Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Nazwa Teamu

Tawerna team
    6 (14.3%)
    Barbarian team
    4 (9.5%)
    Friendship forever
    1 (2.4%)
    Punny bears
    0 (0%)
    Band of Mistrels and one ugly thief
    1 (2.4%)
    No fap challenge
    8 (19%)
    Some randoms from polish forum
    13 (31%)
    Bad idea but we'r bored
    2 (4.8%)
    Sweet and Furious Pink Ponies from Rainbow Contingent
    7 (16.7%)

Głosów w sumie: 30

Autor Wątek: [WNL5] Warband Native League: Sezon 5 | Apis Europae mistrzami  (Przeczytany 25655 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: WNL5 | Start: 21 września!
    « Odpowiedź #45 dnia: Września 22, 2015, 00:30:44 »
    Wygrają lepsi.
    To by było na tyle oczami eksperta.
    Dziękuję.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #46 dnia: Września 22, 2015, 00:50:18 »
    Faworytem grupy jest oczywiście SRC. Od 2 miesięcy ćwiczymy taktyki i zgranie, dzięki czemu nie obawiamy się ani Sota team'u, ani AE. Sebek aktualnie blokuje już 6 ataków na raz, a Carpe ma bułaty przeciwnika już w 3 sekundy od rozpoczęcia rundy. Virus za to nauczył siostrę strzelać, dzięki czemu jego nieobecności nie osłabiają już drużyny. Nieoceniona jest też obecność Bajkopisarza Netomana podszywającego się pod Lezarda, który podszywa się pod Nubijukiego podszywającego się pod Scara, co wywołuje presję na przeciwnikach. Przygarnęliśmy też Młotorękiego Barbarzyńcę z jakiegoś trzeciorzędnego klanu, dzięki czemu tarcze przeciwników przestały być dla nas problemem. A brak tarcz oznacza, że MrAutoblock Sebastian oraz MagicUnit eRRoR mogą przerabiać przeciwników na kebaby.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #47 dnia: Września 22, 2015, 06:25:51 »
    Faworytem grupy jest oczywiście SRC. Od 2 miesięcy ćwiczymy taktyki i zgranie, dzięki czemu nie obawiamy się ani Sota team'u, ani AE. Sebek aktualnie blokuje już 6 ataków na raz, a Carpe ma bułaty przeciwnika już w 3 sekundy od rozpoczęcia rundy. Virus za to nauczył siostrę strzelać, dzięki czemu jego nieobecności nie osłabiają już drużyny. Nieoceniona jest też obecność Bajkopisarza Netomana podszywającego się pod Lezarda, który podszywa się pod Nubijukiego podszywającego się pod Scara, co wywołuje presję na przeciwnikach. Przygarnęliśmy też Młotorękiego Barbarzyńcę z jakiegoś trzeciorzędnego klanu, dzięki czemu tarcze przeciwników przestały być dla nas problemem. A brak tarcz oznacza, że MrAutoblock Sebastian oraz MagicUnit eRRoR mogą przerabiać przeciwników na kebaby.

Nie można zapomnieć o Dyktatorze, który pozbył się większości przeciwników już przed meczem, miażdżąc przeciwników samą presją spotkania z kimś kto w jednej ręce trzyma pikę, tarczę, tasak, AWP, a w drugiej smartphone'a którym przegląda fora.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #48 dnia: Września 22, 2015, 07:57:21 »
    Ferocious Trident Wielders vs Independent Warriors
    FTW dowodzony przez gościa o wdzięcznym nicku Klockis (lololol XDDDDD) FTW wygra bo IW nic na nich nie ma.

Robin dowodzi w FTW a nie Klockis.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #49 dnia: Września 22, 2015, 08:46:15 »
    Robin dowodzi w FTW a nie Klockis.
    Pisze w kontaktach Klockis jako pierwszy więc nawet nie chciałem dochodzić kto dowodzi. I tak ten team nic nie zdziała więc wiedzieć o nim dużo nie muszę XDD

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #50 dnia: Września 22, 2015, 12:08:10 »
    I tak ten team nic nie zdziała więc wiedzieć o nim dużo nie muszę XDD
    Może i tak, jeśli mówimy o miejscach w TOP4. FTW raczej ugnie się pod naporem takich klanów jak KURWA, AE, Freelancers. Jednak cytująć Prince`a
    [...] Bo turniej szykuje się ciekawy i wyrównany :)
    Zespoły takie jak FTW, Wolfpack czy Unity (oraz wiele innych) będą na pewno walczyć o miejsca dające awans do fazy pucharowej turnieju. I dlatego ten turniej zapowiada się na ciekawy, gdyż wiele się może zmieniać, jak np. w ostatnim WNL, gdzie jedyną porażką było to, że Agnicourt ugrał 2 miejsce, bo słabsze zespoły widziały w nim możliwość ugrania 3, a potem 4 punktów... niestety przejechały się na tym :D

