Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [NW][3pp_XW] 3 Pułk Piechoty Xięstwa Warszawskiego - Najlepszy Polski Pułk 4ever  (Przeczytany 37609 razy)

Opis tematu: Największy Polski Pułk na scenie Napoleonic Wars

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Ma do tego takie same podstawy jak ty do noszenia ich bannerku z MP17 w sygnaturce xD
    Sygnaturka jest noszona przez moją osobę w celach tylko i wyłącznie reprezentacyjnych.

Edit:: Jeśli zostanę poinformowany przez jakąś osobę która wywalczyła tą sygnaturkę, że nie powinienem jej nosić. Sygnaturka będzie zdjęta z mojego profilu.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 00:07:40 wysłana przez 1AKO »

Offline JerzyBurza

• Użytkownik
    • Piwa: 41
    • 18pp_Flb_JerzyBurza_Haze
    Sygnaturka jest noszona przez moją osobę w celach tylko i wyłącznie reprezentacyjnych.
    Dlatego pisze tam, że niby zdobyłeś 2 miejsce? Zrób sobie sygnaturę normalną, a nie tą z MP17
    MP17
    FS Cup
    LDP18 Dyw.B
    MP18 Cav

Cytat: Rivet
    Do tego śmiecie tykać nasze święte tagi. Won od tego hołoto śmierdząca. Paszli won, nie godni miana bagneciarza nawet.

Offline IndiaN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 75

Edit:: Jeśli zostanę poinformowany przez jakąś osobę która wywalczyła tą sygnaturkę, że nie powinienem jej nosić. Sygnaturka będzie zdjęta z mojego profilu.
    Ta, sztywniutko ja też. #reprezentowanie #promocja_pulku

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Maksiu to ci wyszło. xD Ako nie wygrałem tego, a i tak ci powiem zdejmij to panie i daj sobie żyć w minimum godności.

Offline Koxxus

• Użytkownik
    • Piwa: 65
    • Otaczają mnie tęgie, wielkie dzbany
    • Steam ID: Mój status Steam
    No i elegancko sprawa sygnaturki rozwiązana.

Chłopaki z 3pp, jak nie chcecie bić się o tytuł, to chociaż spróbujcie powalczyc z Matinhem i jego ludźmi na normalnych zasadach. Imo najlepszy pułk w polsce nie powinien uciekać od starcia :v
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 00:41:28 wysłana przez Koxxus »

Nie zrobiłbym nic
    Gdybym to forum scrollował jak ty

Offline Amue

• Użytkownik
    • Piwa: 39
    No i elegancko sprawa sygnaturki rozwiązana.

Chłopaki z 3pp, jak nie chcecie bić się o tytuł, to chociaż spróbujcie powalczyc z Matinhem i jego ludźmi na normalnych zasadach. Imo najlepszy pułk w polsce nie powinien uciekać od starcia :v

Imo najlepszy pułk w polsce może mieć *** na to.

Pilnuj słownictwa. //vtz
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 14:29:48 wysłana przez vtz »
    Jeść białych ludzi!

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Niech Legiunia gra co tydzień z chłopakami z 8 ligi, bo najlepszemu polskiemu klubowi nie wypada odmówić. :D
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 04:16:11 wysłana przez simskil »

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    Czy ja dobrze czytam tą sytuacje? Koledzy mają ból dupska, o to że 3pp wygrało MP. Po pierwsze, wy wszystkie parówy z NW dopuściliście żeby składak Nativa i NW doszedł do finałów, WSTYD. Jak wielkim dyshonorem musi być przegrana z teamem który nie jest pełnoprawnym pułkiem na NW. Ja bym rozwiązał pułk po czymś takim. MrMatinh zamilcz, bo ty i twój pułk przegraliście wszystkie bitwy z 3pp, w uczciwy sposób. Wszystko było zgodne z zasadami MP. To że ci pupsko ściska to nawet temu nie zaprzeczaj. Zacznij zachowywać się jak facet a nie ciągle płaczesz na tym forum jak ostatni... . TFU!!! 3pp uratowało honor polskiej sceny NW i za to im należy szacunek. Jeśli wam to się nie udało to tym bardziej nie zawracajcie dupy ... , elo. 

