Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [11.12.2014] Re-Finał | Saracens 9:7 My Po Puchar  (Przeczytany 3008 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    [11.12.2014] Re-Finał | Saracens 9:7 My Po Puchar
    « dnia: Grudnia 03, 2014, 20:45:58 »

Mecz

SRC vs NIEMA

Sędzia
    Rome

Mountain Fortress
    Port Assault
    Sarranids vs Nords
    Rhodoks vs Swadia

Wynik:
    SRC 9:7 NIEMA

Zrzuty:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 11, 2014, 21:15:55 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: [???] Re-Finał | Saracens vs My Po Puchar
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 03, 2014, 20:51:33 »
    Ustaliliśmy z Sebkiem, ze zagramy w czwartek 11.12 o 20.00 :)

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    Odp: [???] Re-Finał | Saracens vs My Po Puchar
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 03, 2014, 20:53:41 »
    Okey
    DANCE OR GET BANNED

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    Odp: [11.12.2014] Re-Finał | Saracens vs My Po Puchar
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 04, 2014, 10:43:35 »
    Potwierdzam czwartek 11.12

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    DANCE OR GET BANNED

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    Odp: [11.12.2014] Re-Finał | Saracens vs My Po Puchar
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 11, 2014, 21:13:19 »
    Wynik:
    SRC 9:7 NIEMA

