Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS] European Championship Series  (Przeczytany 25701 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: [ECS] European Championship Series
    « Odpowiedź #195 dnia: Czerwca 10, 2015, 18:13:11 »
    Tamto z DoF rzeczywiście nie powinno się zdarzyć, ale tak się stało. I to nie tylko przez bardzo głupie błędy, bo tamtego dnia byli po prostu lepsi. Co do waszego meczu, to skreśliłem już AE, gdy dowiedziałem się, że nie będzie ani Petera ani Shemy, ale potem zobaczyłem jakie gracie mapy i zdziwiło mnie strasznie, że widzę zamkniętą i co najwyżej mieszaną mapę. To był naprawdę głupi fail, że otwartej nie wybraliście :P Zresztą to nie tylko to. Szczerze, to tylko Bendetto grał bardzo dobrze wtedy. Reszta ewidentnie była zmęczona, miała gorszy dzień lub obniżone morale, bo poza wyżej już wymienionym, nikt w waszym teamie nie zagrał na swoje chociażby zbliżone maksimum. Za to wśród AE duża część dała naprawdę bardzo dobry pokaz umiejętności. Na tym półfinale zagrali zdecydowanie lepiej niż wy, nawet skillowo. Nie zgodzę się więc, że jesteście najlepszym klanem w WB, ale też nie powiem, że jesteście gorsi. Na szczęście scena nie jest już tak monotonna, jak w okresie całkowitej dominacji AE i nie można już wyróżnić jednego najlepszego klanu.

Cóż, teraz pozostaje jednak życzyć już tylko powodzenia AE, by pokonali kontrowersyjne Freelancers w finale.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #196 dnia: Czerwca 10, 2015, 18:42:30 »
    Po prostu słabe dupy jesteście jak nawet nie potraficie mapy wybrać i tyle. AE jest wyraźnie lepsze. 3 miejsce nie jest złe i tak.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #197 dnia: Czerwca 10, 2015, 20:42:11 »
    Tamto z DoF rzeczywiście nie powinno się zdarzyć, ale tak się stało. I to nie tylko przez bardzo głupie błędy, bo tamtego dnia byli po prostu lepsi. Co do waszego meczu, to skreśliłem już AE, gdy dowiedziałem się, że nie będzie ani Petera ani Shemy, ale potem zobaczyłem jakie gracie mapy i zdziwiło mnie strasznie, że widzę zamkniętą i co najwyżej mieszaną mapę. To był naprawdę głupi fail, że otwartej nie wybraliście :P Zresztą to nie tylko to. Szczerze, to tylko Bendetto grał bardzo dobrze wtedy. Reszta ewidentnie była zmęczona, miała gorszy dzień lub obniżone morale, bo poza wyżej już wymienionym, nikt w waszym teamie nie zagrał na swoje chociażby zbliżone maksimum. Za to wśród AE duża część dała naprawdę bardzo dobry pokaz umiejętności. Na tym półfinale zagrali zdecydowanie lepiej niż wy, nawet skillowo. Nie zgodzę się więc, że jesteście najlepszym klanem w WB, ale też nie powiem, że jesteście gorsi. Na szczęście scena nie jest już tak monotonna, jak w okresie całkowitej dominacji AE i nie można już wyróżnić jednego najlepszego klanu.

Cóż, teraz pozostaje jednak życzyć już tylko powodzenia AE, by pokonali kontrowersyjne Freelancers w finale.
    Oczywiście że AE zagrało lepiej bo w końcu wygrali, jednak potwierdzę swoje słowa w następnym turnieju (o ile będzie). Po takim plaskaczu raczej nie zlekceważymy przeciwnika znowu.
    Pozostaje liczyć ze AE wygra finał bo cheaterów z Freelancers nie chce widzieć na pierwszym miejscu. Gardzę tym teamem. Sa mega słabi na otwartych mapach więc spodziewam się że AE wybierze coś w stylu Field by The River. Za to samo Freelancers pójdzie w Castellum, Sandiboush albo Verloren. Jedyna ich szansa to łucznicy bo cała reszta jest do bólu przeciętna, chyba że Vivar i Grenade zrzucą wreszcie rdzę.

