Witam, od dłuższego czasu szukam jakiejś dobrej gry. Próbowałem wszystkie nowości ale nie zadziwiały mnie zwykle niczym więcej prócz grafiki. Brat już od jakiegoś czasu namawiał mnie na M&B, niestety zniechęcały mnie screeny ;p zagrałem dopiero jak przyszedł i zainstalował mi grę na komputerze. Spróbowałem zagrać, i powiem szczerze podoba mi się!!
Pewnie jeszcze pogram na zwykłej wersji ale chciałbym już dowiedzieć się coś o modach. Posiadam grę w wersji 1003, także nie wiem czy interesujące mnie mody dadzą się odpalić.
Interesuje mnie mod w świecie Władcy Pierścieni, a słyszałem że taki jest.
Ale chyba najbardziej interesują mnie czasu starożytnego Rzymu/Grecji tylko nie wiem czy jest taki mod.
Proszę żeby ktoś mi napisał czy któryś z tych modów mogę odpalić, a jeśli nie co muszę w tym kierunku uczynić żeby jednak w nie zagrać. (patch?) A może można mieć obydwa zainstalowane i wybierać sobie ? :D
Jeśli macie jakieś równie ciekawe lub ciekawsze propozycję na mody bardzo proszę pisać.
A, i może ktoś mi poradzi mod na ulepszenie grafiki ponieważ mam dosyć mocny komputer także chyba dam radę :P
Z góry dzięki za pomoc :)