Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Nazwa Teamu

Tawerna team
    6 (14.3%)
    Barbarian team
    4 (9.5%)
    Friendship forever
    1 (2.4%)
    Punny bears
    0 (0%)
    Band of Mistrels and one ugly thief
    1 (2.4%)
    No fap challenge
    8 (19%)
    Some randoms from polish forum
    13 (31%)
    Bad idea but we'r bored
    2 (4.8%)
    Sweet and Furious Pink Ponies from Rainbow Contingent
    7 (16.7%)

Głosów w sumie: 30

Autor Wątek: [WNL5] Warband Native League: Sezon 5 | Apis Europae mistrzami  (Przeczytany 25656 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    Odp: WNL5 | Finał: IR vs AE
    « Odpowiedź #180 dnia: Listopada 30, 2015, 16:58:47 »
    W sumie tak jak większość przewidywała: wyrównanie na sandi i przewaga AE na Desolation Valley. Na sandi fajnie się oglądało, ale Desolation to jakaś patologia XD. Bardziej się spodziewałem jakiejś dramy po meczu Unity vs Wonwokie z RDem w roli głównej:D.

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #181 dnia: Listopada 30, 2015, 17:21:44 »
    Wiele osób jak Trebron na pewno mi będzie wytykał, że jestem jakimś fanboyem AE, jednak wg mnie nie ma co się do nich rzucać. Wygrali, bo zasłużyli.
    Zarzucić im można to, że zaczęli prowokować i pisać głupoty. Nikt mi nie będzie naszych inf obrażał (Sebek, eRRoR o wiele lepsi byli, co widać na streamie, więc zapraszam do obejrzenia i przypatrzenia się).

Wygrać, wygrali. Ale pytanie jest jak zakończyli ten turniej. Zakończyli go z pierwszym miejscem, lecz mam nadzieję, że ten kto myślał, że AE jest cool i wgl. zmieni teraz swoje zdanie, widząc ich zachowanie (przynajmniej połowy teamu). Wygrali, ale w sposób przypominający małego gówniarza z podstawówki, który zaje*** piwo dziadkowi i go wyzywa, że on nie potrafi pić. (mam nadzieję, że ogarniacie to porównanie).

Według mnie fajny turniej, IR daleko zaszło. Jedynie co mnie zdenerwowało to debilne zachowanie AE. Mimo, że graliśmy dalej, nawet po przegranej, to 0 szacunku ze strony AE. Takie proxy koksy (buhaha) a za przeproszeniem 0 kultury. Przerośnięte EGO poszczególnych graczy. Więcej radości chyba mieli z \e swojej głupoty niż z wygranej. Takie odnoszę wrażenie.

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #182 dnia: Listopada 30, 2015, 17:40:25 »
    Zarzucić im można to, że zaczęli prowokować i pisać głupoty. Nikt mi nie będzie naszych inf obrażał (Sebek, eRRoR o wiele lepsi byli, co widać na streamie, więc zapraszam do obejrzenia i przypatrzenia się).

Wygrać, wygrali. Ale pytanie jest jak zakończyli ten turniej. Zakończyli go z pierwszym miejscem, lecz mam nadzieję, że ten kto myślał, że AE jest cool i wgl. zmieni teraz swoje zdanie, widząc ich zachowanie (przynajmniej połowy teamu). Wygrali, ale w sposób przypominający małego gówniarza z podstawówki, który zaje*** piwo dziadkowi i go wyzywa, że on nie potrafi pić. (mam nadzieję, że ogarniacie to porównanie).

Według mnie fajny turniej, IR daleko zaszło. Jedynie co mnie zdenerwowało to debilne zachowanie AE. Mimo, że graliśmy dalej, nawet po przegranej, to 0 szacunku ze strony AE. Takie proxy koksy (buhaha) a za przeproszeniem 0 kultury. Przerośnięte EGO poszczególnych graczy. Więcej radości chyba mieli z \e swojej głupoty niż z wygranej. Takie odnoszę wrażenie.

Spokojnie, na NC będziecie mieli zemstę na każdym pojedynczym graczu AE :D Jak rok temu ;_;

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #183 dnia: Listopada 30, 2015, 18:19:58 »

Tylko po co ta generalizacja całego klanu, opierając się na zachowaniu kilku osób. Zgaduję, że Shema coś tam dowalił, bo on to dziwny jest, ale np. Scar, M, Deacon czy LeRoux (nie pamiętam czy grał, a nie chce mi się TW otwierać) należą raczej do graczy dojrzałych emocjonalnie i nie fair jest nazywanie ich ludźmi z przerośniętym ego. Żeby nie było - nie chcę tutaj nikogo bronić, bo nie jestem od tego, to raz, a po drugie to nawet nie widziałem całej sytuacji, tylko polegam na relacjach poszczególnych osób.
    Tylko mówię, taka generalizacja jest bezmyślna, bo to tak, jakbym ja postawił znak równości między Tobą Virus, a takim typem co kiedyś był z Tobą w klanie - Maximusem. Albo Ty między mną, a kimś innym z PE kto Ci podpadł :D
    Poza tym śmieszy mnie najbardziej, że część z Was na siłę próbuje udowadniać jakie to AE jest złe. Nie wiem tylko czemu. Czy to jakiś uraz czy co ? Dla mnie to jeden z lepiej ułożonych teamów w Warbandzie i zawsze życzę im dobrze. I nie chodzi tu o samego skilla - po prostu z tymi ludźmi z którymi miałem do czynienia z tego klanu nie miałem nigdy złych doświadczeń.

W zasadzie jest jeszcze jedna osoba z AE co mnie nieźle irytuje - Azan. Jednak nie swoim stylem bycia (do którego nic nie mam), ale za to co stworzył. Chodzi o Desolation Valley. Ja się pytam - co ten człowiek miał w głowie w chwili tworzenia tego dziadostwa, bo tak mozna nazwać ten twór. Przecież małpa po trepanacji czaszki byłaby w stanie wykonać lepszą mapę niż to coś.

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #184 dnia: Listopada 30, 2015, 18:49:38 »
    Tylko po co ta generalizacja całego klanu, opierając się na zachowaniu kilku osób. Zgaduję, że Shema coś tam dowalił, bo on to dziwny jest, ale np. Scar, M, Deacon czy LeRoux (nie pamiętam czy grał, a nie chce mi się TW otwierać) należą raczej do graczy dojrzałych emocjonalnie i nie fair jest nazywanie ich ludźmi z przerośniętym ego. Żeby nie było - nie chcę tutaj nikogo bronić, bo nie jestem od tego, to raz, a po drugie to nawet nie widziałem całej sytuacji, tylko polegam na relacjach poszczególnych osób.
    Tylko mówię, taka generalizacja jest bezmyślna, bo to tak, jakbym ja postawił znak równości między Tobą Virus, a takim typem co kiedyś był z Tobą w klanie - Maximusem. Albo Ty między mną, a kimś innym z PE kto Ci podpadł :D
    Poza tym śmieszy mnie najbardziej, że część z Was na siłę próbuje udowadniać jakie to AE jest złe. Nie wiem tylko czemu. Czy to jakiś uraz czy co ? Dla mnie to jeden z lepiej ułożonych teamów w Warbandzie i zawsze życzę im dobrze. I nie chodzi tu o samego skilla - po prostu z tymi ludźmi z którymi miałem do czynienia z tego klanu nie miałem nigdy złych doświadczeń.

