Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Oceń gracza wyżej  (Przeczytany 4321 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Oceń gracza wyżej
    « dnia: Czerwca 07, 2015, 00:03:50 »
    Temat ten jest odpowiednikiem znanego i popularnego tematu z Taleworlds: "How famous is the above player".

W temacie tym oceniamy gracza wyżej uwzględniając takie rzeczy jak popularność na tawernie, umiejętności w grze, osobowość (np. zachowanie). No wszystko co wiąże się z graczem WB. Pamiętajcie, że im więcej postów nabijecie, tym będzie lepiej. Oczywiście Wy będziecie mieć radość, że macie nie 526 postów, a 527 i tak kolejno. Zaś admini tego serwisu czerpią na Waszym spamie taką kasę, że tylko politycy i biskupi są w stanie sobie wyobrazić takie kwoty. Niemniej, polecam !
    Pierwsza osoba zaczyna od oceny mojej osoby.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Oceń gracza wyżej
    « Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 07, 2015, 08:57:44 »
    Zaś admini tego serwisu czerpią na Waszym spamie taką kasę, że tylko politycy i biskupi są w stanie sobie wyobrazić takie kwoty.
    Ok.

Popularność na tawernie: 7/10 - Dużo masz tych piw, daj jedno
    Umiejętności w grze: 5/10 - Ten Twój sławny skill. Nie zapominajmy, że to reprezentant i król ex lider sławnego PO PE!
    Osobowość: 10/10 - Dawno z Tobą nie rozmawiałem. Z tego co pamiętam to śmiesznie piszczałeś jak ginąłeś i opowiadałeś nieśmieszne dowcipy. Mój słodziak.

22/30
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 07, 2015, 16:55:14 »
    Chyba nie o takie ocenianie chodziło, skoro to ma być odpowiednik tematu "How famous is the above player". Raczej powinny to być oceny opisowe.

Baldwin
    Stary gracz, w dodatku bardzo znany w polskiej społeczności M&B. Na Native w zasadzie nic nigdy nie osiągnął i nie prezentuje zbyt wysokiego poziomu umiejętności, ale za to jest jednym z mocniejszych bagnetów na NW. Również tam mieścił się (w czasie przeszłym, bo nie wiem, czy dalej gra) w czołówce polskich graczy na piechocie. Były pułkownik 12pp. Pamiętam go również z Nr24 i 7pg (czy jak to tam się nazywało, nie grałem wystarczająco długo aktywnie w NW). Bardzo charakterystyczny pod względem stylu bycia. Promuje modę hastagów :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 07, 2015, 17:47:44 »
    Dyktator
    W tej chwili ma chyba największy wpływ na promowanie polskiej sceny wb., mistrz świata '15, ważna postać w Sarracenach i wiele innych rzeczy, których nie sposób wymienić. ;) Piechociarz, który od pewnego czasu próbuje swoich sił na koniu.
    Prywatnie także bardzo sympatyczna osoba.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 07, 2015, 19:42:13 »
    ruchałbym

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 07, 2015, 21:12:07 »
    Szanownego Pana Lygryssa miałem okazję "poznać" już parę lat temu. Zawsze był wybuchowym i zapalczywym młodzieńcem o ułańskiej fantazji i kompletnym braku taktu. Swoją drogą gdyby tak spojrzeć z boku to naprawdę byliśmy bardzo podobni do siebie. Po pewnym czasie Szanowny Pan Lygryss z niewiadomych mi powodów odszedł do NW toczyć tam zaparte boję co wtedy wywołało mój uśmiech politowania bo jak można było tak nisko upaść. Oczywiście to tylko była kpina pseudo nativowca, każdy ma prawo grać w to co mu się nie podoba. Od tamtej pory mogłem obserwować tylko jego poczynania na tawernie. Już z TSa jednak pamiętam go jako miłego inteligetnego chłopca, który od czasu do czasu aby zwrócić na siebie uwagę dowali prymitywnym tekstem takim jak ten powyżej. Ogólnie lubię go i zawsze uważałem, że marnuje swój potencjał przebywając z dziatwą patusów. Dawne spory i przytyki uważam, ofc za czysto iluzoryczne.

