Przypominam, że to karty dla uczestników PP, a nie dla całej Tawerny. Każdą dalej muszę robić oddzielnie, a więc nie wyrobiłbym dosłownie ze wszystkimi :P Ewentualnie jak się szybko uwinę, to może zgodzę się na uczestników poprzednich lat, którzy nie brali udziału w tym roku.
Osobiście pomysł z kartami rzadkimi, unikalnymi etc uważam za nietrafiony. Już sami widzicie, że macie różne koncepcje. Jedni chcą według fragów, inni według pozycji w drużynie. I w sumie po co takie coś? Będą i tak różne ramki i kolorystyka dla podium (trzecie miejsce brązowe, drugie srebrne lub niebieskie, a pierwsze złote). Nie wiem tylko jeszcze jakie kolory dla drużyn spoza TOP3. Jakies pomysły?
Kolejnym słabym pomysłem (według mnie) jest angażowanie w to skryptu z tymi gwiazdkami. Komu by się chciało szukać tych kart? I jaki to w ogóle sens miałoby kolekcjonowanie tego w profilu, skoro byłaby tylko ilość, a nie rodzaje kart. Jak to w ogóle kolekcjonować, skoro wszystkie będą opublikowane, więc wystarczy skopiować adres url.
Cytaty to też zbędna rzecz. Po pierwsze- u większości trudno byłoby taki cytat znaleźć, jeśli w ogóle jakikolwiek by istniał. Po drugie musiałbym tworzyć dwie wersje językowe kart (polski i angielski), czego wolałem uniknąć, używając od razu angielskiego przy nazwach funkcji w tegorocznym pucharze.
specjalne obramówki (coś w stylu Ligi Legend ;p).
Nie grałem nigdy w LoLa. Mógłbyś podlinkować, jak takie obramówki wyglądają?
EDIT:
A co powiedzieli byście na ikonki klas ze streamer moda? Są dosyć proste, ale myślę że akurat to nie przeszkadza.
To nie jest publiczne. Jest to element zrobiony przez Lusta specjalnie na użytek jego streamów.