Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS] European Championship Series  (Przeczytany 25749 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: [ECS] European Championship Series
    « Odpowiedź #165 dnia: Maja 21, 2015, 13:07:11 »
    Jaką mają ? Normalnie podeszli do sprawy, jak większość na TW, tylko Ty jak panienka tam piszczysz i się ośmieszasz. Już to widzę, jak jesteś jedynym sprawiedliwym, będąc (załózmy) liderem Castellansów i odrzucasz walkower z KURWA, tym samym odpadając z turnieju. Już widzę ten entuzjazm na Waszym TS i forum :P

Swoją drogą, kiedy byłem głównym kapitanem PE sam miałem raz taką możliwość, ale po meczu wygranym chyba 14-2, czy zdecydować się na 16:0 (walkower dla nas) czy  pozostawić wynik. Pozostawiłem bo wygraliśmy i rundy mi wisiały. Ale jakby tak, po meczu z Freelancers zaproponowano nam walkowera, to nie sądzę, że każdy z nas by się wzbraniał, tłumacząc sobie "a co powie Arthasan" ? Każdy bierze to co najlepsze dla jego zespołu.
    Zresztą, gdy SRC zaproponowali nam zagrać finał z nimi w PP2014 i organizatorzy wyrazili zgodę, to się zgodziliśmy, po tym jak odpadliśmy w półfinale z teamem Prusaka, który dopuścił się złamania zasad.
    Ja nie szukał bym winnych u Legend, bo to po pierwsze bardzo sympatyczni kolesie, zwłaszcza Caius i Paulo :D
    Po drugie, to głównie wina Aeronwen i Lusta, czy popieprzyli coś w zasadach. Gadałem z jednym z głównych zainteresowanych, Trebronem i on sam nie rozumie, jak nagle pojawiła się zasada powtórzenia meczu. Bo tak naprawdę, ta zasada wypłynęła znikąd.

Także przestań tam pajacować Arthasan dobrze Ci tylko radzę, bo każdy zaczyna mieć z Ciebie pompę na tym forum, a już najbardziej przeukochany niedzwiadek Caiusa :D

Nie musisz wierzyć - od początku mówiłem każdemu, że mam na tyle honoru, aby taki walkower odrzucić. Spójrzmy prawdzie w oczy, odpadną od razu. Przyjąłbym walkower, gdyby załóżmy było 9:7 i miałbym jakieś szanse na ugranie czegokolwiek w tym turnieju. Legend tylko blokuje miejsce dla Heroes xD

Jeśli przyjąłbyś walkowera od Freelancers - pozostawiłbym to do rozstrzygnięcia dla Ciebie. W Pucharze Polski mieliście jednak jakieś szanse na zwycięstwo z SRC, a nie na 16:0 z IR jak Legend :)

Może i Legend to sympatyczni goście, owszem, lubię ich, ale jednak teraz popisali się negatywnie tym, jak bardzo cieszą japy z domniemanego zwycięstwa i szykują się na ćwierćfinał. Pyskate nooby, które same by nie dotarły do ćwierćfinału bez takiego zbiegu okoliczności, a do krytyki np. mnie są już pierwsze :D Zwłaszcza Paulo i Kellermann.

Owszem, rozmawiałem z Aeronwen już wcześniej o tej decyzji i nie podała mi jakiegoś logicznego argumentu, dla którego tak mieliby się pobawić regułami turnieju.

IMO masz ból dupy, że tak szybko traficie na KURWĘ, i tyle.
    Owszem, mam ból dupy, przyznaję szczerze :D Ale spójrzmy prawdzie w oczy - kto by nie miał? :D

Przecież Arthasad sam ich ugra, ja bym się na miejscu KURWA martwił ;l
    Smutny jesteś, kimkolwiek jesteś. Nawet cię nie znam...

Artashan rzetelny młody fizyk. Proszę szanować mimo, że patałach.
    :*

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #166 dnia: Maja 21, 2015, 13:23:33 »
    Przegracie z KURWA, bo mnie nie ma w rosterze. Macie za swoje!
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #167 dnia: Maja 21, 2015, 16:15:05 »
    Honor w grze komputerowej
    Jak grałeś z Maltą czy z DoF to wjeżdżałeś im nachylonymi na plecy? Przecież tego nie widzieli i nie byli w stanie podjąć wyrównanej walki, przez wieki panowały niepisane zasady by nie zabijać przeciwnika jeśli on nie ma pojęcia. Arthasan - Robert Ford Warband'a - wstyd i hańba!

Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #168 dnia: Maja 21, 2015, 16:44:37 »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #169 dnia: Maja 21, 2015, 17:24:24 »
    Arthasan pora na emeryture, osiedl sie, splodz syna, posadz dab itp...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #170 dnia: Maja 21, 2015, 20:32:10 »
    Nie musisz wierzyć - od początku mówiłem każdemu, że mam na tyle honoru, aby taki walkower odrzucić. Spójrzmy prawdzie w oczy, odpadną od razu. Przyjąłbym walkower, gdyby załóżmy było 9:7 i miałbym jakieś szanse na ugranie czegokolwiek w tym turnieju. Legend tylko blokuje miejsce dla Heroes xD

Jeśli przyjąłbyś walkowera od Freelancers - pozostawiłbym to do rozstrzygnięcia dla Ciebie. W Pucharze Polski mieliście jednak jakieś szanse na zwycięstwo z SRC, a nie na 16:0 z IR jak Legend :)

Może i Legend to sympatyczni goście, owszem, lubię ich, ale jednak teraz popisali się negatywnie tym, jak bardzo cieszą japy z domniemanego zwycięstwa i szykują się na ćwierćfinał. Pyskate nooby, które same by nie dotarły do ćwierćfinału bez takiego zbiegu okoliczności, a do krytyki np. mnie są już pierwsze :D Zwłaszcza Paulo i Kellermann.

Owszem, rozmawiałem z Aeronwen już wcześniej o tej decyzji i nie podała mi jakiegoś logicznego argumentu, dla którego tak mieliby się pobawić regułami turnieju.
    Owszem, mam ból dupy, przyznaję szczerze :D Ale spójrzmy prawdzie w oczy - kto by nie miał? :D
    Smutny jesteś, kimkolwiek jesteś. Nawet cię nie znam...
    :*
    Po pierwsze, Legend ograło Heroes, stąd nie wiem skąd ta część, jakoby blokowali oni miejsce w 1/4 Heroesom ?

Po drugie, wcale nie muszą przegrać 16:0 z IR. Ja bym się nawet skłaniał do wyrównanego meczu i wyniku coś w stylu 10:6, 9:7, ale nie wiem dla kogo ;)

Chyba ja bym nie miał, tak mi się wydaje. Przegraliśmy z Freelancers, to nie siałem zamętu tylko napisałem, co sądze o grze Menethila i o co go podejrzewam. Jak ogramy aD w 1/4 trafiamy na jednego z faworytów - AE. I tutaj też nie mam bólu dupy, bo wiem, że po prostu AE jest, no nie oszukujmy się, jednym z tych 3 klanów, który jest poza naszym zasięgiem i nic tego nie zmieni.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Maja 21, 2015, 21:05:44 »
    Ale słuchaj, gdybyśmy my w grupie mieli jakąś drużynę, z którą byśmy przegrali to nie byłoby problemu, bo przegralibyśmy po prostu w uczciwej grze. A tutaj weszła jeszcze sprawa próby 'utworzenia' korzystnego układu dla KURWY. Przyznajmy szczerze - na tym całym rematchu itp. najlepiej wyszła KURWA :D Jeśli przegramy za tydzień z nimi to nie będę miał żadnych pretensji, bo będzie to normalny mecz, który się raz przegrywa i raz wygrywa. Na tym polega gra ;) Nie mam żadnych problemów z grą z KURWĄ, problem stanowi sam precedens jaki nastąpił. Graliśmy razem mecze treningowe itp., więc nie wiem, nie mam problemów z grą z Trebronem i resztą jego kompanii ;)

