Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][zwany_Masonem] Masoni // Najlepszy nieaktywny klan Deluge w Polsce  (Przeczytany 29352 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Odp: [The Deluge][zwany_Masonem][HITMEN] Masoni
    « Odpowiedź #195 dnia: Marca 26, 2018, 19:47:07 »
    O co ta awantura? Bylo sie z nami umowic w zeszlym tygodniu. Straciles szanse, teraz jednak mozesz byc najlepszy na delugu. Gorąco kibicuje ChMki

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline New_war

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    « Odpowiedź #196 dnia: Marca 26, 2018, 20:49:58 »
    Heh szkoda że usuneliście ze swojej grupy steam ogłoszenie w której było napisane że oficjalny tart klanu przypada na 19 kwietnia
    No tutaj się zgodzić nie mogę gdyż wyniki meczy które ustalałem z tygodniowym wyprzedzeniem mają się następująco:
    Sparing z Galogligh (13;7 dla ChM)

Bardzo chętnie powtórzymy mecz B)

Offline Adamek321

• Użytkownik
    • Piwa: -15
    « Odpowiedź #197 dnia: Marca 26, 2018, 21:42:58 »
    Dobrze mecz wkrótce zagramy - tym samym kończę temat i dyskusję ,dziękuję.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Przykro mi Adamek Wasz klan nawet nie pokonał żadnego z klanów, które dostały od nas. Jesteście na ten moment druga liga i szkoda czasu a ze sceny trzeba wiedzieć kiedy zejść. Zresztą już becki dostaliście kiedyś. ChM jednak może teraz prosto powtórzyć wyczyn Masonów i teraz same zdominować scenę. Powodzenia.

Tabela końcowa III Ligi Deluge

Dzięki stronniczej administracji świetnej postawie klanu GoN, i grających tam Masonów, po raz kolejny mogliśmy zaobserwować bezbłędne proroctwo naszego Wielkiego Mistrza Masońskiego - IvE.

P.S. Temat wątku zaktualizowany.