Zrzuty:
    (click to show/hide)
    DANCE OR GET BANNED

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    Odp: [11.12.2014] Re-Finał | Saracens 9:7 My Po Puchar
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 11, 2014, 21:35:38 »
    Jeśli ktoś chciałby zobaczyć powtórkę finału znajdzie ją tutaj: http://www.twitch.tv/warband_volcom/c/5663135
    Tutaj znajdziecie jeszcze jeden mecz: REF vs 13AM: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlNTaKOikVq2YykupGLQjYg2FvKnGVRzW
    Chciałbym podziękować z tego miejsca Volcom'owi, który poświęcił swój czas i streamował te mecze.

~~~Thanks Volcom!
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2014, 11:00:49 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 11, 2014, 21:40:17 »
    Bylo ciekawsze niż finał WNL XD

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 11, 2014, 22:05:25 »
    Dzięki za wspaniały finał PE&KoH! Był to bardzo wyrównany mecz. Dobrze, że finały utrzymują wciąż poziom w PP (2012- PE 11:8 SRC, 2013- SRC 8-8WV, 2014- SRC 9-7 PE&KoH) i też fajnie, że w końcu jakiś finał został na stałe (a nie jak na PP13, gdzie nagrania poznikały po kilku tygodniach :P) nagrany.

Z naszej strony był niezły burdel dzisiaj, ale z tego co słyszałem, u Was również ;) Carpe grał po pijanemu, część osób miała porozmywane tekstury, u mnie skoki pingu do 90 i 200, a najlepsze jest to, że mało brakowało, by finał się nie odbył xD na ostatnia chwilę zebrał się nam skład. Już, gdy czekaliśmy na serwerze wszedł na ts Virus, oznajmiając, że przed chwilą przypomniał sobie, że dzisiaj jest mecz :P Pod koniec meczu też ciekawie się działo, co pewnie na streamie było widać. Zaafczyem, by komuś odpisać na Steam i dzięki wysokiemu poziomowi komunikacji drużynowej nie dowiedziałem się nawet, że team przeciwny wchodzi na nas. W sumie, gdyby nie ta bania, to bym pewnie jeszcze później się dowiedział. I ostatnia runda- wygrana praktycznie. Walczę 1v1, ale dla pewności proszę Virusa o wsparce i boom- pierwszy tk Virusa, mijaja 2 sekundy i kolejny teamkill, tym razem Panoramixa xD

No teraz, czekam na jakąś relacje z Waszej strony. Korzystajac z okazji dopowiem też, że do jutra wyślemy podsumowanie typerów i statystyki, a najpóźniej do soboty pojawi się podsumowanie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 11, 2014, 23:05:23 »
    Cóż, skoro czekasz na relację z naszej strony to wygląda następująco.
    Na początek chcieliśmy podziękować Sebkowi i organizatorom, że mogliśmy zagrać z Wami finał. Naprawdę, fajnie było zagrać z Wami po 1.5 roku absencji.
    A co do meczu. Morale przed nim były wysokie z naszej strony. Podeszliśmy w pełni zmobilizowani, ale bez respektu i obaw przed Waszymi graczami. Zakładałem z Blackhawkiem, że uda nam się pokonać Was na Mountain Fortress, zaś gorzej będzie na Szturmie. Niestety, przejechaliśmy się.
    Na pewno jednym z winowajców naszej porażki jestem ja. Zagrałem po raz kolejny piach. Ostatnio w meczu z PaD w ostatniej kolejce WNL. Cóż, odkryłem, po wczorajszym sparingu, że jednak w meczach drużyn, gdzie jestem w jakiś sposób za nią odpowiedzialny (czyt. jestem jednym z liderów lub jakąs odpowiedzialną funkcje, a nie zwykłego grajka) mam ogromną presję i spinę przed meczami o ważną stawkę. Stąd chyba taka słaba postawa, na Mountain Fortress dzisiaj z mojej strony. Na szczęście udało mi się jakoś wyluzować przed Szturmem na Port, ale było już troszkę za późno. Nie, żebym oceniał innych czy też krytykował, ale sam Blackhawk powiedział, że jemu też nic nie szło + lagi.
    Nie mniej nie traktujcie tego jako wymówkę. Okazaliście się dziś lepsi, my zawiedliśmy w kilku rundach, Wy również. Mecz ten pokazał, że był to pojedynek drużyn na równym poziomie i nie można mówić o jakieś przepaści skillowej między członkami obu klanów. Mecz godny finału. Gratuluję Wam zasłużonego zwycięstwa.

Chciałbym podziękować wszystkim, którzy przyczynili się w nasz sukces w tym turnieju jak i WNLu. Podziękowania dla naszych graczy, którzy często pod przymusem przychodzili i dzielni walczyli, bez względu czy przegrywalismy, czy też nie. Uważam, że nasz powrót możemy zaliczyć do udanych :)
    Także podziękowania dla Rome i Dyktatora za zorganizowanie tego turnieju. Oraz dla każdego, który dołożył swoją cegiełkę by ten turniej wypalił.

Teraz część naszych graczy jak i Waszych (plus inni), którzy będą tworzyć reprezentację powinni skupić się na treningach, grze, by godnie zaprezentować się pod tagiem Poland w nadchodzącym turnieju Nations Cup :) I na koniec, życzę powodzenia w tym zbliżającym się turnieju :)

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 11, 2014, 23:32:45 »
    Wesoła anegdotka na początku pierwszej mapy, ja na tsie "uważajcie na Karpego, on zawsze wjeżdża jak pajac", odwracam się a tam Karpe jedzie na swym rumaku. Ogólnie dzięki za grę i sorry Dyktator za banie jak afczyłeś :/

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 12, 2014, 00:16:29 »
    Inna akcja: Unikam bełtu i w biegu puszczam LPM, oczywiście bania, Prince: "Ładna bania Jurdas". Morał? Głupi zawsze ma szczęście
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Habrak

• Użytkownik
    • Piwa: 12
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 12, 2014, 15:58:12 »
    GG! Gratuluje wspanialej gry PE&KoH gratuluje rowniez zajecia 2 miejsca w Polsce, Bylo bardzo zabawnie. Wspaniale bylo rowniez zobaczyc tylu starych graczy z PE ktorzy juz raczej opuscili nas z WB.
    Jeszcze raz GG! Zycze dalszych sukcesow byc moze za rok w tym samym turnieju lub byc moze zdecydujecie sie na wziecie udzialu w innych turniejach typu WNL!

Pozdrowienia, Habrak
    Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda.