Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: MLG  (Przeczytany 19713 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Garedyr

• Użytkownik
    • Piwa: 75
    • fear the bonerlords
    Odp: MLG
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 09, 2015, 10:53:44 »

"Szukaj po omacku ch*ja w cieście" ~Prußak
    "Jakbym miał pasztet to bym zjadł kanapkę z pasztetem ale nie mam chleba" ~Mat Berserker
    "Bieg na kilometr w ramach biegania, to jak picie piwa bezalkoholowego w ramach picia alkoholu" ~Dyktator

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 09, 2015, 11:05:56 »
    No fajne, fajne - 9/10, bo...
    Jest tego dużo więcej - https://www.youtube.com/watch?v=xsRByjmvBoU
    Po za tym ten schemat jest prostszy do złamania, niż mogłoby się wydawać, to nadużywanie lekkich skojarzeń,
    Czyli twój film wprowadza powiew świeżości, jak wycieczka do parku - ale uważajcie w parku na wiewiórki bo wam zjedzą śniadanie, a śniadanie najlepsze jest z serem, białym od czarno-białej krowy, która je na śniadanie trawę i której wiewiórki przyniosły powiew świeżości, mówiąc - TO PROSTSZE NIŻ SIĘ W PIERWSZEJ CHWILI WYDAJE.
    Ale brawa za wprowadzenie słowiańskości nie tylko reklamą Sclavini. ;)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 09, 2015, 11:50:42 »
    Dobre, ale nadal czegoś brakuje - 9/10
    Znalazłem coś tak głupiego i będącego przerostem formy nad treścią, że odczułem przemożną chęć wrzucenie tego tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=zwOMhu5CDAY

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 09, 2015, 12:10:26 »
    Nie no co ty, niewymownie słabe. Najsłabsze co tu było, szkoda miejsca na coś tak niewymownie słabego.
    A okazuje się, że oryginał tej reklamy jest lepszy i bardziej MLG niż parodia:
    https://www.youtube.com/watch?v=7wLl0ZHwU_U

A wiesz co Lew, huth skasował mi Hełmofona, żona mówi, że powinienem mu teraz nawrzucać ale mi się nie chce, poważnie. To chyba MatBerserker wprowadził termin "odchodoburzy" na taką sytuację. Zresztą oglądam teraz filmy z Jackie Chanem, są świetne i mam dzięki nim dobry nastrój, a co tam w zasadzie porabiasz w tej całej Austrii?

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 09, 2015, 19:18:08 »
    co ja ci skasowałem, ja ci nic nie skasowałem, insynuacje i pomówienia, do widzenia, ślepa gienia.

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 09, 2015, 19:41:37 »
    Oj proszę, przecież muszę się powściekać, no przecież mówię, że nawet żona mnie motywuje.
    Czytałem, że Wielkim Kim raczył odwiedzić farmę żółwi, dyrektor farmy został rozstrzelany ponieważ farma miała zbyt wysoką śmiertelność żółwi. Do obowiązku obywateli należy w takim przypadku popadanie w uzasadniony lęk, ignorowanie egzekucji lub jej bagatelizowanie byłoby zupełnie nie na miejscu. W obu przypadkach surowość kary jest pretensjonalną pozą domagającą się reakcji.
    Naturalnie zdaje sobie sprawę z skali. Nadal mogę ciebie huth oskarżać o zbyt małe staranie się o przywrócenie Hełmofona, pretekst się znajdzie, ale tak na poważnie to jestem zbyt zajęty teraz sprawami związanymi z rehabilitacją żeby realnie się czymś takim przejmować.
    Jednak tak na prawdę cała rozmowa ma jedynie sens gdy zmierza do uwypuklenia  tych realnych problemów, to znaczy porównanie Wielkiego Kima do zakompleksionego administratora nie ma na celu atakowania kogokolwiek poza samym Wielkim Kimem.

