MrMatinh, co ty chcesz osiągnąć? Czy naprawdę myślisz, że pokonanie Pułku 3. Piechoty zrobi z ciebie mistrza Polski? Cały ten pomysł "zbiorę losowych ludzi i wygram gfa z 3pp, aby udowodnić swoją wyższość" jest niedorzeczny. Jeśli chciałeś wykazać się umiejętnościami dowodzenia oraz zgraniem, mogłeś to zrobić na mistrzostwach. Niestety nie udało Ci się tego osiągnąć, a próba odebrania tytułu w taki kuriozalny sposób, nie uda Ci się. Sęk w tym, że każdy mógłby zebrać grupę graczy reprezentujący jakiś poziom, lecz nie każdy potrafi prowadzić pułku przez kilka lat i wygrać mistrzostwa bez potrzeby wzywania jakichkolwiek najemników. Pułk 3. Piechoty uczciwie wygrał mistrzostwa, wiec daj im się nacieszyć tytułem. Tyle lat walki o jakiś miejsce na polskiej oraz zagranicznej scenie przyniosło skutki, niech chłopaki docenią to, że teraz oni reprezentują polską społeczność na scenie międzynarodowej! Osobiście mogę być dumny z przedstawicieli 3pp, ponieważ nie poddawali się przez te lata i zawsze próbowali wyrwać jakiś tytuł/podium. Drugorzędna sprawa czy im się to udawało, czy nie. Pozostaje mi tylko pogratulować wygrania i życzyć Wam kolejnych sukcesów Panowie!