Kamil pozwól, że niektórzy śmią wątpić w taki osąd. Wiesz, porównanie nieco jak zestawienie 2-ch w sumie niezwiązanych ze sobą rzeczy, a mówiąc konkretnie to trudno jest znaleźć płaszczyznę, która pozwala na owe zrównanie seriali. Nota bene HoC procentuję obsadą. Oczywiście to tak w moich oczach.
Pozdrawiam.
Wiesz Dexter, dużo zależy od gustu. Ja np. gustuje w TWD, bo lubie tematyke filmów zombie. Lubię serial Spartacus, bo rajcuje mnie historia i okres starożytnego Rzymu, a zwłaszcza to, co było skierowane przeciwko republice (Hannibal, Spartacus). Na dobre i na złe podobało mi się ponieważ interesuję się medycyną i w przyszłości chciałbym się może sprawdzać w tym zawodzie podobnie jak doktor Burski. Polityka zaś mnie nie interesuje, stąd serial ten w dużej mierze nie przypadł mi do gustu. + aktorzy tutaj występujący nie należą do grona tych, na których widok z moich ust słychać "ohy" i "ahy".
Wiem, że mój powyższy komentarz był nie na miejscu. Po pierwsze, nie było uzasadnienia. Po drugie, był on napisany w takim stylu, jakbym chciał każdemu zasugerować, że ten serial jest słaby. Przepraszam, bo teraz dostrzegam, że naprawdę źle się wyraziłem. Mam nadzieję, że nikt nie żywi do mnie za to urazy, następnym razem 3 razy przeczytam post, zanim go opublikuję :)
Mam nadzieję, że ta sytuacja nikogo nie zraziła i zachęci to szczerej i otwartej dyskusji :)