Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][3pp_XW] 3 Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego - Najlepszy Polski Pułk 4ever  (Przeczytany 37621 razy)

Opis tematu: Największy Polski Pułk na scenie Napoleonic Wars

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Neat

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mistrz Polski nie pokona zbieraniny założonej tydzień temu przez noname'a?
    Wyjaśnij z łaski swojej po co ty ciągle drążysz temat?

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł
    • Steam ID: Mój status Steam

Widzę że dalej nie rozumiesz. Łatwo jest zebrać silny team na jeden gf i go wygrać. Trudniej jest przez kilka tygodni regularnie zbierać mocny skład i wygrywać lb i gfy ze zróżnicowanymi przeciwnikami. Właśnie dlatego tytuł mistrza można jedynie zdobyć robiąc to drugie, a nie to pierwsze.
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    MrMatinh powiem ci tak. Ciągnąc ten temat wystawiasz sobie nie za ciekawą opinie. Raczej już nie będziesz traktowany serio na tej scenie. Zastanów czy łatka bycia niepoważnym człowiekiem jest dla ciebie atrakcyjna. W końcu kiedyś badziewlord nadejdzie, ale na twoje nieszczęście wraz z nową grą opinia o tobie białą kartką nie zastanie.

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    Panie MrMatinh, w sprawie 17pp odsyłam do tego też wątku, gdzie możesz zobaczyć jak wyglądała druga strona konfliktu.

Do tych wypocin nie mam zamiaru się odnosić. Na pewno znajdzie się wielu chętnych, aby to zrobić i ukazać ci twój błąd, który rozwijasz z postu na post.
    Proszę żeby osoba która pisze mu posty, zaprzestala to robić. xD

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Nie posuwaj się proszę do przekłamań. Pytałem się czemu nie chcecie zagrać gfa, skoro przecież jesteście najlepszym pułkiem w Polsce na co VVespar odpowiadał, że "tak, ale na lb a gf niczego nie udowadnia" więc ja proponowałem zmienienie tytułu na "najlepszy pułk w Polsce w bitwie" skoro się boją gfa. Jak ktoś nie przyjmuje wyzwania to jest tchórzostwo i zresztą co to za najlepszy polski pułk co się boi zagrać z innym? Simskil przynajmniej zaoferował coś konkretnego, zgodził się na gfa a nie grał na zwłokę. Od zawsze było tak, że jak chciałeś być uważany za najlepszego w Polsce to grałeś z obecnie uważanym za najlepszego. Zresztą jakbym miał ból dupy to bym po prostu przed rozwiązaniem wyzwał was jako 12pp na gfa, 8-my raz wygrał i zdobył tytuł. Chcę po prostu zrobić coś jeszcze przed odejściem ze sceny ale wy na siłę dodajecie do tego otoczkę jakiejś zemsty czy nie wiadomo czego xd czasami powody są trywialne.
    Ta wypowiedź przypomniała mi bardzo naszą rozmowę sprzed MP kiedy się ciebie zapytałem dlaczego 12pp tytułuję się najlepszym w Polsce skoro nie wygrali żadnej bitwy z żadnym lepszym pułkiem ze sceny na co mi odpowiedziałeś wygraliśmy 2 razy gfa z 3pp, a tylko oni mogliby się liczyć z tych obecnych pułków po czym dodałeś najprawdopodobniej na lb byłoby podobnie i dopiero te mistrzostwa udowodniły ci jaka jest prawda, że mimo gładkiej wygranej na gf to na lb potrzeba tego czegoś więcej czego tobie, 12pp zabrakło i nie wiem czy to też nie może wynikać  trochę z tego oszukiwania się... i sami nie mieliście tej pewności kiedy przyszło już grać na MP, bo najzwyczajniej baliście się wcześniej z nimi przegrać. Zanim coś powiesz, że 1pp zrobiło podobnie (Najlepsi i.)  tam przynajmniej były osoby które dopiero co przejechały się po mp jak na autostradzie (poza 1 meczem z 8pp), a w finale się osrali jak waginy, bo serio daliśmy dupy żałujemy szczególnie dlatego, że wiedzieliśmy tamtego dnia, że wygrana byłaby i tak czy siak dla nas (z naszej strony, no panowie 3 rundy były zaprzepaszczeniem tytułu). Tyle ode mnie byłeś wcześniej spoko mordeczką, a teraz mam wrażenie, że chcesz wszystkim tu coś udowodnić czym się tylko pogrążasz.

A na tym gfie z chęcią powbijam gwoździe do twojej trumny . :D (maksiu to pokochał więc jeszcze raz :D)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2018, 01:44:48 wysłana przez simskil »

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Proszę żeby osoba która pisze mu posty, zaprzestala to robić. xD
    Widzisz Indian, do minusowania mojej osoby byłeś skory, teraz gdy próbuję się zmienić, piszesz, że to ktoś za mnie pisze posty.

