Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ECS] European Championship Series  (Przeczytany 25619 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bimbrownik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [ECS] European Championship Series
    « Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 20, 2015, 21:48:37 »
    Czemu nikt nie wierzy w Hitmenów? :) A może Toster poprowadzi ZKM do glorii i chwały? :D A FraG nie bierze udziału w ECS?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 20, 2015, 21:58:05 »
    Wszyscy wierzą w HITMENów, również widziałem Ciebie na IG i jestem pełen uznania, dobry gracz, a jak Kamillo chwali to wszystko jest jasne.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 20, 2015, 22:00:40 »
    FraG bierze udział. Wygrali pierwszy mecz.
    EDIT: Wonwokie wygrało z Legionem 13:3
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 20, 2015, 22:13:05 wysłana przez lllew »

Offline Bimbrownik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 20, 2015, 22:18:10 »
    Wszyscy wierzą w HITMENów, również widziałem Ciebie na IG i jestem pełen uznania, dobry gracz, a jak Kamillo chwali to wszystko jest jasne.

Oj na IG to już dawno nie stanąłem w szranki z nikim. Powodem jest perm za przypadkowy TK na jednym z graczy IG. Jeśli mógłbym kogoś poprosić o pomoc i rozmowę z adminem to będę wdzięczny. :)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 20, 2015, 22:24:14 »
    Oj na IG to już dawno nie stanąłem w szranki z nikim. Powodem jest perm za przypadkowy TK na jednym z graczy IG. Jeśli mógłbym kogoś poprosić o pomoc i rozmowę z adminem to będę wdzięczny. :)

Bierz sprawy w swoje ręce: http://forum.guardofistiniar.org/index.php?PHPSESSID=9199bf4451f5aa789868f58f04f151d1&board=26.0
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bimbrownik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 20, 2015, 22:33:40 »
    Dzięki wielkie. Wreszcie znowu zagram na sławetnym IG i pokosze AFK-ów z przysiadu
     . :)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 23, 2015, 13:44:28 »
    Well here's the news I promised.

There will be another tournament run alongside the ECS for teams not participating. Me and Scar have got some big plans going forward and this tournament will be pretty important. I'll get a thread up towards the start of next week but if your a team knocked out of the ECS then keep practising because there's still a tournament to win.
    A więc ostateczne potwierdzenie: będzie turniej równolegle do ECS dla drużyn, które w nim nie grają. THD ma plany wziąć w nim udział, MC chyba też.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 23, 2015, 19:46:01 »
    Dobrze to słyszeć, powinno zebrać się według mnie 16 ekip. Szykuje się interesujący turniej również!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bimbrownik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 23, 2015, 20:52:39 »
    Aż 16 ekip. Niech zgadnę: THD, MC, ZKM, 303, VECHE, ehmm pomysły się skończyły :) Pewnie dużo oczywistych klanów pominąłem.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 23, 2015, 21:01:57 »
    Wydaje mi się, że mogą to być teamy które nie dostały się do ECS ale ok.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 24, 2015, 13:27:59 »
    W niedzielę Deacon pytał się mnie o polskie klany jakie mogłyby wziąć udział w tym turnieju, więc chyba będą to nie tylko drużyny które odpadły z eliminacji ECS.
    VECHE
    Jeśli jeszcze nie tak dawno wycofali się z ECS, to chyba nie zapiszą się na nowy turniej, raczej nie zrobili tego bez powodu. No chyba, że uznali że nie mają szans z HITMEN i dlatego się wycofali, to rzeczywiście może się zapiszą :D

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 24, 2015, 15:40:15 »
    Podejrzewam, że znajdzie się sporo mniej znanych jakiś zagranicznych klanów, które byłyby chętne na słabiej obsadzony turniej
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 24, 2015, 19:51:59 »
    Jakie? Według mnie ten turniej skierowany będzie właśnie do teamów, które odpadły w kwalifikacjach do ECS. Taka Liga Europejska.

Wczoraj w sumie miała miejsce pierwsza mini sensacja - Fearless pokonało Wonwokie 10-6, które bądź co bądź było faworytem w meczu a także w grupie.Gratulacje również dla CRAMERA i Matafiksa, którzy pokazali się wczoraj w roli kluczowych graczy. No i oczywiście dla Blue i Straho, którzy również mieli swój udział w niespodzienace.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 24, 2015, 20:01:45 »
    Jakie? Według mnie ten turniej skierowany będzie właśnie do teamów, które odpadły w kwalifikacjach do ECS. Taka Liga Europejska.
    Deacon poprosił mnie o przekazanie wiadomości MC. Po otrzymaniu PW zwrotnego napisał między innymi:
    If you know any other teams that may be interest please let me know!

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 25, 2015, 16:34:41 »
    Przyjmuję na PW zakłady - po którym tygodniu ECS Watly opuści Castellan. Już po pierwszym dniu w nowym klanie zaczął siać ferment i obgadywać innych XD Kto zgadnie precyzyjnie podając tydzień turnieju w którym to się stanie, dostanie nagrodę!
    Przypominam - zakłady wysyłać tylko na PW. Dostępna jest też opcja, że nie opuści. Wtedy wygra pierwsza osoba która to obstawiła.
    Watly został wyrzucony wczoraj :D http://thecastellans.enjin.com/forum/m/25957660/viewthread/20707991-watlys-application/page/2