Doskonale wiesz o czym mówię, więc nie rób z siebie debila większego niż jesteś.
No i tutaj zszedłeś już poniżej poziomu dyskusji. Rozumiem, że brakuje słów, skoro przechodzisz na per debil?
Sam tego nie ruszam, żeby zaraz nie było płaczu, jaki to stronniczy jestem, ale licz się z tym, że inny moderator przyzna ci punkty, jak każdemu innemu, kto zaczyna wjazdy personalne.
Btw. Dyktator przestań się zachowywać jak jakiś nawiedzony gracze z nw to nie ameby tylko ludzie. Pisząc że Ive dzięki nam może robić swoje aluzje wyjebka typek lubi se potrolować my lubimy ich trolować ta bitwa będzie przynajmniej śmieszna a ty odrazu myślisz, że amebki z nw będą miały spieczone dupki i będzie napinka xD wtf koleś to gra. Ale nie martw się za 10 lat będę pamiętać o tb "Człowiek który chciał być mądry w internecie". Pamietam ktoś kiedyś napisał szkoda, że nie ma już 4pp i 5pp, z nimi była scypa wyzywali się po serwerach ts nigdy nie mówiąc przeciwnikowi co naprawdę myślą. Np. ja jak sb kogoś nieźle zwyzywam przed bitwa po niej mam lepsze pieczenie lub satysfakcje po co sobie zabierać taką przyjemność dla kultury w internetach. xD Ile razy kogoś się nie lubiło a potem było się z nim w jednym klanie i grało jak z spoko ziomkiem.
Wiesz, jak to wygląda z boku? O tak:
Nie wiem, czemu tak bardzo silisz się, by mnie obrazić, ale jak sam zauważyłeś - to tylko gra, więc nabierz dystansu. Póki co, to puściły ci emocje, jak dziecku. Nie ruszają mnie takie próby "pojechania" komuś, więc nie biorę tego do siebie i się nie obrażę. Nie będę też odpowiadał tym samym, ale chciałbym tylko zaznaczyć, że jak ja trolluję, to jest to z rozmachem i jest zabawnie. Podczas gdy u was ten trolling, o którym mówisz, to najczęściej tylko wyzywanie się i robienie z siebie idiotów.
Pozdrawiam i spokojnej nocy, nie spinaj się już tak :)