Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Euro 2016  (Przeczytany 31417 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline firentis

• Użytkownik
    • Piwa: 130
    Odp: Euro 2016
    « Odpowiedź #180 dnia: Czerwca 21, 2016, 20:38:01 »
    Tak, Błaszczykowski wszedł dopiero w druiej połowie. Za Zielińskiego właśnie zdaje się.

Skuteczność mocno kuleje. Milik marnuje sporo setek.

W obronie koniecznie Piszczek. Tylko Błaszczykowski tak właściwie podchodził do zawodnika, gdy ten jechał z piłką. Reszta stała obok i patrzyła. Bardzo dobrze, że Fabiański w bramce.

Za Kapustkę słusznie Grosicki. Temu pierwszemu brakuje doświadczenia. I jest zbyt drobny, co podkreślił Trebron. Ma talent, ale trzeba go będzie oszlifować. Za kilka lat może być kluczowym graczem. Grosicki jest za to szybki i świetnie tam pracuje na skrzydle.

Teraz tylko czas na Szwajcarię. Jestem dobrej myśli, mogliśmy trafić gorzej.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #181 dnia: Czerwca 21, 2016, 20:44:38 »
    Dokładnie - Piszczek koniecznie do obrony. Dobra decyzja żeby dziś pauzował, absencja w 1/8 byłaby bardziej bolesna. I w przeciwieństwie do np. drewnianego Cionka ma pomysły na grę ofensywną.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #182 dnia: Czerwca 21, 2016, 21:33:17 »
    Kowalczyk miał rację w studiu - awans do 1/8 finału to minimum jakie trzeba było osiągnąć, jesteśmy wśród 16 najlepszych drużyn kontynentu, czyli tak samo jak8 lat temu. Jeśli pokonamy Szwajcarię, to to będzie sukces, więc nie popadajmy w jakiś szal zwycięstwa. Teraz to tylko sobie Nawałka zapewnił pozostanie na stanowisku do 2018 roku.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #183 dnia: Czerwca 21, 2016, 23:01:50 »
    Po z*ebanym koncertowo spotkaniu przez Hiszpanów (i Pana Sergio Czerwony Ramosa) naszym potencjalnym rywalem w 1/4 będzie najprawdopodobniej Chorwacja. No chyba, że znowu nas ten turniej zaskoczy...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #184 dnia: Czerwca 21, 2016, 23:03:34 »
    2 drabinka śmierci.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Czerwca 21, 2016, 23:37:49 »
    Kowalczyk miał rację w studiu - awans do 1/8 finału to minimum jakie trzeba było osiągnąć, jesteśmy wśród 16 najlepszych drużyn kontynentu, czyli tak samo jak8 lat temu.
    Kisnę jak widzę te porównania. Można by tak mówić gdybyśmy wychodzili z 3 miejsca. Wychodzimy z 2 miejsca w grupie z Niemcami i dwiema twardo grającymi drużynami. Kadry sprzed 8 lat nie było stać nawet na połowę tego. Heh typowa polska mentalność, jak jest sukces to negować.
    Przed Euro prawie każdy kibic brałby awans do 1/8 na ślepo ale jak widać polakowi nie dogodzisz.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #186 dnia: Czerwca 21, 2016, 23:40:18 »
    Zieliński był okropny. Najgorszy gracz w meczu. Zero jakości, zero pewności w grze mimo to podejmował niepotrzebne ryzyko. Nie wnosił nic pozytywnego. Spróchniałe drewno.
    Szkoda Zielińskiego, bardzo dobry gracz( podanie, prowadzenie piłki ), trafia do ligowej 11nastki, a w reprezentacji padaka. Dziwne bo wydawał mi się graczem, który nie będzie miał problemów z grą w reprezentacji i spokojnie wygra walkę o pozycję w składzie z Mączyńskim, może kwestia psychiki choć wydawało mi się, że po stylu gry ( chęć gry piłką, pokazywanie się na pozycji ) nie będzie miał z nią problemu

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Czerwca 21, 2016, 23:49:23 »
    Jak odpadną teraz to nikt nie będzie miał żalu, ale gdybyśmy z tego nie wyszli to byłby dramat i tyle. Jak wygramy w1/8 to będzie sukces, no chyba że wolisz walić konia z podniecenia, bo wygraliśmy 1-0 z Irlandia, 1-0 po słabym meczu ze słabą Ukraina i dobrym 0-0 z Niemcami. Narzekanie jest złe (kiedy ją akurat stwierdzam fakt że to był plan który wykonaliśmy i jest ok), a Wielka radość ze jesteśmy z takimi tuzami w 1/8 jak Słowacja, Irlandia Płn, Wali, Węgry jest dobre? 40 milionów ludzi, ćwierćfinał będzie sukcesem a nie bycie w 16 drużyn.
    Nawet zawodnicy mówili że to plan minimum by być w 1/8 to ludzie mają świętować to niczym mistrzostwo świata?

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Czerwca 21, 2016, 23:53:30 »
    Człowieku czy ty widziałeś co było przez ostatnie lata? xD Pierwszy raz za naszego życia reprezentacja dała na mistrzostwach jakikolwiek powód do radości i śledzenia ich rozgrywek. Negowanie tego jest żałosne. Nikt tu nie fapie do awansu w jedną ósmą ale udawanie że nic się nie stało i gadanie że ta kadra nic nie osiągnęła to śmiech na sali i cebulactwo. Daj boże jeśli za jakąś dekadę a może i wcześniej Polska kadra odniesie duży sukces na jakichś mistrzostwach to właśnie dzisiejszą drużynę będzie się wspominać jako tą która zapoczątkowała dobrą zmianę (xD dobra zmiana).

