Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [17.09 - 24.09.2014] Grupa A l 13 Angry Men 16:0 Rome [Kolejka 2]  (Przeczytany 1761 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214

Mecz

13AM vs Rome

Sędzia
    Rome

Szturm na Port
    Ruiny
    Rhodokowie vs Nordowie
    Veagirowie vs Swadia

Wynik:
    --- : ---

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Października 05, 2014, 19:37:41 wysłana przez Rome »
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [17.09 - 24.09.2014] Grupa A l 13 Angry Men vs Rome [Kolejka 2]
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 17, 2014, 19:14:46 »
    Proponuję niedzielę godzina 20:00.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Shanty

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • Rome Warband Clan
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 17, 2014, 19:25:13 »
    Pasuje

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 19, 2014, 20:21:43 »
    Mecz umówiony na niedzielę godzina 20:00.
    Będzie jakiś sędzia?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 21, 2014, 21:07:55 »
    GG panowie, kolejny team w naszym meczu włączył rage power. Szkoda że dopiero przy 11-0!!

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 21, 2014, 21:35:09 »
    No dobra mecz zakończył się walkowerem dla 13AM. Postaram się teraz sprostować i wyjaśnić całą sytuację. Przy wyniku 8:0 (po zmianie mapy), Prusak zażyczył sobie przerwę 5 minut, więc wszyscy grzecznie czekali, po 5 minutach, przerwy zażyczyli sobie gracze klanu Rome, więc też czekaliśmy 5 minut. Wyznaczony czas minął i musieliśmy zaczynać (pominę to, że w między czasie Adziu pisał, że mamy zaczynać prędzej). W czasie 1 rundy 3 spawna, ktoś z Rome napisał nl, ale było to po 30 sekundach od zaczęcia rundy, więc restartu nie zrobiłem. Potem był już tylko spam.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 21, 2014, 22:20:05 »
    Witam
    Z tej strony Prusak, samiec alfa 13 Angry Men. Chciałbym wyjaśnić tę niemiłą sytuację, ponieważ w swym pierwszym poście przez przypadek uraziłem chyba moich przeciwników. Otóż, sprawa wyglądała tak - skończyła się pierwsza mapa to z racji przysługującej mi możliwości poprosiłem o 5 minut przerwy ponieważ Warchoł poszedł zresetować komputer. My Polacy jak i też Ukraińcy, nasi bracia za wschodniej granicy ładnie czekali na naszego przyjaciela. Jako iż przyszedł chcieliśmy już zaczynać, jednak w słowo wszedł mi Adziu i zażądał również 5 minut. Rome się zgodził więc czekamy.Po skończonym czasie sędzia napisał iż należy zaczynać więc spytał się czy nasi wrogowie mają 8 gracza. Adziu napisał że nie, ale mogą grać w siedmiu. Spoczko, więc zaczeliśmy. Pierwsza runda zaczęła się od szybkich dwóch headów, tak też się szybko skończyła jak zaczeła. Druga podobnie po czym całe Rome zaczęło pisać nl. No panowie, macie 7 graczy i nie wiem, zblokowane mikrofony, czat drużynowy też że nikt nie zauważył i nie mógł napisać do 2 osoby że idzie Live? Macie pretensje o to, że Rome zaczął po czym w 3 rundzie pisał do mnie na steam czy chce resetu. Nie chce resetu, bo nie mamy chęci grania tego samego, powtarzania 3 rund i ogrania was znów do zera tylko dlatego, że nie potraficie się ogarnąć i spiąć pośladów. Przyjmijcie ten wynik na klatę, zepnijcie poślady i zagrajcie dwa pozostałe mecze i rzućcie się REFowi oraz MPP do szyi. Macie szanse na wyjście z grupy więc nie zaprzepaście tego.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 23, 2014, 19:45:51 »
    Czekałem i się nie doczekałem. 13AM 16:0 Rome
    DANCE OR GET BANNED