To napisał Deacon zaraz po tym, jak wygrali 3-0 na Deso:
To była praktycznie pierwsza meczowa prowokacja. Nie do końca rozumiem skąd mu się to wzięło, zwłaszcza że ich inf nie powinna się porównywać z inf IR (dla siebie zachowam screeny, na których niszczymy ich w inf vs inf, ze dwa razy nawet po 10-0), a Sandi na Swadii ugrał im sam Shema, który zagrał akurat bardzo dobrze. Potem idiota przepraszał wszystkich na steamie, tak, jakby nic się nie stało. Jeżeli myśli, że to inf wygrało im ten mecz, to zwyczajnie robi z siebie jeszcze większego kretyna, niż jest.
Nikogo tu nie usprawiedliwiam, ale sądzę, że możecie śmiało mu to wybaczyć. I nie tylko dlatego, że potem wszystkich przepraszał, ale to też jest istotne. Według mnie coś takiego padło z jego strony głównie ze zmęczenia, normalnie nigdy sobie nie pozwalał na tego typu teksty. Na finishu WNLa miał strasznie dużo roboty, faktu nie ułatwia to, że jest też głównym adminem NC. BlackTide postanowił też narobić w związku z tym mnóstwo zamieszania i od około 2 tygodni stwarzało to dodatkowy problem dla Deacona. Nie wspomnę już o tym, że sporo też grał, żeby przygotować się do finału (w przeciwieństwie do wielu innych graczy AE, dla których ważniejszy był Fallout 4 w tym czasie :D). Z tego co wiem, jest też żonaty i na pewno pracuje (w przeciwieństwie do wielu innych tak aktywnych graczy WB), a więc nie ma też paradoksalnie aż tak dużo czasu na Warbanda. A jednak finał wygrany, WNL prawidłowo zakończony i problem z NC rozwiązany. A wszystko bez zakłócenia równowagi z jego realnym życiem (wiem to z prostego faktu- po prostu był z nim bardzo utrudniony kontakt przez to, że rzadko kiedy miał czas się pojawiać :D).
Także skoro przeprosił po tym wszystkim, to biorąc pod uwagę to wszystko, co robi dla community z poświęceniem własnego czasu, po prostu wybaczyłbym mu ten jeden wyskok. I tak odbierze zapłatę w postaci naszego eksportowego wpi***olu na NC :^)
(tak, ta emotka z tematu AE to ironiczny gest)
A Scar po prostu jest cholerykiem, także nie dziwi mnie już nawet, że takie lekkie dogryzanie ze strony Sebka wystarczyło, żeby go sprowokować. Zawsze łatwo się denerwował, potem robił głupie rzeczy, a dzień później (lub często nawet tego samego dnia) próbował to naprawić :D
Co Wy tacy oburzeni? Kulturą chcecie wygrać?
Przecież i tak Wam dobrze, poszło a spina jest naturalna. Prawda jest taka, że te Deso to jakaś patola jest i tyle.
IvE, nie jesteś osamotniony na TW. Rayden dostał warna za seximzm w poście: "do not ban any map for future tournaments like girls and dont add shitty maps, simple as that" , co jest trochę komiczne :D