Tak więc czekam na Twoje zapowiedzi Prince`a jak i podsumowania meczy. Jeśli chcesz - służę pomocą :) Wiesz gdzie pisać ;) Oczywiście wszystko będziemy realizować przy utworach Kasi Wilk czy zespołu Atlantis :D

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #51 dnia: Września 22, 2015, 21:49:27 »
    Sorry, ale tym razem będę na każdym meczu. Siostra mi nie będzie dupska ratować. :D

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #52 dnia: Września 23, 2015, 10:20:29 »
    A ja tam sądzę, że jak Loco, ja i doborowi HITMENi przyjdą na mecz to oni dostaną po pupie.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #53 dnia: Września 23, 2015, 10:49:12 »
    Najpierw przydałoby się dać Akkarinowi, Zefirowi albo mi jego ID, żebyśmy mogli go do rostera wpisać :P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #54 dnia: Września 23, 2015, 10:54:21 »
    Już to zrobiłem tylko to potwierdzcie. Niestety widzę, że Loco jest inactive teraz to niewiadomo kiedy wróci. Loco pracuje w UK jako sutener to różnie u niego z czasem. Jak dużo zleceń to nie ma go tydzień/dwa.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    Odp: WNL5 | Tydzień 2
    « Odpowiedź #55 dnia: Września 28, 2015, 14:54:07 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,340434.msg8096742.html#msg8096742 dzisiaj pick night drugiego tygodnia.

A tymczasem.. gdzie są te wasze podsumowania? :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #56 dnia: Września 28, 2015, 15:07:12 »
    Raczej bez zaskoczeń oprócz Castellans vs Sith.

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #57 dnia: Września 28, 2015, 15:28:52 »
    No i mimo wszystko dla mnie porażka RNGD z DoF'em chociaż teraz widać, że za dużo się po tych pierwszych spodziewałem.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #58 dnia: Września 28, 2015, 15:49:47 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,340434.msg8096742.html#msg8096742 dzisiaj pick night drugiego tygodnia.

A tymczasem.. gdzie są te wasze podsumowania? :D

Ja jednak nie mam za dużo czasu na tego typu zabawy, bo i tak trafiłoby to może do 10-20 osób :D Ten pick night działa w niezrozumiały dla mnie sposób, skoro Enmity ma wybierać jako ostatnie... Nie miało to iść punktami/wygranymi rundami?

Pierwsza kolejka obyła się w większej mierze bez zaskoczeń, poza meczem Sith vs Castellans, w którym zwyciężyli ci pierwsi 11-5. Sami zawodnicy Castellans chyba trochę nie docenili przeciwników, czego próbką były niektóre posty na forum TW... Druga sprawa, to DoF vs RNGD, część osób w roli faworytów widziała DoF, ale chyba mało kto przypuszczał że wygrają wynikiem 11-5.

Jeśli chodzi o polskie drużyny i drużyny z polskimi graczami to:
    • Hitmeni i przyjaciele[PL] przegrali z IG (1-12)
    • Independent Warriors[PL] przegrało z Ferocious Trident Wielders (0-12) (Warhammer, Kamillo, Prusak)
    • Wonwokie (Matafiks) wygrało z Absolute Power  (12-1)
    • Wolfpack (Blackhawk) wygrał z Aequalitas (9-7)
    • The Expendables (Harman, Blade) wygrało z BRO (12-4)
    • KURWA (Trebron) wygrała z Fearless (12-0)
    • Castellans (Arthasan) przegrało z Sith (5-11)
    • Freelancers (Prince) wygrało z IR (Sebek, Virus, lovca, eRRoR, Dyktator, CarpeDiem) (12-3)

Jeśli zapomniałem o jakimś rodaku bądź gdzieś wkradł się jakiś inny błąd to dajcie znać :)
    « Ostatnia zmiana: Września 28, 2015, 16:01:58 wysłana przez PriNce17 »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Września 28, 2015, 16:03:50 »
    Ten pick night działa w niezrozumiały dla mnie sposób, skoro Enmity ma wybierać jako ostatnie... Nie miało to iść punktami/wygranymi rundami?

No przecież jest tak, jak napisano w regulaminie. Najpierw ci, którzy mają 0 punktów, potem idziemy punktami w górę. W przypadku tych, którzy mają tyle samo punktów (czyli w tym tygodniu wybór jest tylko między 0, a 3), liczy się ilość wygranych rund. Im więcej, tym wcześniej jesteś w kolejce pick nighta.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)