Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego [Najlepszy pułk w Polsce]  (Przeczytany 63059 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klin

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Krzysztof Krawczyk
    Odp: [NW] [16PP] Pułk 16 Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #120 dnia: Sierpnia 01, 2016, 23:58:58 »
    "Nie pchaj się tam gdzie cie nie chcą" Myślałem, że to dość zrozumiałe. Barbarian się pcha i chcąc nie chcąc reprezentuje scenę Nativa. Chce dostać w pupkę na nie swoim terenie. To jego sprawa. Mi sprawi przyjemność wbić mu bagnetu między żebra.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #121 dnia: Sierpnia 02, 2016, 00:19:45 »
    Barbarian się pcha i chcąc nie chcąc reprezentuje scenę Nativa..

Co za brednia xD
    Takim tokiem rozumowania spójrzmy na naszego nowego użytkownika, Hieronima. Nie gra w żadnym klanie Native, za to widzę go już w drugim pułku na NW. A wiec reprezentuje NW, prawda? Pozwolę wiec sobie podlinkować, jak pięknie was reprezentuje:
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Klin

• Użytkownik
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #122 dnia: Sierpnia 02, 2016, 00:31:39 »
    Doskonale wiesz o czym mówię, więc nie rób z siebie debila większego niż jesteś.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #123 dnia: Sierpnia 02, 2016, 00:37:55 »
    Dobra jestem w stanie zrozumieć to, że porównałeś Ive do jakiegoś Hieronima skillowo pewnie podobni. xD

Btw. Dyktator przestań się zachowywać jak jakiś nawiedzony gracze z nw to nie ameby tylko ludzie. Pisząc że Ive dzięki nam może robić swoje aluzje wyjebka typek lubi se potrolować my lubimy ich trolować ta bitwa będzie przynajmniej śmieszna a ty odrazu myślisz, że amebki z nw będą miały spieczone dupki i będzie napinka xD wtf koleś to gra. Ale nie martw się za 10 lat będę pamiętać o tb "Człowiek który chciał być mądry w internecie". Pamietam ktoś kiedyś napisał szkoda, że nie ma już 4pp i 5pp, z nimi była scypa wyzywali się po serwerach ts nigdy nie mówiąc przeciwnikowi co naprawdę myślą. Np. ja jak sb kogoś nieźle zwyzywam przed bitwa po niej mam lepsze pieczenie lub satysfakcje po co sobie zabierać taką przyjemność dla kultury w internetach. xD Ile razy kogoś się nie lubiło a potem było się z nim w jednym klanie i grało jak z spoko ziomkiem.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #124 dnia: Sierpnia 02, 2016, 01:15:08 »
    Doskonale wiesz o czym mówię, więc nie rób z siebie debila większego niż jesteś.

No i tutaj zszedłeś już poniżej poziomu dyskusji. Rozumiem, że brakuje słów, skoro przechodzisz na per debil?
    Sam tego nie ruszam, żeby zaraz nie było płaczu, jaki to stronniczy jestem, ale licz się z tym, że inny moderator przyzna ci punkty, jak każdemu innemu, kto zaczyna wjazdy personalne.

Btw. Dyktator przestań się zachowywać jak jakiś nawiedzony gracze z nw to nie ameby tylko ludzie. Pisząc że Ive dzięki nam może robić swoje aluzje wyjebka typek lubi se potrolować my lubimy ich trolować ta bitwa będzie przynajmniej śmieszna a ty odrazu myślisz, że amebki z nw będą miały spieczone dupki i będzie napinka xD wtf koleś to gra. Ale nie martw się za 10 lat będę pamiętać o tb "Człowiek który chciał być mądry w internecie". Pamietam ktoś kiedyś napisał szkoda, że nie ma już 4pp i 5pp, z nimi była scypa wyzywali się po serwerach ts nigdy nie mówiąc przeciwnikowi co naprawdę myślą. Np. ja jak sb kogoś nieźle zwyzywam przed bitwa po niej mam lepsze pieczenie lub satysfakcje po co sobie zabierać taką przyjemność dla kultury w internetach. xD Ile razy kogoś się nie lubiło a potem było się z nim w jednym klanie i grało jak z spoko ziomkiem.

Wiesz, jak to wygląda z boku? O tak:
    (click to show/hide)
    Nie wiem, czemu tak bardzo silisz się, by mnie obrazić, ale jak sam zauważyłeś - to tylko gra, więc nabierz dystansu. Póki co, to puściły ci emocje, jak dziecku. Nie ruszają mnie takie próby "pojechania" komuś, więc nie biorę tego do siebie i się nie obrażę. Nie będę też odpowiadał tym samym, ale chciałbym tylko zaznaczyć, że jak ja trolluję, to jest to z rozmachem i jest zabawnie. Podczas gdy u was ten trolling, o którym mówisz, to najczęściej tylko wyzywanie się i robienie z siebie idiotów.

Pozdrawiam i spokojnej nocy, nie spinaj się już tak :)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Sierpnia 02, 2016, 01:23:53 »
    O janie pawle xD no naprawdę strasznie się denerwowałem xD dzięki tb uszło to ze mnie zrozumiałem wybacz xDDD nikogo nie obchodzi jak to wygląda jeśli to sprawia zabawę.

bo chyba jak ty grasz to wyglądasz tak:

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #126 dnia: Sierpnia 02, 2016, 01:30:12 »
    Fajnie się Was czyta XD

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Sierpnia 02, 2016, 01:53:01 »
    Za to cb się nigdy fajnie nie czyta. : )

https://www.youtube.com/watch?v=Qfwbp80R5JM

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Sierpnia 02, 2016, 01:58:36 »
    Ja tam sądzę, że plujecie bo gracie w prowincjonalnego moda dla odrzutków z Nejtiw master race. No ale nie ma co kopać leżącego.

(click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #129 dnia: Sierpnia 02, 2016, 08:00:18 »
    Simskil chyba przedawkowałeś wykop i inne zraczałe chany że masz tak marny humor i styl pisania szczeniaka jarającego się memami z JP2. Wydź na dwór i nie marnuj wakacji na głupią grę.

Offline Klin

• Użytkownik
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #130 dnia: Sierpnia 02, 2016, 09:55:06 »
    No i tutaj zszedłeś już poniżej poziomu dyskusji. Rozumiem, że brakuje słów, skoro przechodzisz na per debil?
    No właśnie chyba nie rozumiesz. Nazywam rzeczy po imieniu.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Sierpnia 02, 2016, 10:41:00 »
    Z chęcia bym się pośmiał z Dyktatora bo to taka poczciwa owieczka jednak trafnie Ci wytknął na przykładzie brak logiki i to kulturalnie. A Ty go zacząłeś wyzywać od debili. No sam sobie wywróż w jakim świetle Ciebie to pokazuję XD

Offline Klin

• Użytkownik
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #132 dnia: Sierpnia 02, 2016, 10:50:22 »
    Zapraszam do wspólnej zabawy. Jakoś mało mnie interesuję w jakim świetle mnie to pokazuje i serio nie chce się powtarzać za kogo go uważam.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Sierpnia 02, 2016, 10:53:25 »
    Napiszcie w jaki sposób można grać mecze na tym NW. Bo w sumie nie wiadomo czy się w ogóle tam da cokolwiek grać xD

Offline Klin

• Użytkownik
    • Krzysztof Krawczyk
    « Odpowiedź #134 dnia: Sierpnia 02, 2016, 11:03:33 »
    Rozkręcamy karuzelę. Zabawę czas zacząć. ^^