W zasadzie jest jeszcze jedna osoba z AE co mnie nieźle irytuje - Azan. Jednak nie swoim stylem bycia (do którego nic nie mam), ale za to co stworzył. Chodzi o Desolation Valley. Ja się pytam - co ten człowiek miał w głowie w chwili tworzenia tego dziadostwa, bo tak mozna nazwać ten twór. Przecież małpa po trepanacji czaszki byłaby w stanie wykonać lepszą mapę niż to coś.
    To napisał Deacon zaraz po tym, jak wygrali 3-0 na Deso:
    (click to show/hide)
    To była praktycznie pierwsza meczowa prowokacja. Nie do końca rozumiem skąd mu się to wzięło, zwłaszcza że ich inf nie powinna się porównywać z inf IR (dla siebie zachowam screeny, na których niszczymy ich w inf vs inf, ze dwa razy nawet po 10-0), a Sandi na Swadii ugrał im sam Shema, który zagrał akurat bardzo dobrze. Potem idiota przepraszał wszystkich na steamie, tak, jakby nic się nie stało. Jeżeli myśli, że to inf wygrało im ten mecz, to zwyczajnie robi z siebie jeszcze większego kretyna, niż jest.
    Odnośnie Deso, szkoda, że przegraliśmy 3-0, mapa jest mało zbalansowana, o czym świadczy choćby to, że wiedzieliśmy, że zagrają na nas full cav, a mimo to nie udało nam się wygrać. To chyba jedyna mapa na której było to możliwe, byli na naszym spawnie tak szybko, że nie zdążyliśmy nawet dojść do jakiegoś bezpiecznego miejsca. Z drugiej strony, to zaraz po zmianie mapy, AE w ok. 10 osób poszło do nordów, gdybyśmy my to zrobili, to prawdopodobnie ktoś inny byłby mistrzem :D

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #185 dnia: Listopada 30, 2015, 19:03:20 »
    Co Wy tacy oburzeni? Kulturą chcecie wygrać?

Przecież i tak Wam dobrze, poszło a spina jest naturalna. Prawda jest taka, że te Deso to jakaś patola jest i tyle.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #186 dnia: Listopada 30, 2015, 19:14:40 »
    (click to show/hide)
    To była praktycznie pierwsza meczowa prowokacja. Nie do końca rozumiem skąd mu się to wzięło, zwłaszcza że ich inf nie powinna się porównywać z inf IR (dla siebie zachowam screeny, na których niszczymy ich w inf vs inf, ze dwa razy nawet po 10-0), a Sandi na Swadii ugrał im sam Shema, który zagrał akurat bardzo dobrze. Potem idiota przepraszał wszystkich na steamie, tak, jakby nic się nie stało. Jeżeli myśli, że to inf wygrało im ten mecz, to zwyczajnie robi z siebie jeszcze większego kretyna, niż jest.

Nikogo tu nie usprawiedliwiam, ale sądzę, że możecie śmiało mu to wybaczyć. I nie tylko dlatego, że potem wszystkich przepraszał, ale to też jest istotne. Według mnie coś takiego padło z jego strony głównie ze zmęczenia, normalnie nigdy sobie nie pozwalał na tego typu teksty. Na finishu WNLa miał strasznie dużo roboty, faktu nie ułatwia to, że jest też głównym adminem NC. BlackTide postanowił też narobić w związku z tym mnóstwo zamieszania i od około 2 tygodni stwarzało to dodatkowy problem dla Deacona. Nie wspomnę już o tym, że sporo też grał, żeby przygotować się do finału (w przeciwieństwie do wielu innych graczy AE, dla których ważniejszy był Fallout 4 w tym czasie :D). Z tego co wiem, jest też żonaty i na pewno pracuje (w przeciwieństwie do wielu innych tak aktywnych graczy WB), a więc nie ma też paradoksalnie aż tak dużo czasu na Warbanda. A jednak finał wygrany, WNL prawidłowo zakończony i problem z NC rozwiązany. A wszystko bez zakłócenia równowagi z jego realnym życiem (wiem to z prostego faktu- po prostu był z nim bardzo utrudniony kontakt przez to, że rzadko kiedy miał czas się pojawiać :D).

Także skoro przeprosił po tym wszystkim, to biorąc pod uwagę to wszystko, co robi dla community z poświęceniem własnego czasu, po prostu wybaczyłbym mu ten jeden wyskok. I tak odbierze zapłatę w postaci naszego eksportowego wpi***olu na NC :^)
    (tak, ta emotka z tematu AE to ironiczny gest)

A Scar po prostu jest cholerykiem, także nie dziwi mnie już nawet, że takie lekkie dogryzanie ze strony Sebka wystarczyło, żeby go sprowokować. Zawsze łatwo się denerwował, potem robił głupie rzeczy, a dzień później (lub często nawet tego samego dnia) próbował to naprawić :D

Co Wy tacy oburzeni? Kulturą chcecie wygrać?

