Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [PP15][Półfinał] Polish Eagles 6:10 Illuminati  (Przeczytany 4864 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ReggaeBoy

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • ReggaeBoy
    Odp: [PP15][Półfinał] Polish Eagles vs Illuminati
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 25, 2015, 20:35:25 »
    GG, wyrównany mecz.

- Puchar Polski 2015

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 25, 2015, 20:40:48 »
    Sami sobie zjebaliśmy mecz w dużym stopniu, te early teamkille przedupiły parę ważnych rund no i też to mój mecz nie był. ;) No ale trudno, powodzenia w finale.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 25, 2015, 20:44:27 »
    IL 10 - 6 PE
    Field by the River
    (click to show/hide)
    Verloren
    (click to show/hide)
    ID
    (click to show/hide)
    Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Sarracen_Sebek

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 25, 2015, 21:41:01 »

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 25, 2015, 21:56:44 »
    GG WP, powodzenia w finale :)

(click to show/hide)

Dzięki chłopakom z administracji za kolejny, fantastyczny turniej i mbtv za streamy. I jak co roku "mam nadzieje, że następny będzie na Bannerlodzie".

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 25, 2015, 22:12:36 »
    Znam was od jakiegoś czasu, wiele razy ze sobą graliśmy, ale spójrzmy teraz wszyscy na siebie i odpowiedzmy na pytanie - kto jest bez winy? Nie będę pisał, że jestem święty, bo zawsze coś zrobię głupiego, no ale niestety, nie chciałem zaczynać z wami żadnych kłótni, bo jeszcze przed turniejem proponowaliście mi dołączenie do waszego teamu. Kulturalnie odmówiłem, nawet nie z powodu że nie chciałem z wami grać czy coś (bo i tak was lubię dalej i szanuję), tylko po prostu chciałem pomóc przy turnieju. Nie jako administrator, sędzia czy ktokolwiek, tylko wesprzeć te zawody ludźmi, bo jak dobrze wiemy i widzimy to brakuje w niej drużyn (nie mówię o poziomie, po prostu taka by się nie rozpadła podczas rozgrywek).
    Reasumując - niektórzy z waszych graczy (szczególnie jeden) miał bardzo ciekawe hobby jakim było prowokowanie mnie na IG, forum czy steam. Niestety jestem jaki jestem i w końcu napiszę co o tym wszystkim sądzę, teksty typu "ale gówna", "boby", "zera i pizdy" najpierw niech zostawią dla siebie, a dopiero potem nazywają tak innych graczy. Dopiero wtedy sam zacząłem prowokować, przypominając zeszłoroczny mecz i że to się powtórzy, no ale niestety przed meczem i w trakcie widocznie niektórzy nie wytrzymali ciśnienia i grali poniżej swojego poziomu.
    Przy okazji serdecznie pozdrawiam najlepszego piechociarza w Polsce, pokazałeś dzisiaj jak każdego pokonasz. Szkoda tylko, że te osoby które określiłeś "gównami i kim oni w ogóle są?" zabijały Cię na meczu, dość niezręczne uczucie gdy zabijają Cię bezimienne boty.
    A co do tego "GG KURWA" to przepraszam każdego z PE którego to uraziło, nie kierowałem tego do całej drużyny, tylko do osób które powinny wiedzieć że to o nie chodzi.
    Za mecz dziękuje, bardzo wysoki poziom, szczerze nie spodziewałem się takiego wyniku, po wczorajszym sparingu z IG miałem zamiar w ogóle nie przychodzić na mecz by się nie ośmieszać - to tak w sumie zeszła presja, że my nic nie musimy. Rola czarnego konia turnieju nam sprzyja :D
    Pozdrawiam serdecznie
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 25, 2015, 22:41:49 »
    Ty nie chciałeś kłótni zaczynać? To ty zaczynałeś zawsze pisać jakieś pierdoły na steamie, również i przed meczem zaczynałeś prowokować. Nie dość, że jesteś hipokrytą to jeszcze jesteś dwulicowy. Rozumiem, że ta druga część to twoja aluzja do mnie. Nigdy nie uważałem się za najlepszego piechociarza jak ty to określasz, ale napewno jestem w czołówce i nie muszę tego udowadniać meczem z tobą, na który się tak nastawiłeś, że chodziłeś już od wtorku. Zarówno ja jak i reszta drużyny udowodniła, że znaczy sporo w wielu turniejach od samych początków czy to jako Trinity czy jako PE. Jakkolwiek byś nie zagrał to pokazujesz zachowaniem, że jesteś [...] nie tylko na scenie polskiej ale i międzynarodowej. Poza wąskim krągiem wielbicieli każdy chyba już się na tobie poznał i szkoda, że ja zrobiłem to tak późno. Widocznie dla kogoś takiego byłem za bardzo życzliwy. Mimo wszystko, życzę reszcie grupie sukcesów i szkoda, że lider swoim egoizmem psuje ogólny wizerunek.
    Proszę bez epitetów. Nie musicie darzyć się pozytywnymi uczuciami, ale nie macie prawa rzucać obelgami. Dziękuję za uwagę, 3xL
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 25, 2015, 23:20:13 wysłana przez Lew »
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Sarracen_Sebek

