No i właśnie na tym polega trudność tej całej gry...jakieś tam sztuki walki są dla cieniasów:D
Snif snif... coś brzydko pachnie - czyżby offtop?
To już w offtopie nie można pisać offtopa:) No weście się tak nie czepiajcie, i co ja Wam zrobiłem, przecież nic się nie dzieje, no dobra przesadziłem, ale od razu takie coś, przecież to nic złego, jak mam to naprawić, dlaczego tak się dzieje, nie zasłużyłem, no weżcie tak nie róbcie, przecież jestem dobry, nie zrobiłem nikomu krzywdy, naprawdę nie chciałem, a jak zrobiłem to wybaczcie, przecież każdy zasługuje na drugą szansę, za co to wszystko, tak bardzo się starałem, za bardzo do tego poważne podeszliście, wyluzujcie troche, nie miałem nic złego na myśli, chiałem pomóc, rozwinąłem myśl, a Wy mnie upominacie, jak możecie, nie wstyd Wam, przecież wiecie że nie chciałem, no uwierzcie mi, ja sam sobie wierze, wiem, że to bylo w dobrej wierze, nie patrzycie na siebie, nie interesuje Was zdanie innych, jesteście brutalni, tak właśnie brutalni, nie ma dla Was usprawiedliwienia, przecież to był tylko mały dopisek, a tu już takie wielkie halloo, no nieróbcie tego, nie teraz, może później, ale nie teraz, nie zasłużyłem, no weźcie tak nie róbcie.....niech mnie ktoś przytuli:)