Przecież i tak Wam dobrze, poszło a spina jest naturalna. Prawda jest taka, że te Deso to jakaś patola jest i tyle.

IvE, nie jesteś osamotniony na TW. Rayden dostał warna za seximzm w poście: "do not ban any map for future tournaments like girls and dont add shitty maps, simple as that" , co jest trochę komiczne :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Listopada 30, 2015, 19:32:53 »
    (click to show/hide)
    Odnośnie Deso, szkoda, że przegraliśmy 3-0, mapa jest mało zbalansowana, o czym świadczy choćby to, że wiedzieliśmy, że zagrają na nas full cav, a mimo to nie udało nam się wygrać. To chyba jedyna mapa na której było to możliwe, byli na naszym spawnie tak szybko, że nie zdążyliśmy nawet dojść do jakiegoś bezpiecznego miejsca. Z drugiej strony, to zaraz po zmianie mapy, AE w ok. 10 osób poszło do nordów, gdybyśmy my to zrobili, to prawdopodobnie ktoś inny byłby mistrzem :D
    I tutaj w pełni zgadzam się z Dyktatorem. Dla mnie Deacon jest jednym z tych graczy, których zawsze podziwiałem i dalej to czynię. Chociażby po ostatnim meczu w SL, kiedy zabiłem swojego towarzysza i musiałem stoczyć 1v1 pod flagą, co udało mi się chyba szczęściem wygrać. Potem Deacon powiedział, żebym nie przejmował się teamkillami, bo było mimo wszystko dobrze. Dlatego jednorazowy wybryk ze strony tego Pana to dla mnie nie jest żaden dowód, że ma on wybujałe ego. Tyle ode mnie. Chociaż widzisz Error, Ty mi za chwilę będziesz chciał coś odpisać, a ta rozmowa i tak zmierza donikąd - ja mam wyrobione opinie na temat graczy takich jak Nubijuki, Deacon, Blivandefar czy Scar, ponieważ kilka razy miałem z nimi do czynienia, także na TS i po prostu dali się poznać jako uprzejmi faceci. Ty zaś masz inne zdanie niż ja na ich temat i założę się, na temat innych graczy. Ja tylko wyraziłem swoją opinię i jak mówię - zgadzam się w pełni z Dykciem, za co mu leci zimniutkie, schłodzone na parapecie piwko.

jest też żonaty i na pewno pracuje (w przeciwieństwie do wielu innych tak aktywnych graczy WB), a więc nie ma też paradoksalnie aż tak dużo czasu na Warbanda.
    Eh kolejny który opiera się na doświadczeniach rodziców i uważa, że bycie w związku jest przyczyną, że ma się mniej czasu na głupoty ? No otóż nie. Zależy jak kierujesz tym związkiem. Ja już kiedyś pisałem, dokładnie to w maju zeszłego roku - po zakupie GTA V powiedziałem swojej dziewczynie, że na miesiąc wyjeżdzam do Los Santos i nie będę dla nikogo dostępny. No różnica jest taka, że w lipcu już nie byliśmy razem.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #188 dnia: Listopada 30, 2015, 19:36:19 »
    AE wygrało i pogodziłem się z tym. Trudno mieliśmy swoją szansę która po prostu spierdoliliśmy i czasu się nie cofnie. Osobiście uważam, że w AE jest tylko 3-4 osoby z którymi można pogadać i są w porządku a reszta to arogancka hołota z Peter na czele który myśli ze jak wygra turniej z AE to jest "bogiem" tej gry a nie był w stanie nic zrobić na NC czy jak był w Legend i po prostu uciekł do lepszego klanu (mogę to inaczej określić ale nie chce punktów na tawernie). Trochę mnie poniosło na koniec meczu ale mogę powiedzieć że nie żałuję tego co powiedziałem/napisałem. Liczę na słodką zemstę w NC bo co jak co ale to MY mamy największe szanse na kolejne złoto!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Listopada 30, 2015, 19:44:20 »
    Liczę na słodką zemstę w NC bo co jak co ale to MY mamy największe szanse na kolejne złoto!
    No słowa odważne. Rok temu wszyscy tak mówili o reprezentacji Niemiec i chyba każdy wie, jak to się skończyło :D

