków ja mówię to co uważają osoby które są dobre na scenie nw. Nativowi się umarło to muszą pisać po tawernach. ^^

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #139 dnia: Sierpnia 02, 2016, 17:45:56 »
    "nejtiwowcy" tutaj? Wystarczą nam spory z graczami "NW" :P
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2017, 19:48:56 wysłana przez Ragen »

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline SuchaSzmata

• Użytkownik
    • Piwa: 27
    • If your profile picture is from an anime, your opi
    « Odpowiedź #140 dnia: Sierpnia 02, 2016, 18:02:58 »
    Nwm czy Najtiwowców podnieca wchodzenie tam gdzie ich nikt nie chce ? Nie zauważyłem żeby nikt inny chodził po tematach klanu wysyłając jakieś głupie prowokujące wiadomości tylko oni. Czy ktoś może mi wytłumaczyć. Zapewne zaraz zleci się taki IvE czy inne Kokosze czy jak tam to coś się nazywa i zacznie pisać że to są prowokacje i inne śmieszki i się nie przejmować.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2016, 19:11:41 wysłana przez Koxxus »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #141 dnia: Sierpnia 02, 2016, 18:25:01 »
    Bo Nejtiwowcy wiedzą że zniszczą was na każdym modzie, pozdrawiam

Używaj cywilizowanego języka/ Koxxus
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2016, 19:12:39 wysłana przez Koxxus »

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Sierpnia 02, 2016, 18:26:57 »
    Yhym tak jak Turcja was.

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #143 dnia: Sierpnia 02, 2016, 18:30:07 »
    Bo Nejtiwowcy wiedzą że rozpierdolą was na każdym modzie, pozdrawiam
    (click to show/hide)

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    « Odpowiedź #144 dnia: Sierpnia 02, 2016, 18:34:33 »
    To już deludżowców się trudniej baitowało lol.

Olaboga, coś nam pisze w temacie, po chuj go zamykać, lepiej srajmy, że to nie ich sprawa.

Polecam wziąć swój bagnet i się przespacerować. Może wykreuje się psychika lepsza od gówna.

Zastanawia mnie czemu jest tyle moderatorów z nativa albo ludzi którzy już nie grają tylko jeden Koxxus

Serio nie widzisz? Jedna strona tego belkoty daje aż nad to argumentów.

Yhym tak jak Turcja was.

Zastanawiam się, jaki był zamiar tej wypowiedzi, autodis?

/minusujcie, zbieram na mikser "bo nejtiv"
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Michals

• Użytkownik
    • Piwa: -12
    • Żyje tylko dla zabawy i śmiechu
    « Odpowiedź #145 dnia: Sierpnia 02, 2016, 18:42:56 »
    Bo Nejtiwowcy wiedzą że rozpierdolą was na każdym modzie, pozdrawiam
    Wyczuwam wielkie zaburzenie myślenia
    Żyje tylko dla zabawy i śmiechu

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Sierpnia 02, 2016, 18:50:16 »
    Chyba lepiej żebyście sami skumali, że my wam się nie wpierniczamy bo tam nie gramy i was nie znamy to wy postarajcie się przestać robić to tutaj. Po prostu zacznij myśleć.

To już deludżowców się trudniej baitowało lol.

Zaimponowałeś już brawo.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #147 dnia: Sierpnia 02, 2016, 19:06:07 »
    Po prostu w Native grają ludzie starsi, ponieważ szał i główną popularność Native miał wcześniej. Dlatego też, teraz większość bagnetów kończy dopiero gimnazjum a Native klanowy w Polsce umarł dlatego, że większość tych ludzi nie ma na takie rzeczy czasu, bo po prostu albo piszą licencjaty, albo robią magistra, albo pracują i mają już rodzinę... A siedzą na forach tylko i wyłącznie z sentymentu czy też dlatego, że nadal kolegują się z ludźmi z tego forum czy też dlatego, że z WIĘKSZOŚCIĄ ludzi na tym forum można normalnie pogadać a nie tak jak na innych forach od gier jest tylko płacz na wszystko.

LoL "Nie mogę wyjść z elohell, bo mój team feeduje"
    CS "J*&^%e Smurfy"
    Heartstone "P2W gra i tyle"
    i można takich forów od gier wymieniać dużo i takich wypowiedzi na takich forach są setki... Tym właśnie się to forum różni od innych... A w każdym razie zazwyczaj tym się różni od innych forów.