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Czerwca 21, 2016, 23:59:58 »
    Ale co ja neguje? Mam się upić bo Polska wyszła z gorszego turnieju jeśli chodzi o siły drużyn (im więcej tym poziom bądź co bądź spada)? Irlandia, Walia, Słowacja,Węgry, Albania bliska awansu, no bez jaj. Jest dobrze, wykonany plan minimum, jak ty widzisz w tym wielki sukces, to może posiadanie telewizora i ciepłej wody w domu też za to uwazasz? Mylisz proste pojęcia i próbujesz zmieniać moje słowa.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #190 dnia: Czerwca 22, 2016, 00:05:49 »
    "Wykonany plan minimum" XD wykonany plan minimum kiedy przed mistrzostwami co drugi niedzielny kibic rzucał oklepane teksty że będzie mecz o honor. Nie mogę pojąć ludzi którzy udają że nic ich nie rusza, no ale dobra. Przecież cieszyć się w dzisiejszych czasach to wstyd :D trzeba być ponurakiem i czarnowidzem a jak się coś uda to i tak zaśpiewamy "Polacy nic się nie stało". Czy uważam awans za wielki sukces? Gdzie to pisałem? Sam mylisz proste pojęcia a mi coś zarzucasz więc won na drzewo z pseudo-docinkami. Uważam to za JAKIŚ sukces, wielkim sukcesem będzie gra w 1/4 ale to pewnie też nic takiego, plan minimum i w ogóle to nasi nic nie osiągnęli.
    Bo przecież jak się napisze posta "studzącego nastroje" to wychodzi się na takiego fajnego i obeznanego. I w ogóle jak on masakruje tych lewaków!

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Czerwca 22, 2016, 00:17:10 »
    Jezu, Boże, Maryjo i wszyscy święci ale bełkot.
    Jutro rozpiszę ci w przejrzysty sposób albo wykonam prostą grafikę, może to będzie łatwiejsze do zrozumienia.
    Może na rozjaśnienie twych burzowych chmur o co tutaj dokładnie chodzi.
    Włochy odpadają 5 imprez pod rząd w 1/8 finału.
    Ale przychodzi rok 2020 i Włochy odpadają w 1/4.
    Całe Włochy świętują sukces, ludzie stawiają pomniki twardsze niż że spiżu.
    Kapitan reprezentacji zostaje prezydentem zdobywając 100% głosów.
    WŁOCHY UPADAJĄ GOSPODSRCZO, NIKT NIE PRACUJE BO KAŻDY ŚWIĘTUJE - NOWA DEWIZA, ALE TO NIC BO WIELKIE WŁOCHY ODPADŁY W 1/4 XD

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Czerwca 22, 2016, 01:09:13 »
    Piszesz o bełkocie a sam bełkoczesz... Oj prusak za to cię lubię.
    Nie wiem co to za porównanie do Włoch bo oni jednak zawsze przechodzili przez eliminacje, grali na turniejach i mają silną ligę z czego jeden klub to w kazdej edycji LM jeden z faworytów. Jak widzisz nie jest to naród tak wygłodzony jakichkolwiek sukcesów. Gdzie tu szukałeś analogii to ja nie mam pojęcia. Jak chcesz zarzucać komuś bełkot może spróbuj samemu pisać z sensem. Z kiepskim śmieszkowaniem idź na 4chana.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #193 dnia: Czerwca 22, 2016, 01:15:23 »
    Wyszliśmy z grupy jest bardzo dobrze. Prawdziwa zabawa się zacznie w fazie pucharowej gdzie zespołu będą musiały się podsłaniać. Ja jestem dobrej misji i bardzo cieszę się z sukcesu naszych.

A tutaj dla Prusaków i innych smutnych pierdów dla porównania jak Irlandczycy potrafią się cieszyć, mimo znacznie gorszego niż my wyniku:

https://www.facebook.com/northernirelandnationalteam/?fref=ts

Wystarczy porównać z wypocinami smutnych wypierdków czy tu czy na wp.

No i na koniec muszę powiedzieć, że I'm trust in Nawałka, wszystkie jego decyzję wydają się trafione - narzekałem na brak tego Zielińskiego a jednak dostał szansę i dał pupki. Jeszcze się jednak Kapustki i inne wyrobią. Dużo radości nasz czeka pewnie na mundialu i kolejnym euro - dużo chłopaków z wielkim talentem tylko jeszcze trochę czasu.

A teraz pozostaję zacisnąć kicuki, podziękiwać naszym za walkę i czekamy na Szwajcarię !

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #194 dnia: Czerwca 22, 2016, 01:23:28 »
    To nie wiesz ive? Przecież jak się nie cieszysz to jesteś taki edgy i w ogóle na pewno znasz się na rzeczy :d coś w stylu kujona na dyskotece szkolnej - siedzi w rogu i patrzy z pogardą na kolegów tańczących z dziewczynami. Od środka czuje poczucie wyższości nad tym rozbrykanym motłochem. W internecie za takie podejście zbiera się szacun.