Popularność na tawernie: Dałbym mu tutaj 7/10 wydaję mi się, że Szanowny Pan jest rozpoznawalną postacią od lat jednak zmiana nicku niektórych zmyliła.
    Umiejętności w grze: Gdy ostatni raz miałem okazję się z nim mierzyć to wydaję mi się, że był lepszy ode mnie a zważając, że ja raczej zawsze mierny i schematyczny byłem to dam mu 8/10
    Osobowość: Tak jak napisałem wyżej dlatego dam Mu solidne 6+

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 07, 2015, 22:11:21 »
    Pierwszy raz spotkałem Ivego w REFie, to on dostrzegł we mnie potencjał. Dowodził i wyciągnął klan z zapaści, przynajmniej na chwilę. Barbarian to jedna z moich ulubionych postaci na scenie WB. Miły, sympatyczny starszy pan, z dystansem i własnym zdaniem.

2/10 za całokształt.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 07, 2015, 22:19:52 »
    Michała poznałem 4 lata temu i do tej pory trzymamy się razem. Bardzo dobry gracz i dowódca. Fajnie się z nim rozmawia choć ostatnio trochę mu odwala czasami.
    Ogólnie dam mu 9/10 bo to miły i w gruncie rzeczy dobry człowiek (mimo incydentu na crpgu).

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 07, 2015, 23:28:52 »
    Sebastian to zdecydowane 10/10. Mój najlepszy przyjaciel w Warbandzie, znamy się od zawsze. PK_Rekrut_Sebek. SRC forever.

#przyjaźń na tsie
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 07, 2015, 23:48:36 »
    Tego pana wyżej kojarzę z późniejszego okresu REFu, ale głównie jednak z jego historii w GO. Nick "CarpeZlodziej" ciągle jest wspominany na Greyowkim tsie. Oprócz tego przypisuje sobie ciągle, że doprowadził Polskę do złotego medalu w NC, kiedy tak naprawdę był tylko kulą u nogi.
    Ocena 10/10, bo był w REFie.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 08, 2015, 00:19:44 »
    Rome
    Pierwszy łuk REFu. Jest to człowiek, który zawsze pała optymizmem, a wręcz zaraża nim innych. Niestety ssie w Docie jeszcze bardziej niż w Warbandzie. W dodatku fascynują go gejowskie sporty, jak żużel, czy zapasy w błocie nago dla mężczyzn.

11/10 ~polecam, solidna marka
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 08, 2015, 09:16:23 »
    Dziwny gość, źle mu z oczu patrzy.
    Kluczowy zawodnik teamu na NC.
    Najlepszy piechur w wb.
    2/10

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 08, 2015, 12:53:31 »
    Obecnie najlepszy Polski cav i najmniej rozmowy. Wszyscy uważają go za trolla ale gdy go się lepiej pozna można sobie uświadomić że jest spoko i da się z nim normalnie pogadać. Kluczowa postać na Polskiej scenie WB.
    Ogółem to 9.5/10

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 08, 2015, 14:04:38 »
    Czasem widać go na tawernie, głównie w tematach warbandowych. Skill - cóż, na pewno większy od mojego, coś klika, na reprezentowanie kraju starczy :v Osobowość - od nieudanego Commonwealth, gdzie miałem go trochę lepiej poznać mogę stwierdzić, że idzie z nim wytrzymać na tsie, ale nadal nie czuję się jakoś superkomfortowo w jego obecności. Ogółem grajek 2/10
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 08, 2015, 14:34:15 »
    Jurdas
    Pracownik miesiąca, skillowo miewa lepsze i gorsze dni. Rozmowny, zabawny i dość skromny.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016