Po za tym pamiętajcie, że część graczy w tym Ive zaczynali grać w tą grę w Becie, kiedy wielu waszych graczy (być może wy) jeszcze ssało smoczek (i nie jest to obraza ani żaden przytyk... tylko takiej liczby młodych a często bardzo młodych) graczy nie ma na żadnym innym module. Oczywiście zdarzają się starsi, ale nawet deluge'owcy są lepsi, bo oni zazwyczaj są dość ogarnięci i zarówno eventy jak i dyskusje są bardzo ciekawe (helikoptry polecam, spoko ludzie) . Grałem w dwóch pułkach w NW (oczywiście dla beki) i w porównaniu do najbardziej patologicznego Polskiego Klanu THD wypadają słabo. Nie będę opisywać jak wyglądał "trening", ale polecam zrobienie tego co się praktykuje bardzo często w międzynarodowych klanach Native czyli ustalenie po prostu minimalnego wieku, bo to, że się z was śmiejemy i to, że nie macie tu moderatorów nie wynika z tego, że jesteście słabi, bo umiecie blokować tylko górę i dół, tylko dlatego, że macie największą dzieciarnię z wszystkich modółów i tyle...

(click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Sierpnia 02, 2016, 19:24:05 »
    Kolejny na nw zgarnia się dużą ilość graczy to nie są klanówki 10v10 o ile takie gracie tu się gra po 15-ile wlezie a po 15 nikt nie lubi grać więc najczęściej liczy się na 25-26. Może dlatego nw nie wymarło bo pozwalamy młodszym pograć pobawić się z nami lecz i tak dużo młodszych osób siedzi w tych nawet nie słabych pułkach a poniżej skali do opisania. Starsi gracze o ile można starszego gracza nazwać 18-22 lat są w tych dobrych pułkach i tam średnia wieku to jest 16-18 lat. I tak chyba spotkałem więcej osób młodszych które były mniej głupie niż parę osób które wypowiedziały się w tym temacie (mam na myśli nativowców). Minimalny wiek jest przynajmniej w 16pp jest to 13-14 lat i widzę trzeba być niezłym bucem żeby uważać, że dzieci to "raki" bo są młodsze.

https://www.youtube.com/watch?v=sApGvljqcko <--- gorąco polecam

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #149 dnia: Sierpnia 03, 2016, 22:17:02 »
    . Nie będę też odpowiadał tym samym, ale chciałbym tylko zaznaczyć, że jak ja trolluję, to jest to z rozmachem i jest zabawnie.

(click to show/hide)

PS.
      Co do rozpierdolenia na każdym modzie, to była już sytuacja, gdzie wielu native'owców, chciało grać jako reprezentacja Polski. Nie wyszło, bo przegrali z graczami z NW.
      Co do rozdziału meczy a nie bitew, na piechotę i kawalerię to nie ma o czym dyskutować. Są pułki piechoty, są też pułki kawalerii. Początkowo, baaaaardzo długo, żadnych turniejów meczowych nie było, a pułki grały między sobą sparingi. Swoje zrobiło też to, że z początku kawalerii na bitwach nie było. Scena poszła w stronę bitew liniowych, tak samo scena c-rpga poszła w stronę grania oblężeń na strategusie, a nie meczyków trzy klasy na 8 graczy. A jeśli chodzi o to, że na wielu bitwach piechoty nie ma kawalerii, to jest to tylko kwestia tego, że piechota stanowi 3/4 serwera, a kawaleria może z łatwością stanowić 90% top 10 graczy, pod koniec bitwy. Po prostu wjeżdża Ci lekka jazda w tyłek, gdy nie możesz się odwrócić, i to nie w liczbie 3 konnych, a 16. Wiele pułków, zdając sobie sprawę, że jak taki Janusz zdechnie od razu, to "se pójdzie" i może nie wrócić, po prostu wolało zapisać się na inne bitwy. Bez kawalerii.
       Nie wiem, w jakich pułkach też byłeś Bojarze, ale skoro grałeś dla beki, to nie dziw się, że oceniasz to inaczej, niż ludzie którzy siedzą w tym temacie. Albo siedzieli. Można też krytykować, że na NW jest dużo dzieciaków. Ale prawda jest taka, że niektórych graczy poznałem, gdy byli przed mutacją i nie umieli grać a Baldwina nazywali Blaaadwinem. Do dzisiaj grają. Dzięki temu, NW przetrwało i ma się dobrze, w porównaniu do wielu innych modów.
        Swoje robi też to, że na NW wiek nie gra roli. Poza oficerami nikt nie może się odzywać w czasie bitwy, formacje są debilnie proste, strzelać na NW każdy jako tako może. Wręcz taki 13 latek, który wstydzi się odezwać, gra dzień i noc, czeka na bitwę jak na gwiazdkę, bo "wowww ale gra", jest o wiele cenniejszym nabytkiem niż zapracowany, 25 latek, który jak będzie chciał to nagle zacznie drzeć się na tsie. Bo on doskonale rozumie, że rangi to wiatr. Nic nie znaczą.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 03, 2016, 22:34:32 wysłana przez Warder »