To była długa rozmowa, w większości próbowałem się dopytywać czy 3pp jest w końcu najlepsze we wszystkim łącznie z gfem czy tylko w lb na co dostawałem wielokrotnie zawiłą odpowiedź która ani nie zaprzeczała ani nie potwierdzała. VVespar zaczął mnie wielokrotnie obrażać, zresztą sam zaczął dyskusję wyzwiskami w moją stronę w czym w sumie bardziej przypominał K1darta ode mnie, ja wobec niego nie użyłem ani jednego obraźliwego słowa. Szczególnie, że to nie była poważna rozmowa zwłaszcza jak np. zacząłeś porównywać zagranicznych graczy na polskiej scenie do bolszewików w 1920 roku xd
w większości odpisywał jedynie "Skoro 3pp przegrało wszystkie gf-y, to powinniście zmienić nazwę na "mistrzowie lb".
Nie posuwaj się proszę do przekłamań. Pytałem się czemu nie chcecie zagrać gfa, skoro przecież jesteście najlepszym pułkiem w Polsce na co VVespar odpowiadał, że "tak, ale na lb a gf niczego nie udowadnia" więc ja proponowałem zmienienie tytułu na "najlepszy pułk w Polsce w bitwie" skoro się boją gfa. Jak ktoś nie przyjmuje wyzwania to jest tchórzostwo i zresztą co to za najlepszy polski pułk co się boi zagrać z innym? Simskil przynajmniej zaoferował coś konkretnego, zgodził się na gfa a nie grał na zwłokę. Od zawsze było tak, że jak chciałeś być uważany za najlepszego w Polsce to grałeś z obecnie uważanym za najlepszego. Zresztą jakbym miał ból dupy to bym po prostu przed rozwiązaniem wyzwał was jako 12pp na gfa, 8-my raz wygrał i zdobył tytuł. Chcę po prostu zrobić coś jeszcze przed odejściem ze sceny ale wy na siłę dodajecie do tego otoczkę jakiejś zemsty czy nie wiadomo czego xd czasami powody są trywialne.
Porównać tu można owe zachowanie do K1darta, oboje mówili to samo "Boicie się?".
Złoto:) Tekst pasujący idealnie do tej wybitnej gazety:
https://oko.press/jaroslaw-kaczynski-w-liscie-do-klubow-gazety-polskiej-cytuje-przewodniczacego-mao-to-dopiero-trolling/ (nie promuję żadnej ze stron, mam gdzieś obecną politykę. Chodzi o samo dopięcie łatki Mao na podstawie jednego słowa)
Jedno zdanie wyjęte z kontekstu = takie samo zachowanie. Gratuluję toku rozumowania.
"proponowałem mu nawet walkę" Wg mnie VVespar tutaj udowodnił, że zachowuje się jak Hitler, on też proponował Niemcom walkę z żydami. Ma to tyle sensu co porównanie wyzwania pułku do walki o tytuł i wyzwisk plk 17pp na gfie.