Ty żartujesz? XD Kto by chciał tych cieniasów, Agincourt udało się zajść daleko w WNL4 bo po 1. system był kiepski co sami admini przyznali 2. KURWA nie grała a IG było cienkie.
Ogółem mówiąc - Agincourt jako rzeczywiście słaby klan był wybierany (w WNL4 można było wybierać oponentów) przez jeszcze słabsze klany mające nadzieję, że nagle wybiją się wysoko w tabeli które pokonywali z większymi lub mniejszymi problemami. W ten sposób znaleźli się ponad takimi klanami jak Heroes&Inquisition czy SRC które toczyły mecze na znacznie wyższym poziomie i zdarzyło im się przegrać raz czy dwa.
Teraz w ECS trzeba grać w kolejności jaka jest ustalona przez adminów. Agincourt zderzyło się z rzeczywistością - są słabi i byli słabi. Byle klan ze średniej półki roznosi ich 16:0. Trochę to śmieszne zauważając jak pyskaci i mocni w gębie się stali po WNL4 XDW Agincourt nie było ani jednej osoby lepszej od najgorszych graczy z KURWA i AE. To jak porównywać mongolskiego łucznika z czołgiem.
Po pierwsze, obecnie odeszli od aktywnego grania w Native, stąd podwinęła im się noga. Część ich graczy dwa razy zdobyła drugie miejsce - w WNL i NC. Nie wiem czy oglądałeś ich mecz z AE ? Chociaż wynik był 16:0, to jednak rundy AE wygrywało zaledwie jednym - dwoma graczami.
Po drugie, sam kiedyś mówiłeś Trebron, że nie gram źle na piechocie, że poradziłbym sobie w innym dobrym klanie (poza KURWA i AE). Po WNL próbowałem dołączyć do Agnicourt, klanu z perspektywami, jednak po kilku dniach gry, powiedzieli, że mogę jedynie czyścić konia ich kawalerzysty - Megamena.
Tak więc nie chrzań jeden z drugim (Arthasan i Trebron), że Agnicourt to słaby klan. Odeszli troszkę od Native, jednak, gdyby się postarali, to powtórzyli by w tegorocznym ECS sukces z ostatniego WNLa. Ja ogólnie żałuję, że aD z nimi wygrało wczoraj, bo w przypadku ewentualnej porażki dzisiaj, miałbym okazję postarać się i udowodnić im, że mylili się, mówiąc mi, że mogę jedynie czyścić konia Megamenowi.
Poza tym zachowujesz się Trebron jak dziecko, kiedy widzisz słowo "Agnicourt". A właściwie to tak