Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][zwany_Masonem] Masoni // Najlepszy nieaktywny klan Deluge w Polsce  (Przeczytany 29469 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [The Deluge][zwany_Masonem][HITMEN] Masoni
    « Odpowiedź #180 dnia: Marca 26, 2018, 00:10:27 »
    Chcieć to se możesz wariacie, ja to bym se takom bułkę zjad na przykład, takom z dżemem.
    (click to show/hide)
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Azorekt

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    • MAKE ZT GREAT AGAIN be_azorekt/husarzdominik
    « Odpowiedź #181 dnia: Marca 26, 2018, 00:22:58 »
    A poza tym jakbyśmy nie umieli blokować to nie pokonalibyśmy Galogligh 13-7 około miesiąc temu.
    Niestety w Delunge są muszkiety :/

(click to show/hide)

Offline New_war

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    « Odpowiedź #182 dnia: Marca 26, 2018, 00:27:38 »

Z tego co wiem to mam może 5 osób z KoFu - ale nie rozumiem w czym problem że sobie werbuję kilka dobrych graczy z klanu na PW
    Sprowadzasz ludzi z ChM do Kofu. Sorki memorki, ale oni są u was tylko dlatego, że sprowadzasz im ludzi do Kofu :)

A jednak tacy członkowie różnią się od ludzi którzy są w innych klanach typu GoN ,ChR które funkcjonują oficjalnie na delugu grają pod tagami innymi jak masoni klanów i przychodzą tylko w sumie na mecze.
    Bo wy tak wcale nie robiliście na meczach ChK vs Gallo XDDDD
    HIPOKRYZJA!!11!1!!1!

Rekrutacja pochodzi z własnie innych modów i scen.U was w klanie też jest luxtor i Repcak z PW albo Azorek z DP
    Chyba, że wyczujesz dobry interes xd. Co do Azorka i innych jestem pewien, że dołączyli do Galloglaigh z własnej nieprzymuszonej woli.

POZDRAWIAM

Offline Hawriił

• Użytkownik
    • Piwa: 49
    « Odpowiedź #183 dnia: Marca 26, 2018, 01:01:42 »
    Kilka osób z mojego regimentu z NW również siedzi w Gallach. War Nas zmuszał i bił byśmy dołączyli, bo jak nie to mi pułk rozwali.

(click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bazi

• Użytkownik
    • Piwa: 69
    • Bazi tańczy !!! Tańczy Tańczy Tańczy!! Na lodzieee
    « Odpowiedź #184 dnia: Marca 26, 2018, 01:09:35 »
    Już wysyłałem list motywacyjny i CV do ChM, gdy Konrad zagroził mi pobiciem końską pałą, jeżeli nie dołączę do niego w Gallo.

Offline New_war

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    « Odpowiedź #185 dnia: Marca 26, 2018, 01:13:14 »
    Kilka osób z mojego regimentu z NW również siedzi w Gallach. War Nas zmuszał i bił byśmy dołączyli, bo jak nie to mi pułk rozwali.

Jutro się wami zajmę!...
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #186 dnia: Marca 26, 2018, 05:10:22 »
    Przykro mi Adamek Wasz klan nawet nie pokonał żadnego z klanów, które dostały od nas. Jesteście na ten moment druga liga i szkoda czasu a ze sceny trzeba wiedzieć kiedy zejść. Zresztą już becki dostaliście kiedyś. ChM jednak może teraz prosto powtórzyć wyczyn Masonów i teraz same zdominować scenę. Powodzenia.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #187 dnia: Marca 26, 2018, 08:44:02 »
    Ej bo szukamy z kradusem klanu, tylko poważne oferty!

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #188 dnia: Marca 26, 2018, 08:59:34 »
    Dzięki Masonom za miło spędzone 2 i pół roku. Miałem okazję grać z wami od samego początku i brać udział w słynnej bitwie o Kraków z RW. Trochę się od tego czasu zmieniło - nasi rywale na scenie, nasz skład, TS... Niezmienna została tylko jedna rzecz - Patryk na czele. No i banner. To dwie.
    Dzięki ChK za wczorajszy mecz, chociaż przez niskie FPSy musiałem po 1 spawnie zrezygnować z gry. Mam nadzieję, że Liga Deludża dojdzie do skutku, chętnie wezmę w niej udział. Niekoniecznie jako Mason, chociaż chętnie zagrał bym pod bannerem Refomasonerii, cytując Baldwina.