Mam rade do gimbów którzy na tym forum ustawiają sobie mordy jakiś generałów czy innych żołnierzy a zachowują się jak ostatnie dzieci. Poczytajcie trochę o epoce w której jest osadzona wasza gra. To może coś takiego jak honor i bycie poważnym, zawita do waszych mózgów.

Nie zamierzam oceniać merytoryki postu, ale powinieneś go napisać w trochę spokojniejszym tonie. Tym bardziej jeśli jesteś byłym banitą. 10 pkt za ten post. // Kradus
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 15:44:54 wysłana przez Kradus »

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Zawiszaa

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    Czy ja dobrze czytam tą sytuacje? Koledzy mają ból dupska, o to że 3pp wygrało MP. Po pierwsze, wy wszystkie parówy z NW dopuściliście żeby składak Nativa i NW doszedł do finałów, WSTYD. Jak wielkim dyshonorem musi być przegrana z teamem który nie jest pełnoprawnym pułkiem na NW. Ja bym rozwiązał pułk po czymś takim. MrMatinh zamilcz, bo ty i twój pułk przegraliście wszystkie bitwy z 3pp, w uczciwy sposób. Wszystko było zgodne z zasadami MP. To że ci pupsko ściska to nawet temu nie zaprzeczaj. Zacznij zachowywać się jak facet a nie ciągle płaczesz na tym forum jak ostatni frajer. TFU!!! 3pp uratowało honor polskiej sceny NW i za to im należy szacunek. Jeśli wam to się nie udało to tym bardziej nie zawracajcie dupy lamusy, elo.

Ładnie to podsumowałeś Rivecik

(click to show/hide)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    Ej ale fakt faktem, ten matinh pajacuje i mysli, ze cos tym ugra. Kolego, jak chcesz, to Ci warsztaty z dymow zrobie, zobaczysz jak sie w pieknym stylu robi dramy

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline VVESPAR

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • I Konfucjusz Warbanda
    Nie żeby miało to jakiekolwiek znaczenie, lecz pisałem z Matinhem dość długo bo ok. 2h, proponowałem mu nawet walkę na zasadach takich, na jakich 3pp zdobyło Mistrzostwo, ale w większości odpisywał jedynie "Skoro 3pp przegrało wszystkie gf-y, to powinniście zmienić nazwę na "mistrzowie lb". Także ból jaki zadają mu ściskające się ze sobą pośladki jest dość mocny. Porównać tu można owe zachowanie do K1darta, oboje mówili to samo "Boicie się?".
    Pamiętaj kim jesteś, noś pochodzenie jak zbroję, bo świat Ci tego nie zapomni.

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    To była długa rozmowa, w większości próbowałem się dopytywać czy 3pp jest w końcu najlepsze we wszystkim łącznie z gfem czy tylko w lb na co dostawałem wielokrotnie zawiłą odpowiedź która ani nie zaprzeczała ani nie potwierdzała. VVespar zaczął mnie wielokrotnie obrażać, zresztą sam zaczął dyskusję wyzwiskami w moją stronę w czym w sumie bardziej przypominał K1darta ode mnie, ja wobec niego nie użyłem ani jednego obraźliwego słowa. Szczególnie, że to nie była poważna rozmowa zwłaszcza jak np. zacząłeś porównywać zagranicznych graczy na polskiej scenie do bolszewików w 1920 roku xd

w większości odpisywał jedynie "Skoro 3pp przegrało wszystkie gf-y, to powinniście zmienić nazwę na "mistrzowie lb".

Nie posuwaj się proszę do przekłamań. Pytałem się czemu nie chcecie zagrać gfa, skoro przecież jesteście najlepszym pułkiem w Polsce na co VVespar odpowiadał, że "tak, ale na lb a gf niczego nie udowadnia" więc ja proponowałem zmienienie tytułu na "najlepszy pułk w Polsce w bitwie" skoro się boją gfa. Jak ktoś nie przyjmuje wyzwania to jest tchórzostwo i zresztą co to za najlepszy polski pułk co się boi zagrać z innym? Simskil przynajmniej zaoferował coś konkretnego, zgodził się na gfa a nie grał na zwłokę. Od zawsze było tak, że jak chciałeś być uważany za najlepszego w Polsce to grałeś z obecnie uważanym za najlepszego. Zresztą jakbym miał ból dupy to bym po prostu przed rozwiązaniem wyzwał was jako 12pp na gfa, 8-my raz wygrał i zdobył tytuł. Chcę po prostu zrobić coś jeszcze przed odejściem ze sceny ale wy na siłę dodajecie do tego otoczkę jakiejś zemsty czy nie wiadomo czego xd czasami powody są trywialne.

Porównać tu można owe zachowanie do K1darta, oboje mówili to samo "Boicie się?".

Złoto:) Tekst pasujący idealnie do tej wybitnej gazety: https://oko.press/jaroslaw-kaczynski-w-liscie-do-klubow-gazety-polskiej-cytuje-przewodniczacego-mao-to-dopiero-trolling/ (nie promuję żadnej ze stron, mam gdzieś obecną politykę. Chodzi o samo dopięcie łatki Mao na podstawie jednego słowa)

Jedno zdanie wyjęte z kontekstu = takie samo zachowanie. Gratuluję toku rozumowania.

"proponowałem mu nawet walkę" Wg mnie VVespar tutaj udowodnił, że zachowuje się jak Hitler, on też proponował Niemcom walkę z żydami. Ma to tyle sensu co porównanie wyzwania pułku do walki o tytuł i wyzwisk plk 17pp na gfie.

Offline vtz

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 166
    • a.k.a. Rudy Karzeł

Człowieku czy ty serio nie widzisz że się błaźnisz? Jest sobie takie 3pp które istnieje ileś tam lat, wywalczyli tytuł mistrza polski w długich mistrzostwach, a tu przychodzi jakiś no-name z klanem o nazwie Colombia który jest zbieraniną założoną tydzień temu i chce z nimi rywalizować o tytuł mistrza xD
    Wyjeżdżając na start z tym że taka zbieranina miałaby odebrać tytuł mistrza polski jednym gf-em, wyraźnie pokazujesz że nie należy cie traktować poważnie, ale jak słabe prowo.
    koło historii będzie kręcić się dalej zataczając koło ...

Offline AKO

• Użytkownik
    • Piwa: -51
    Panie MrMatinh, w sprawie 17pp odsyłam do tego też wątku, gdzie możesz zobaczyć jak wyglądała druga strona konfliktu.

Do tych wypocin nie mam zamiaru się odnosić. Na pewno znajdzie się wielu chętnych, aby to zrobić i ukazać ci twój błąd, który rozwijasz z postu na post.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 23:06:38 wysłana przez 1AKO »

Offline MrMatinh

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    Człowieku czy ty serio nie widzisz że się błaźnisz? Jest sobie takie 3pp które istnieje ileś tam lat, wywalczyli tytuł mistrza polski w długich mistrzostwach, a tu przychodzi jakiś no-name z klanem o nazwie Colombia który jest zbieraniną założoną tydzień temu i chce z nimi rywalizować o tytuł mistrza xD
    Wyjeżdżając na start z tym że taka zbieranina miałaby odebrać tytuł mistrza polski jednym gf-em, wyraźnie pokazujesz że nie należy cie traktować poważnie, ale jak słabe prowo.

Mistrz Polski nie pokona zbieraniny założonej tydzień temu przez noname'a?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2018, 23:50:28 wysłana przez MrMatinh »