Wszyscy
Zgodnie z zamierzeniem oraz rozkazem udajecie się do zbrojowni aby pobrać z niej swój ekwipunek. Gdy docieracie na miejsce otwieracie drzwi, za którymi siedzi kwatermistrz przy swym "plastikowym" biórku i coś tam spisuje w swoim dzienniku. Jest to człowiek jednak widać ,że z walką również miał do czynienia pomimo swego stanowiska, rozległa blizna na prawym oku, ostrzyżony jak typowy żołnierz na 0, masywnej budowy. Magazyn jest obszerny i wygląda mniej więcej w ten sposób:

Wszędzie jednak widać stojaki na broń ,a na nich ustawione:
Karabiny DC-15A - Dobre na średni dystans, nie sprawdzają się zbyt dobrze w ciasnych pomieszczeniach ale ich siła ognia powoduje niezły zamęt w szeregach wroga ! Bateria na 100 strzałów.

Szybkostrzelne krótkie pistolety laserowe DC-15S - Krótsza wersja DC-15A, skrócona i ze zwiększoną szybkostrzelnością ,świetnie nadająca się do pomieszczeń lecz tylko na krótki dystans i celność również nieco gorsza niż w przypadku jej pierwowzoru. Bateria starcza na 50 wystrzałów.

Ciężkie Wielolufowe Blastery Laserowe Z6 - Ciężka artyleria wspierająca swą potężną siłą ognia nawet najgorsze sytuacje. Sprawdza się wszędzie choć bardzo szybko wyczerpuje zapas mocy w bateriach. Wali ogniem ciągłym przez około 10sek. po czym należy ją oczywiście wymienić choć ta ,krótka seria to 1000 strzałów w ciągu tych 10 sekund. PRAWDZIWA BESTIA !!!!!!!!

Oprócz nich granaty plazmowe zdolne do unicestwienia 10 droidów na sztukę, zasięg działania to jakieś 5m.

Dodatkowo granatniki doczepiane pod DC-15A, Latarki ,które są na wyposażeniu każdego hełmu oraz dodatkowe do zamontowania zamiast granatnika na karabinie DC-15A oraz DC-15S, dodatkowe baterie do nich, mnóstwo baterii amunicyjnych do broni, Plecaki na dodatkowe zaopatrzenie, apteczki, innymi słowy wszystko co może żołnierzowi być potrzebne.
Gdy jednak próbujecie wejść w głąb i wybrać sobie wyposażenie ,zatrzymuje was kwatermistrz i rzecze:
-EJ!!!! GDZIE MI TAM !!!!!!!! Tam wejść mogę tylko ja, każdy z osobna musi podać mi swój identyfikator (każdy wymyśla swój numer, same cyfry (6)) ,A potem mówi mi czego potrzebuje.... Z zastrzeżeniem ,że Z6 jest jedynie dla żołnierzy wsparcia ogniowego, a snajperki jedynie dla wprawionych snajperów drużynowych. Reszta może brać co chce oprócz tego co powiedziałem przed chwilą !!!!! A teraz jeszcze raz grzecznie pytam CZEGO TU!!!!!!???????.........