Edit
    Myślę, że 3pp podjęłoby walkę bez wahania, gdyby nie to, że twój team oprócz Chady to nie jest "zbieranina". Sprawę na pewno zmieniła by zamiana zagranicznych graczy na polskich.
    Roster:
    Chada
    Matoflen
    Coco_Ayala
    Movment
    Foxtrot
    Padawan
    Centurion
    Wursti
    Bodya
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2018, 10:33:53 wysłana przez 1AKO »

Offline Mr.Copper

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • Mężny bądź, chroń pułk twój i sześć flag
      • Strona Ósmego Pułku Piechoty, zapraszamy ! ("www.8pp.pl")
    MrMatinh, co ty chcesz osiągnąć? Czy naprawdę myślisz, że pokonanie Pułku 3. Piechoty zrobi z ciebie mistrza Polski? Cały ten pomysł "zbiorę losowych ludzi i wygram gfa z 3pp, aby udowodnić swoją wyższość" jest niedorzeczny. Jeśli chciałeś wykazać się umiejętnościami dowodzenia oraz zgraniem, mogłeś to zrobić na mistrzostwach. Niestety nie udało Ci się tego osiągnąć, a próba odebrania tytułu w taki kuriozalny sposób, nie uda Ci się. Sęk w tym, że każdy mógłby zebrać grupę graczy reprezentujący jakiś poziom, lecz nie każdy potrafi prowadzić pułku przez kilka lat i wygrać mistrzostwa bez potrzeby wzywania jakichkolwiek najemników. Pułk 3. Piechoty uczciwie wygrał mistrzostwa, wiec daj im się nacieszyć tytułem. Tyle lat walki o jakiś miejsce na polskiej oraz zagranicznej scenie przyniosło skutki, niech chłopaki docenią to, że teraz oni reprezentują polską społeczność na scenie międzynarodowej! Osobiście mogę być dumny z przedstawicieli 3pp, ponieważ nie poddawali się przez te lata i zawsze próbowali wyrwać jakiś tytuł/podium. Drugorzędna sprawa czy im się to udawało, czy nie. Pozostaje mi tylko pogratulować wygrania i życzyć Wam kolejnych sukcesów Panowie!
    « Ostatnia zmiana: Lipca 03, 2018, 13:04:50 wysłana przez Mr.Copper »

(click to show/hide)
    Pułk 8. Piechoty Xięstwa Warszawskiego forever and ever!

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    To jaki termin proponujecie?

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    Mecz o tytuł Najlepszego Pułku możemy zagrać jakoś za rok, pewnie wtedy będą kolejne Mistrzostwa. A jeśli chodzi o GF'a to bardzo chętnie za tydzień 13 lipca.

Nie mogłeś na priv napisać, że założyłeś team do GFa i chcesz go przetestować?

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Jest wpisany na listę aktywnych polskich pułków więc nie jest to team do gfa. Chcemy zagrać gfa o tytuł, na to was wyzwalismy, jeżeli chcecie dołączyć do tego bitwę to proszę bardzo tylko z uwagi na naszą małą liczbę proponujemy żeby i bitwa i gf były w systemie 8v8 z balansem +0, bitwa bo10, GF ft10 za każdą rundę 1 punkt. Co do dnia to bardziej proponujemy niedzielę 08 lub 15, w piątki generalnie jestem zajęty.

Offline Evolusin

• Użytkownik
    • Piwa: 25
    Jest wpisany na listę aktywnych polskich pułków więc nie jest to team do gfa. Chcemy zagrać gfa o tytuł, na to was wyzwalismy, jeżeli chcecie dołączyć do tego bitwę to proszę bardzo tylko z uwagi na naszą małą liczbę proponujemy żeby i bitwa i gf były w systemie 8v8 z balansem +0, bitwa bo10, GF ft10 za każdą rundę 1 punkt. Co do dnia to bardziej proponujemy niedzielę 08 lub 15, w piątki generalnie jestem zajęty.
    Jaki dzban z ciebie MrMatinh xDDD.

Offline GuarD

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Jaki dzban z ciebie MrMatinh xDDD.
    I tak za uja nie odzyska tytułu jednym, jeba**m GF'em :)

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    Poziom twojej głupoty przerósł już Burj Khalifa. Nie zamierzam dalej odpisywać na tą twoją głupią prowokację.

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    :/ to nie piłka nożna, że możesz sobie do klubu sprowadzić zagranicznych graczy i wygrać ligę... Do tego na NW potrzebni są polscy gracze, którzy powinni stanowić znakomitą większość stanu osobowego Twojego klanu by o taki tytuł się ubiegać. Dodatkowo czy jedna przegrana Legii w meczu towarzyskim lub np w pucharze polski odbiera jej tytuł mistrzowski?  No chyba niezbyt. Serio wstrzymaj trochę bo jak cała scena mówi Ci, że jest coś nie tak to naprawdę tak jest.
    (click to show/hide)

Offline Laalaa

• Użytkownik
    • Piwa: 118
    • Tumulec Kamil Adrian
    Po co w sumie organizować te mistrzostwa jak można po prostu wygrać jeden gf z zwycięzcami i odebrać im tytuł w godzinę xDD

"Liczyć zwycięstwo przez walkower jako realną siłę drużyny jest jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem."~Kradus