Po prostu słabe dupy jesteście jak nawet nie potraficie mapy wybrać i tyle. AE jest wyraźnie lepsze. 3 miejsce nie jest złe i tak.
    Słabe dupy to goście którzy nie ryzykują. W WNL3 zaryzykowaliśmy i wygraliśmy. Na NC Polska zaryzykowała i też wygrała. No ale ryzyko to też wpadki jak ta z Naval XD Trzecie miejsce jest złe i średnio kogokolwiek w klanie obchodzi walka o nie. Zagramy mecz ale bez specjalnej spiny.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #198 dnia: Czerwca 10, 2015, 21:03:17 »
    Podobna sytuacja IR`u z DoF do naszej z aD. W pierwszym meczu wygraliśmy z nimi, a w rewanżu role się odwróciły. Tak samo jak w WNL - NERD ograło nas 15-1, 2 tygodnie później picknęło nas licząc na easy 3 punkty, a tu 12-4 dostali XD Beka.

Ale jak pisze Trebron - bez ryzyka nie ma zabawy i sukcesów. W Warbandzie jest to o tyle trudniejsze, bo jednak gra opiera się na 8 zawodnikach, a nie tylko ty decydujesz o wszystkim jak np. (sorry, że kolejny raz to przytaczam) w Fifce XD

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #199 dnia: Czerwca 10, 2015, 21:21:43 »
    AE robiło błędy, 1 runda na Naval to był ich błąd, tak samo jak 1 runda na Verloren. Wydaje mi się, że gdyby nie przegrana ta czwarta runda na Verloren przez KURWA to byłaby dogrywka, a tak to zginął wam akurat łucznik (Rayden?), a w AE piechociarz, więc według mnie jasno widać kto stracił na tym clashu więcej. Może mi się tylko wydaje, ale jak oglądałem dwa poprzednie pojedynki między wami, obydwa z WNL 3, to były one bardziej intensywne niż ten ostatni mecz.

Poza tym Freelancers wzięli San'di'boush, a AE FBTR. Mecz wydaje się być bardzo wyrównanym meczem, moim zdaniem wygrać może po dogrywce zespół Napoleona.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #200 dnia: Czerwca 10, 2015, 23:12:33 »
      Typowa Polsza, jak ktoś wygra, to przechodzi bez echa, ale tylko ktoś coś przegra, to zaczyna się komentowanie ^^
     Ekipa Trebrona, coś osiągnęła, w sensie takim, że wybiła się i gra o najwyższe miejsca. To, że tym razem się nie udało, nie jest niczym nowym w różnego rodzaju rozgrywkach w grach jak i sporcie. Kwestia dnia, szczęścia, w tym wypadku jak tłumaczy Trebron złego doboru mapy.
    W ostatnim finale Ligi Mistrzów Juventus stracił bramkę na 1:2, przez błąd równie kuriozalny, bo jak dzieciaki na boisku więcej myśleli o tym, że sędzia nie podyktował karnego niż o tym, że Barcelona idzie z kontrą. Taki podwórkowy błąd. - I takie błędy, rodem z meczów typu Wojownicy Mroku vs Paladyni Zagłady, że Wojownicy wzięli pole przy rzece bo "Król_Gondoru_Aragorn" to super konny, z nachylonej to trafi w afka z 50 metrów, a w ostatniej chwili się okazało, że mama kazała iść spać wcześniej i misterny plan poszedł w pizdu bo to jedyny konny- dotyczą widać najlepszych klanów. Tak samo, mogą źle dobrać mapę do swoich graczy, tylko jest to na inną skalę przygotowań, ale nie można ich winić, bo to się po prostu zdarza.
     Co do samego podjęcia ryzyka, to nie widzę w tym nic złego. Nie wyszło, to trudno, drużyny które trzymają się utartych schematów bardzo często zostają w każdym sporcie, szybko wygryzione przez tych którzy będą potrafili ich czymś zaskoczyć, nawet jeżeli górują umiejętnościami.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #201 dnia: Czerwca 10, 2015, 23:53:10 »
    W ostatnim finale Ligi Mistrzów Juventus stracił bramkę na 1:2, przez błąd równie kuriozalny, bo jak dzieciaki na boisku więcej myśleli o tym, że sędzia nie podyktował karnego niż o tym, że Barcelona idzie z kontrą.
    Tylko, że tam nie należał się karny ;)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #202 dnia: Czerwca 11, 2015, 17:28:18 »
    Twoja odpowiedź skojarzyła mi się z tym:
    https://www.youtube.com/watch?v=mahTGNIk4q4

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #203 dnia: Czerwca 11, 2015, 22:12:25 »
    Hahaha takie typowe wytykanie sobie meczy. KURWA przegrało z AE, a potem nawiązanie do IR z DoF, następnie dołączyło PE z aD. Dalej, kto następny?! :D

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #204 dnia: Czerwca 12, 2015, 07:00:58 »
    No jak to kto ? W kolejce już czekają klany Killera223 i Olka.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #205 dnia: Czerwca 12, 2015, 11:30:09 »
    No, to jeszcze Castellans vs WDY dorzucę :c