Hej. Jak niektórzy już wiedzą, na koniec PP będę publikował serię kart z wizerunkami uczestników Pucharu Polski. Każdy, kto uczestniczył może dostać swoją. Wystarczy mi tylko (drogą prywatną) wysłać screena ze swoją postacią. Nie można mieć tylko hełmu (musi być widoczna twarz), a reszta ekwipunku, jak i tło są dowolne. Proszę tylko, by kto inny robił wam screena, jeśli macie bardzo kiepską jakość. Żeby jakoś to wyglądało...
Temat powstał, by dopracować te karty jak najlepiej. A nie uda mi się tego zrobić bez waszych sugestii, a więc- nie krępujecie się i piszcie wasze pomysły/uwagi. Zwrócę jeszcze tylko uwagę na kolorystykę karty- zależy ona od zajętego miejsca w turnieju.
EDIT: Dla wybranych osób z podium będą też karty legendarne. Będą one robione koncepcją Prince'a. Oznacza to, że osoby, które się znajdą na legendarnych, będą miały 2 karty.
Obecna wersja jest wersją wczesną.Wersja 6:
Legendarna v1:
Archiwalne (poprzednie/nieaktualne) wersje:
PS: pracuję nad kartą Warhammera, ponieważ on wysłał mi screena jako pierwszy. Szczególnie DR proszę o nieobrażanie się, że już umieściłem tam brąz tegoroczny. Bardzo łatwo mogę to usunąć- jest to tylko wersja tworzona pod wzór. Inne karty będę tworzył edytując tą, dlatego muszę na niej umieścić wszystkie elementy.