Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nowe DLC do Warband'a- Viking Conquest zapowiedziane! (premiera: 11 grudnia!)  (Przeczytany 37558 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rashmir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Nowe DLC do Warband'a- Viking Conquest zapowiedziane! (premiera: 11 grudnia!)
    « Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 30, 2015, 16:05:07 »
    Witam,czy ktoś grał fabułę VIKINGS CONQUEST?Jest tam zadanie w którym trzeba skontaktować się z SILO w mieście Bebbanburh i nigdzie go nie ma.Proszę o pomoc bo stoję w miejscu od paru dni z fabułą.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Nowe DLC do Warband'a- Viking Conquest zapowiedziane! (premiera: 11 grudnia!)
    « Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 30, 2015, 18:52:43 »
    a nie jest to 'old captain'?
    Najlepiej gdybyś dał screena z dziennika/questloga czy jak to tam wygląda...

Offline Rashmir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 31, 2015, 10:27:19 »
    a nie jest to 'old captain'?
    Najlepiej gdybyś dał screena z dziennika/questloga czy jak to tam wygląda...

Offline markotny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Lutego 03, 2015, 23:23:20 »
    Witajcie,

mam problem nieco innej natury, ale na tym samym etapie gry. Otóż, kiedy otrzymuję tego questa, to po chwili dostaję wiadomość, że ktoś chce się przyłączyć do drużyny. I tu pojawia się problem: niezależnie od tego jaką opcję dialogową wybiorę, to ekran się "zapętla", dialog zaczyna się od początku i nie można go w żaden sposób przerwać. Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić?

Z góry dzięki za pomoc

Offline Rashmir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Lutego 04, 2015, 11:46:23 »
    Markotny jak nazywa się bohater który chce dołączyć do drużyny?

Offline markotny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Lutego 04, 2015, 13:38:05 »
    W oknie dialogowym jest przedstawiony jako "Ship Capitan", a w rozmowie mówi, że jest tym gościem którego przesłuchiwałem w Doccinga i darowałem życie.

Offline Rashmir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Lutego 04, 2015, 14:27:01 »
    W oknie dialogowym jest przedstawiony jako "Ship Capitan", a w rozmowie mówi, że jest tym gościem którego przesłuchiwałem w Doccinga i darowałem życie.

Z tego co pamiętam to są 2 opcje.Pierwsza to że możesz go dołączyć do drużyny a druga wyzwać go że jest szpiegiem i go nie chcesz ale lepiej wybrać te pierwszą.Ja z tym problemu nie miałem.Sprawdź czy masz miejsce w drużynie.Znalazłem w necie inne rozwiązanie:
    Musisz dostać się do miasta lub zamku , i porozmawiać z kimś, tuż po tym, jak rozmawiałeś z Halfdanem . Potem , kiedy wychodzisz ,wydarzenie to powinno działać prawidłowo.

Offline markotny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Lutego 04, 2015, 14:57:33 »
    Hmmm, miejsce w drużynie mam, sytuacja się zapętla niezależnie do tego którą opcję wybiorę. Do miasta raczej nie zdążę, bo w szczerym polu gadałem z Halfdanem. Gram na autosave, więc opcja wczytania czegoś wcześniejszego też w grę nie wchodzi. Tak czy siak, dzięki za pomoc, coś jeszcze pokombinuję.

Offline Rashmir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Lutego 04, 2015, 15:44:43 »
    Więc jedyna opcja to uruchomienie cheat moda i za pośrednictwem CTRL+x szybko przemieścisz się do miasta

Offline Pierdola

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Lutego 19, 2015, 00:25:18 »
    Czy jest możliwość dołączenia do Wikingów? Bo fabuła zaczyna się od tego, że chcemy zabić Svena, który jest z Danii, a z Friese mnie wygnali, więc innego państwa pogańskiego już chyba nie ma.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #115 dnia: Lutego 19, 2015, 11:33:50 »
    To jest temat bardziej ogólny i w zasadzie (jak widać po temacie: "premiera: 11 grudnia!") służył przedpremierowo ;) Polecam z pytaniami i jakimiś dyskusjami o DLC zakładać już oddzielne wątki w tym dziale.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #117 dnia: Kwietnia 03, 2015, 21:10:04 »
    -Shield Bash
    O. To tego nie było od razu?