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 25, 2015, 22:45:07 »

Przy okazji serdecznie pozdrawiam najlepszego piechociarza w Polsce
    Dzięki dzięki i ja ciebie pozdrawiam.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 25, 2015, 23:25:35 »
    Gratuluję obu zespołom. To był bardzo wyrównany i emocjonujący mecz. Illuminati zaskoczyło chyba naprawdę wiele osób. Do zobaczenia w finale, a PE życzę powodzenia w walce o brąz. Nie zawsze się niestety wygrywa, jednak umieć trzeba zarówno przegrywać, jak i wygrywać. PE zdało ten egzamin, jednak zdecydowanie nie na miejscu był ten post Prusak:
    NARA
    Gdybyś oszczędził sobie tego posta i kilka innych wypowiedzi, to nie tylko byłbyś zwycięzcą, ale i wyszedłbyś z tego z klasą, pokazując, że umiesz wygrywać. Uczymy się jednak przez całe życie i jeszcze tą umiejętność możesz nabyć, szczególnie po rozmowie na Steam ;)

A więc jeszcze raz dzięki za tak dobry mecz oraz naprawdę uważam, że oba zespoły zasłużyły na uznanie. Zarówno IL, jak i PE zagrało mecz na poziomie, dając niezły show. Bez takich zespołów ten Puchar Polski nie byłby taki sam. Dzięki panowie!

(click to show/hide)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 26, 2015, 00:26:27 »
    Gratuluję wyrównanego meczu ,  szczerze mówiąc nie spodziewałem się naszego zwycięstwa przed meczem a w szczególności po pierwszym side. Btw nie pamiętam kto u was grał na łuku i na kuszy ale trzeba przyznać że naprawdę nam utrudnialiśćie grę :D

Offline Kamillo18

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 26, 2015, 00:31:39 »
    Gratulacje dla IL ! Nie widziałem tego meczu, gdyż wolałem nie grać i tym samym kolejny raz nie spieprzyć czegoś, jednak po wyniku i screenach widzę, że mecz był niezwykle ciekawy i na pewno osoby, które spędziły te 1.5h oglądając streama od Franka, nie mogły się nudzić. Powodzenia w finale :)

Btw nie pamiętam kto u was grał na łuku i na kuszy ale trzeba przyznać że naprawdę nam utrudnialiśćie grę :D
    Pewnie ktoś z tej 3-ki: Blade, Prince i Teblar :D

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 26, 2015, 08:20:55 »
    Cała trójka - moja szkoła Kappa
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Sarracen_Sebek

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 26, 2015, 09:23:05 »
    Sorry za spam ale
    Cristo ma więcej BP na piechocie od ciebie, także ty nam tu kitu nie wciskaj już.
    Mamy tyle samo ale ja jestem lepszy.

Przy okazji ładny mecz panowie pokazaliście naprawdę dobrą grę na poziomie! Powodzenia dla obu ekip w finale i walce o 3 miejsce.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 28, 2015, 18:16:57 »
    Wynik potwierdzam. A oto nagranie:

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)