Znam was od jakiegoś czasu, wiele razy ze sobą graliśmy, ale spójrzmy teraz wszyscy na siebie i odpowiedzmy na pytanie - kto jest bez winy? Nie będę pisał, że jestem święty, bo zawsze coś zrobię głupiego, no ale niestety, nie chciałem zaczynać z wami żadnych kłótni, bo jeszcze przed turniejem proponowaliście mi dołączenie do waszego teamu. Kulturalnie odmówiłem, nawet nie z powodu że nie chciałem z wami grać czy coś (bo i tak was lubię dalej i szanuję), tylko po prostu chciałem pomóc przy turnieju. Nie jako administrator, sędzia czy ktokolwiek, tylko wesprzeć te zawody ludźmi, bo jak dobrze wiemy i widzimy to brakuje w niej drużyn (nie mówię o poziomie, po prostu taka by się nie rozpadła podczas rozgrywek).
Reasumując - niektórzy z waszych graczy (szczególnie jeden) miał bardzo ciekawe hobby jakim było prowokowanie mnie na IG, forum czy steam. Niestety jestem jaki jestem i w końcu napiszę co o tym wszystkim sądzę, teksty typu "ale gówna", "boby", "zera i pizdy" najpierw niech zostawią dla siebie, a dopiero potem nazywają tak innych graczy. Dopiero wtedy sam zacząłem prowokować, przypominając zeszłoroczny mecz i że to się powtórzy, no ale niestety przed meczem i w trakcie widocznie niektórzy nie wytrzymali ciśnienia i grali poniżej swojego poziomu.
Przy okazji serdecznie pozdrawiam najlepszego piechociarza w Polsce, pokazałeś dzisiaj jak każdego pokonasz. Szkoda tylko, że te osoby które określiłeś "gównami i kim oni w ogóle są?" zabijały Cię na meczu, dość niezręczne uczucie gdy zabijają Cię bezimienne boty.
A co do tego "GG KURWA" to przepraszam każdego z PE którego to uraziło, nie kierowałem tego do całej drużyny, tylko do osób które powinny wiedzieć że to o nie chodzi.
Za mecz dziękuje, bardzo wysoki poziom, szczerze nie spodziewałem się takiego wyniku, po wczorajszym sparingu z IG miałem zamiar w ogóle nie przychodzić na mecz by się nie ośmieszać - to tak w sumie zeszła presja, że my nic nie musimy. Rola czarnego konia turnieju nam sprzyja :D
Pozdrawiam serdecznie