Offline Virus

• Użytkownik
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #190 dnia: Listopada 30, 2015, 19:45:39 »
    Kamillo mój drogi... pisząc moją tamtą wiadomość coś czułem, że doczepisz się czego, lecz nie zwróciłeś uwagi na moje nawiasy, gdyż w nich umieszczona została jedna istotna informacja: "połowa" (Początek mojej przemowy). Proszę Cię, następnym razem zwróć na to uwagę, bo niepotrzebne zdania później są.

Kamillo, przecież ja nigdy z nikim spiny na Wb nie miałem. Dopiero z AE po wczorajszym (NIE WSZYSTKICH Z AE - pozdro dla Ciebie ;) )

Dyktator, gdybym Ci uratował życie, a potem nóż w plecy i kolana wbił i jakbym przeprosił Cie, to też byś nic nie miał przeciwko? :D
    Bo to nie ma usprawiedliwienia... Okej pomagał i Bóg mu zapłać, ale to nie znaczy, że może co chce :D (przynajmniej  nie wypada). 

Offline Virus

• Użytkownik
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #191 dnia: Listopada 30, 2015, 19:46:21 »
    Kamillo mój drogi... pisząc moją tamtą wiadomość coś czułem, że doczepisz się czego, lecz nie zwróciłeś uwagi na moje nawiasy, gdyż w nich umieszczona została jedna istotna informacja: "połowa" (Początek mojej przemowy). Proszę Cię, następnym razem zwróć na to uwagę, bo niepotrzebne zdania później są.

Kamillo, przecież ja nigdy z nikim spiny na Wb nie miałem. Dopiero z AE po wczorajszym (NIE WSZYSTKICH Z AE - pozdro dla Ciebie ;) )

Dyktator, gdybym Ci uratował życie, a potem nóż w plecy i kolana wbił i jakbym przeprosił Cie, to też byś nic nie miał przeciwko? :D
    Bo to nie ma usprawiedliwienia... Okej pomagał i Bóg mu zapłać, ale to nie znaczy, że może co chce :D (przynajmniej  nie wypada).

Zrypałem, usuncie tego posta

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #192 dnia: Listopada 30, 2015, 20:02:18 »
    Tylko po co ta generalizacja całego klanu, opierając się na zachowaniu kilku osób. Zgaduję, że Shema coś tam dowalił, bo on to dziwny jest, ale np. Scar, M, Deacon czy LeRoux (nie pamiętam czy grał, a nie chce mi się TW otwierać) należą raczej do graczy dojrzałych emocjonalnie i nie fair jest nazywanie ich ludźmi z przerośniętym ego.
    [...]
    Nie chcę angażować się w konflikt KURWA vs AE czy IR vs AE - muszę jednak przyznać, że AE jest najbardziej cwanym klanem WB. Zgrywają "poważny, szanowany" klan, a rzeczywistość jest zupełnie inna. Poczynając od wiadomości takich jak te Deacona, aroganckie zachowanie na privie czy ignorowanie OGLa jako kapitana TeamUK w zeszłym NC. Z pewnością nie uznaję ich za jakichś potworów czy trolli - są jednak bardzo cwani :D

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Listopada 30, 2015, 20:03:05 »
    Owszem Virus. Wada wzroku, wynosząca -2,5 na prawe i -2,75 na lewe oko nie wzięła się znikąd i świadczy tylko o tym, że jestem ślepy. Stąd nawiasy mi umknęły.
    Chciałbym się zrewanżować i również przesyłam pozdrowienia dla Ciebie Virus - z wietrznego Wrocławia.

Offline Virus

• Użytkownik
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #194 dnia: Listopada 30, 2015, 20:21:52 »
    Byłem we Wrocławiu dwa tygodnie temu i byłem w Hotelu Silver. Super tam jest. Polecam Virus Virusowaty!