Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Propozycje dla twórców  (Przeczytany 5331 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline firentis

• Użytkownik
    • Piwa: 130
    Odp: Propozycje dla twórców
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 03, 2016, 18:07:04 »
    Podoba mi się pomysł z zasadzką.

Ale nie podoba mi się to taktyczne rozgrywanie bitew. Stało by się to strategią, gdzie skillsy nasze i naszym ziomków już niewiele by znaczyły. Może na początku bitwy będzie jakiś czas, żeby rozmieścić żołnierzy po mapie, ale w trakcie bitwy już nie powinniśmy mieć do tego dostępu. A, no i możliwość ustawienia żołnierzy była by tylko wtedy, kiedy to my atakujemy wroga, gdy on nas - nie albo czasu na to będzie bardzo mało.

Offline cobran

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Warrusie! oddaj mi moje legiony!
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 03, 2016, 18:19:29 »
    Wracając do mojej propozycji nr. 2
    Po odpowiednim rozbudowaniu wsi, w strefie jej wpływów (no powiedzmy, wiecie chodzi o teren który kontrolujemy trzymając daną wieś, miasto, zamek itp.) mogła by losowo powstać mniejsza. Następnie gdy nasza wioska się rozrasta mieli byśmy możliwość przekształcenia jej w małe miasteczko lub zamek które też mogli byśmy rozwijać (oczywiście nie dorównywały by zamkom i miastom które istniały bo od początku, nie miały by również tylu opcji rozbudowy), a w jej strefie wpływów mogła by się pojawić kolejna wieś :)

P.S.
    @Lew tak mam swój kanał i dalej ciułam seryjkę, aczkolwiek teraz mam małe zamieszanie z kompem i laptopem dlatego na razie nic nie wrzucam... a zaraz sesja xd

Offline Sinlasil

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 03, 2016, 19:13:44 »
    Moim zdaniem przydałaby się bardziej rozbudowana dyplomacja. Chciałbym też zobaczyć więcej opcji w rozkazach podczas bitwy, fajnie by było jakoś zebrać do kupy kawalerię i ruszyć na wroga w zwartym szyku.

Offline Chmurix

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "Gloria Fortis Miles"
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 03, 2016, 22:22:29 »
    Chłopaki piszcie swoje propozycje tak do 22.01.2016 ! Ja wyślę oficjalnego mejla do TW co chcemy, aby zostało wprowadzone / zmienione. Akurat mam tam jeden kontakt w tej firmie, który jest prawdziwą grubą rybą.
    Jakby co, listę propozycji w wersji finalnej mogę pomóc stworzyć :) Chociażby zebrać wszystko do kupy i coś tam po englisz ponapisywać.

+ Chciałbym zobaczyć więcej rozkazów dla wasali typu : oblegaj miasto X, zaatakuj najbliższą armię przeciwnika itp.
    + Więcej rozkazów. Takich typu "przybądźcie do mnie!" I żeby postać wymawiała rozkazy !
    + Mam nadzieję, że będzie polska wersja językowa.
    + Żeby postać nie kręciła się dosłownie w miejscu, ale obracała się stąpając nogami.

+ Popieram propozycje kolegów z góry - rozbudowa wiosek - BAAARDZO pożądana nowa możliwość.
    Pozdrawiam :D
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2016, 22:35:18 wysłana przez Chmurix »

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 03, 2016, 22:57:46 »
    Najlepsza propozycja dla twórców. Wydajcie grę a fani dokończą, bo twórcy jak widać sami nie potrafią.

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta