łeeee, no jasne że wiem, że konik się obraca bo pokazuje mistrzowskie opanowanie techniki, jest bowiem noscope Master i należy pewnie do klanu - dlatego mi się to tak podoba.
To po prostu film poświęcony osobie Harryhausena, znajdziesz na pewno sam coś takiego w sieci, mnie się tam otwiera.
Polecam przy okazji fajną serię - Hollywoodzcy Czarodzieje - kapitalnie zrobiony program.
Gdybym sam miał zrobić MLG, to zdecydowanie zrobił bym to na postawie tych filmów instruktażowych o tatuowaniu, które ludzie wrzucają do sieci. Np. porady jak sterylizować igły :) Jakoś te filmiki mają klimat, taki właśnie na MLG.
Ponieważ generalnie filmiki w stylu "how to..." generalnie są świetne, a znalazłem jedno wyjątkowo przesadzone MLG, które przegina pałę, ale trafia w sedno podsunęło mi to pomysł na zabawę w - obleśną Stonogę.
Zasady są takie, do osoby która się do mnie tutaj zgłosi wysyłam filmik, który nie nadaje się do publicznego pokazywania na PW, ta osoba dorzuca swój filmik i czeka na zgłoszenie, wysyła, ktoś kto te filmiki otrzyma dorzuca swój i czeka na kolejne zgłoszenie itp.
Ponieważ wysyłamy na PW, można wrzucać co się chce.
Pasuje taka zabawa?