Moja propozycja do MLG to Wielki Kim na farmie żółwi, facet osiąga granice absurdu, to brzmi jak z jakieś sztuki napisanej przez Mrożka dla Monty Paythona.
    Czytałem że w Afryce trwa teraz plaga składania ofiar z dzieci, nikt już nawet nie komentuje zamachów ekstremistów islamskich, państwa trzeciego świata toczą kolejne nie-medialne wojny, generalnie świat dotarł do punktu w którym spokojnie może się stać inspiracją dla MLG.
    Widzę, że wiele z tego co robię na Twernie to próby przesunięcia "horyzontu zdarzeń", nie widzę powodu dla którego ktoś miałby wykasować posty, które okazały się chybionymi propozycjami. Jeśli mogę wygłosić jakąś opinię przez 24h i potem ktoś ją usunie to nie widzę powodu do wpadania w panikę, kolejne doby nie zmieniłby efektu. Nie sądzę, żeby zostawienie Hełmofona miało wywrzeć jakiś wstrząsający wpływ na ludzkość, co miał zrobić i tak zrobił. Po prostu chodzi mi o konieczność bycia wstrząśniętym i przejętym, jaka należy do tradycji.
    Mi jednak dziś Wielki Kim przypomniał, że Hełmofon nie jest wcale ani tak groteskowy, ani zdziwaczały od kompleksów jak mi się wydawało.

Offline huth

« Odpowiedź #66 dnia: Lipca 09, 2015, 20:06:44 »
    matko bosko... kim, islamiści, administratorzy, hełmowony i zażalenia
    Wot is ur point m8?

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 09, 2015, 20:32:56 »
    point is - że złapałem na czym polega to drażniące uczucie, gdy przeczytałem o Kimie i żółwiach. Żyjąc w Korei musisz przejmować się zaniedbaniami na farmie żółwi, wyobraź sobie, że ktoś mówi - dajcie spokój, przecież to pokazówa, rozstrzelali faceta i tyle. Na tym polega ich dramat, że cały świat może powiedzieć że to nonsens, a oni muszę tłumaczyć o zaniedbaniach na tej farmie.
    Analogicznie ja mam teraz dochodzić kto mi skasował posta, bo jak powiem  - a dobrze, że to skasowaliście, było by jak zachęcanie do spamu, czyli jeśli sam powiedziałbym że dobrze że to usunięto to stawiam się w najgorszym możliwym świetle. Musze się więc oburzać, chociaż nie ma na co.
    Radość jak wiąże się z rozwiązaniem tego problemu, bierze się niestety z zrozumienia tragedii Koreańczyków, którzy właśnie odgrywają spektakl MLG - jak to możliwe, że na farmie żółwie miały za mało wody, straszne dobrze, że ukarano winnych.
    Czyli i tu i tu mamy czystą paranoję, stąd MLG jako właściwa przestrzeń dla tych problemów.

Offline huth

« Odpowiedź #68 dnia: Lipca 09, 2015, 21:13:35 »
    Ale przecież nikt ci nie skasował żadnego posta. O co tu biega w ogóle??

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 09, 2015, 21:27:31 »
    Racja, nie skasował!
    Mój błąd! Funny, funny!
    Kingdom Come, ma podwójnie zbudowany dział - dyskusje i informacje. Firentis zamieścił info o zasłonach w hełmie, a ja nie znalazłem tam Hełmofona, uznałem więc, że mi go skasowałeś.
    Żona kazał mi zrobić o to aferę, ale nie wiem dla czego nie miałem na to ochoty, chociaż denerwowało mnie to w dziwny sposób. Czytając o tych żółwiach załapałem o co chodzi, że kara musi oznaczać pretensjonalne budowanie atmosfery grozy i napięcia.
    Mimo wszystko pomimo nieporozumienia nadal Wielki Kim buduje właściwą skalę, choć cieszę się że udało się wyjaśnić całą sprawę.
    Dziękuję za poświęcony czas huth.

Offline huth

« Odpowiedź #70 dnia: Lipca 09, 2015, 22:23:31 »
    no widzisz, sutuacja opanowana, równowaga przywrócona, a żona mężem opatrznościowym!

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 17, 2015, 20:34:53 »
    https://www.youtube.com/watch?v=A8_wTX2UmA8

Dobrze dobrana muzyczka do obrazków. W sumie starałem się coś nie związanego z karate, ale co ja poradzę, że nic lepszego nie było.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 10, 2015, 15:00:58 »

Offline Rumcajs z Galapagos

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 12, 2015, 14:02:26 »

Offline Stachu Jones

• Użytkownik
    • Piwa: 76
    • Pułkownik 1. Pułku Piechoty Socjalistycznej
    « Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 12, 2015, 14:47:08 »
    Polecam i postrafiam Fiotr Pronczefski
    https://www.youtube.com/watch?v=mVHJ6OwTYWc

,,Skacz złapie cię"- Illiew do Piotra ,,Magika" Łuszcza 26 grudnia 2000.