Offline Repcak

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #189 dnia: Marca 26, 2018, 09:58:33 »
    Z tego co wiem to mam może 5 osób z KoFu - ale nie rozumiem w czym problem że sobie werbuję kilka dobrych graczy z klanu na PW modzie.To tak jakby oskarżać Popowicza że werbuje ludzi z NW z 12pp - to jet głupie new warze.Rekrutacja pochodzi z własnie innych modów i scen.U was w klanie też jest luxtor i Repcak z PW albo Azorek z DP.A jednak tacy członkowie różnią się od ludzi którzy są w innych klanach typu GoN ,ChR które funkcjonują oficjalnie na delugu grają pod tagami innymi jak masoni klanów i przychodzą tylko w sumie na mecze.
    Fajnie wiedzieć ze luxtor jest w gallo dzięki za info adamek. Ty to azorek jest z PW myśle że bardziej z ogniem i mieczem i z nativa to też jest spoko informacja :)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #190 dnia: Marca 26, 2018, 13:48:18 »
    Czemu ChM wyzywa nieaktywny klan? To smutne, jak szukalismy sparing partnerów to ciężko było o kogokolwiek, a teraz w blasku naszej chwały budzą się sępy :c

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dawry

• Użytkownik
    • Piwa: 9
    « Odpowiedź #191 dnia: Marca 26, 2018, 15:13:10 »
    Z tego co wiem to mam może 5 osób z KoFu - ale nie rozumiem w czym problem że sobie werbuję kilka dobrych graczy z klanu na PW modzie.To tak jakby oskarżać Popowicza że werbuje ludzi z NW z 12pp - to jet głupie new warze.Rekrutacja pochodzi z własnie innych modów i scen. U was w klanie też jest luxtor i Repcak z PW albo Azorek z DP.A jednak tacy członkowie różnią się od ludzi którzy są w innych klanach typu GoN ,ChR które funkcjonują oficjalnie na delugu grają pod tagami innymi jak masoni klanów i przychodzą tylko w sumie na mecze.

Chciałbym tylko wyjaśnić pewną nieścisłość, która w tym miejscu zaszła. Mianowicie punktowany tu GoN (jeszcze!) nie istnieje, lecz dopiero powstanie. Formalny początek klanu jeszcze nie miał miejsca, więc do tego czasu (wbrew pozorom nie tylko w dniu wczorajszym) byliśmy członkami znamienitego i światłego grona Masonów, którym serdecznie dziękujemy za grę oraz barwną atmosferę i liczymy na wspólną rozrywkę w przyszłości ;)

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #192 dnia: Marca 26, 2018, 19:34:51 »
    Chciałbym tylko wyjaśnić pewną nieścisłość, która w tym miejscu zaszła. Mianowicie punktowany tu GoN (jeszcze!) nie istnieje, lecz dopiero powstanie. Formalny początek klanu jeszcze nie miał miejsca, więc do tego czasu (wbrew pozorom nie tylko w dniu wczorajszym) byliśmy członkami znamienitego i światłego grona Masonów, którym serdecznie dziękujemy za grę oraz barwną atmosferę i liczymy na wspólną rozrywkę w przyszłości ;)
    Heh szkoda że usuneliście ze swojej grupy steam ogłoszenie w której było napisane że oficjalny tart klanu przypada na 19 kwietnia

Przykro mi Adamek Wasz klan nawet nie pokonał żadnego z klanów, które dostały od nas.
    No tutaj się zgodzić nie mogę gdyż wyniki meczy które ustalałem z tygodniowym wyprzedzeniem mają się następująco:
    Sparing z Galogligh (13;7 dla ChM)
    Sparing z ChK (11:9 dla ChM)
    Sparing z Hakkapelitami (11;10 dla ChM)
    Sparing z PI (20-0 dla ChM)
    Sparing z ChMP (16:4)

« Ostatnia zmiana: Marca 26, 2018, 19:39:06 wysłana przez Adamek321 »

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #193 dnia: Marca 26, 2018, 19:39:55 »
    Abstrahując od tego, że nie umiesz modyfikować postów (gdyż regulamin zabrania pisania dwóch i więcej pod sobą), to chyba dawno nie spoglądałeś w kalendarz. Czym przeszkadza data 19 kwietnia na start klanu, który jeszcze nie miał miejsca?

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #194 dnia: Marca 26, 2018, 19:40:55 »
    Przepraszam za to