Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sporty, sztuki walki, gry drużynowe...  (Przeczytany 8654 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Boldgrim

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Sporty, sztuki walki, gry drużynowe...
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 24, 2009, 16:58:11 »
    Jak chodzi o walke wręcz to od czasu do czasu ze znajomym trenujemy troszke MMA (troche z boksu, muai thai, zapasy) poza tym jak czas pozwoli to szermierka dawna( długi miecz) a w planach mam kurs szybowcowy :)

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 28, 2009, 09:01:50 »
    Ja mam taką myśl "Tylko debil bije się na pięści" więc ćwiczę szermierkę, myślistwo
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Boldgrim

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 04, 2009, 23:16:18 »
    no cóż, ale raczej codziennie nie nosisz ze sobą broni białej ani palnej;)

Offline Iceman22

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Marca 05, 2009, 10:12:30 »
    Ja pobiję was wszystkich moim...... Białym pasem Tae-Kwon-Do!!!!!!
    A tak ogólnie wole koszykówkę i piłkę ręczną.
    Ah.... no i jestem harcerzem ZHP :).

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Marca 05, 2009, 15:40:20 »
    ja mam  fioletowy pas Srania-w-Banie wiedział ktoś o tym?
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Iceman22

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Marca 05, 2009, 19:13:52 »
    Ale masz coś do mojego pasa XD?? (ja nie żartuje <lol2>^^)

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Marca 05, 2009, 19:36:24 »
    nie, nie mam

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #37 dnia: Marca 08, 2009, 12:23:38 »
    Cóż, chodzę na Karate Kyokushin (IKO 1) od 5 lat (we wrześniu 6) i mam niebieski pas z żółtym i dwoma czerwonymi pagonami (czyt. 7.2 Kyu); do tego jestem samouczkiem walki mieczem (to się do sztuk walki zalicza? ;-) ), a nader wszystko młotem (moja ukochana broń). Tak, tak, jestem pasjonatem średniowiecza.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Gohan_gt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Marca 25, 2009, 17:09:19 »
    Ja grałem kiedyś w nogę 3 lata (1 miejsce o puchar prezydenta zielonej góry czy coś takiego) teraz trenuję siatkówkę w Gwardii Wrocław na razie zakończyliśmy ligę dolnośląską na 5 miejscu w przyszłym roku planujemy mistrzostwo polski albo chociaż pierwszą 3 :D

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #39 dnia: Marca 26, 2009, 09:29:18 »
    Ja tam kocham narciarstwo i snowboard :D ,trenowałem pingponga  i jestem lektorem (taki starszy ministrant [kuroi strzeż się mnie  XD])  :

Edit: Aha czasem jeszcze lubię sobie pomachać mieczykiem ze sklejki z kolegami :D, bo niestety prawdziwego nie mam ;(;(
    « Ostatnia zmiana: Marca 26, 2009, 09:31:24 wysłana przez pawello166 »
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #40 dnia: Marca 26, 2009, 13:38:51 »
    Ja ćwiczę sam z siebie i dla siebie;) boks, elementy MMA, Krav Maga i inne takie (tak już od kilku lat). Uogólniając walka uliczna na pięści oraz nożem (zastrzegam, że nie jestem żadnym hooligansem czy dresem, na dowód tych słów w maju składam papiery do policji:)) Do tego siłka i codzienny jogging.

do tego jestem samouczkiem walki mieczem (to się do sztuk walki zalicza? ;-) ), a nader wszystko młotem (moja ukochana broń). Tak, tak, jestem pasjonatem średniowiecza.

Ja jestem samouczkiem walki włócznią. Uprzedając pytania, nie jestem pasjonatem (aż tak dużym) średniowiecza, po prostu kocham starożytną grecję. HUA,HUA,HUA!!!

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #41 dnia: Marca 27, 2009, 09:23:35 »
    Ja z kumplami trenujemy walki w ręcz bronią jednoręczną i dwuręczną.

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 05, 2009, 15:49:07 »
    Gram dla przyjemności w kosza i w noge. Rok temu trenowałem Parkour'a, ale zrezygnowałem z powodu zakwasów i licznych kontuzji heehe

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 06, 2009, 08:25:18 »
    No, Le Parkour jest naprawdę przyjemny. Lecz jak powiedziałeś, zakwasy prawie codziennie. 2 godziny parkoura jest jak bieganie 6 godzin i jak zabawa na podwórku - takie same zakwasy i zmęczenie. Zrezygnowałem z tego samego powodu + siniaki po stłuczkach. Sport raczej dla bardzo wysportowanych, bo łatwo się zahaczyć nogami i wybić zęby o asfalt przy próbie skoku. ;)
    W okolicach domu, ludzie z Wrocławia (bardziej Krzyki) będą wiedzieć o co chodzi. ;) Przy szkole sportowej "85" jest fajne boisko :)). Tam przychodzę z kolegami i gramy.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 06, 2009, 14:20:26 »
     Taaa... Ja ćwiczę pseudo kickboxing i walkę na nogi od stołów :D