Po drugie, jak nawet byśmy mieli grać z Legend/Heroes w 1/4, to potem trafilibyśmy na AE, więc także rywal z najwyższej półki. Nie stanowi to dla mnie problemu, mówię po raz kolejny. Uczciwy przebieg turnieju na tym polega. Irytujące jest to, że najpierw się wygrywa mecze, ponieważ ten system turnieju promuje wygrywanie swojej grupy by mieć łatwiejszą przeprawę potem. Swoją rolę spełniliśmy wygrywając grupę (niezbyt trudną, to inna sprawa). Potem doszły dziwne decyzje grona adminów i sprawa wygląda jak wygląda - i to jest dla mnie problemem - dziwne decyzje, które zmieniają nagle system, ponieważ KURWA grając mecz po terminie (środa) miała już jasną i klarowną sytuację, wiedząc jak zagrać (przegrać), by ugrać swoje (półfinał z AE).

Honor w grze komputerowej
    Jak grałeś z Maltą czy z DoF to wjeżdżałeś im nachylonymi na plecy? Przecież tego nie widzieli i nie byli w stanie podjąć wyrównanej walki, przez wieki panowały niepisane zasady by nie zabijać przeciwnika jeśli on nie ma pojęcia. Arthasan - Robert Ford Warband'a - wstyd i hańba!
    Ty chyba nigdy niczego nie zrozumiesz... Aż się nóż w kieszeni otwiera ;)
    Arthasan pora na emeryture, osiedl sie, splodz syna, posadz dab itp...
    O co ci chodzi i kim ty jesteś?

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #172 dnia: Maja 21, 2015, 22:09:48 »
    12:4 dla IR w meczu rewanżowym z DoF. Dalej nie rozumiem jak oni wygrali z nami za pierwszym razem. Nie ma co ukrywać teraz cieszę się że jednak będziemy mieli drugie miejsce :D ale to nie zmienia faktu że jak wygramy z Legend czeka nas mecz z SoE+spółką (nie obawiam się ich graczy tylko wh). Cóż powodzenia dla wszystkich klanów w których grają Polacy!

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Maja 22, 2015, 01:39:37 »
    Dobra robota! Obecność Carpego tak na was wpłynęła czy po prostu zimny prysznic jakim był DoF w pierwszym meczu? :)

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #174 dnia: Maja 22, 2015, 08:06:25 »
    DoF miało wypadek przy pracy, przecież wszyscy wiedzą, że DoF>IR :D
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #175 dnia: Maja 22, 2015, 12:39:36 »
    Dobra robota! Obecność Carpego tak na was wpłynęła czy po prostu zimny prysznic jakim był DoF w pierwszym meczu? :)

Najlepszy dowodca w historii WB poprowadzil druzyne do zwyciestwa.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #176 dnia: Maja 22, 2015, 13:36:47 »
    Najlepszy dowodca w historii WB poprowadzil druzyne do zwyciestwa.
    Jak to? Przecież mnie tam nie było.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #177 dnia: Maja 22, 2015, 16:01:16 »
    Michał miał wpływ na wynik ale uważam również że obecność Hopkiina i dawnuta wiele wniosła na cav.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #178 dnia: Maja 22, 2015, 16:07:47 »
    Padaka trochę na tym 1 spawnie była z waszej strony, niepotrzebnie przegrane te 2 końcowe rundy (jedna chyba zaczęła się od zabicia trzech graczy DoF, by potem w 8 na 5 zabici zostali wszyscy z IR). No ale już im dalej w grę to było coraz lepiej, ładnie wygrane kolejne 2 spawny. 1 mecz zresztą przerżnęliście z własnej winy, to co wyprawialiście na Verloren było zaskakujące, jak przegrać rundę mając 6 infów przeciwko 2 konnym i 1 kusznikowi. Wczorajszy mecz odbył się bez większych błędów z waszej strony, a jeśli ich nie popełniliście to nawet bez świetnej gry wygrywacie z DoF po prostu skillem. Także gratulacje i czekam na mecz z Legend który będzie zapewne wyrównany. Powodzenia.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #179 dnia: Maja 23, 2015, 19:46:26 »
    Michał miał wpływ na wynik ale uważam również że obecność Hopkiina i dawnuta wiele wniosła na cav.
    Ja od początku mówiłem, że Michał podniesie morale :D (zaraz będzie: "Virus zamknij się, nie było Cię" :D)