Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Stolik z wodą mineralną.  (Przeczytany 18097 razy)

Opis tematu: Dla rozgrzanego umysłu ochłody zaczerpnij parę łyków wody

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Stolik z wodą mineralną.
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 20, 2014, 14:58:40 »
    Czemu Wufał się boi grać z REFem oto jest pytanie !

KURWA jako sukcesor tradycji WV wygrywając WNL ostatecznie pokonała twój śmieszny REF!

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 20, 2014, 15:50:34 »
    kola zero śmierdzi
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 20, 2014, 16:58:03 »
    Ja to chciałbym wiedzieć, kto wpadł na tak genialny pomysł takiej nazwy klanu i jak to jest, że to przechodzi przez jakąś moderacje na taleworlds...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 20, 2014, 17:05:19 »
    Trebron ten Twój śmieszny klanik nie ma członków WV, do tego jest multi-kulti, na dokładne nigdy z nami nie gra. Butthurt, próbuj dalej.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 20, 2014, 21:50:25 »
    Staropolanka w kwestii wody pitnej nie ma sobie równych! Pomyj pokroju Kropli Beskidu czy Nałęczowianki jako wody pitnej nie traktuję :D Co do piwa to osobiście preferuję raczej wódkę, ze względu na to że nie muli mojego organizmu tak bardzo jak piwo ;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 20, 2014, 22:07:45 »
    Pijmy cydr, cydr jest wszędzie!!
    Pijcie Lubelski, wspierajcie go, bo ma polską nazwę!! Green Mill to zło, jest gorsze i droższe!! Tylko z umiarem, bo możecie dostać czope!! Ostrożnie!!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 20, 2014, 22:28:47 »
    Jak jest gorąco, to zdecydowanie wolę cydr, nawet od piwa. Ale głupio tak ciągle pić po 6 butelek, to dopijam wodą : D
    Jeśli cydr, to Desire, czy jakoś tak, jak był w promocji w Biedronce to kupiłem 14 zgrzewek i wstawiłem do piwnicy, szkoda że to zrobiłem, bo teraz cen spadły jeszcze niżej.
    Lubelski nie jest taki dobry, duża butelka czyni go niewygodnym do picia z "gwinta", a jak przelewa się go do kufla, to szybko się odgazowywuje.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 20, 2014, 22:59:22 »
    Przestańcie offtopować bo Huth znowu nowy wątek zrobi.
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 21, 2014, 00:08:57 »
    Ja to chciałbym wiedzieć, kto wpadł na tak genialny pomysł takiej nazwy klanu i jak to jest, że to przechodzi przez jakąś moderacje na taleworlds...
    Na genialna nazwe wpadlem oczywiscie ja a administracja TW...  mieli problem na poczatku a potem zapomnieli ;dd
    Trebron ten Twój śmieszny klanik nie ma członków WV, do tego jest multi-kulti, na dokładne nigdy z nami nie gra. Butthurt, próbuj dalej.
    pff do tak niskiego poziomu nie upadlismy zeby grac z refem xddddd nie ta klasa patryczku

Offline huth

« Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 21, 2014, 18:15:58 »
    Na genialna nazwe wpadlem oczywiscie ja a administracja TW...  mieli problem na poczatku a potem zapomnieli ;dd
    Eh, no, pełen profesjonalizm(jakby nie było to oficjalne "firmowe" forum :P)

Przestańcie offtopować bo Huth znowu nowy wątek zrobi.
    Spoko, najwyżej wywalę te posty do jakiegoś nowego tematu typu "Szynk w suterenie" w Offtopie :P

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 22, 2014, 20:13:45 »
    A kojarzycie taki motyw, jak Beavis, kumpel Butheada pije do przesady Coca Colę, albo Pepsi i dostaje fazę, że jest wielkim Cornholio? Bo chciałem rzucić pewną myśl odnośnie tego aspektu napojów chłodzących, ale nie wiem na ile kojarzycie temat i czy trzeba robić wstęp.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 22, 2014, 20:26:12 »
    Jak dla mnie to byś musiał, bo nie ogarniam ocb :P

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 22, 2014, 22:30:09 »
    No dobra, jest Beavis, który nadużywa napojów o wysokim nasyceniu cukrem i kofeiną. Po takim zabiegu dostaje na głowę i zaczyna tłumaczyć innym, że jest Wielkim Cornholio, który przybył znad jeziora Titikaka - jest też Panem odbytów. Załączam mały film poglądowy:
    https://www.youtube.com/watch?v=3O7_7r0cXMs

Beavis w stanie Wielkiego Cornholio ustawicznie wplata w swoje wypowiedzi nazwy państw z Ameryki Łacińskiej - Panama, Ekwador, Nikaragua,.. itp. Dokładnie jak u Bruno Schulza, istne spiętrzenie państw latynoskich. I  najdziwniejsze jest to, że nie można się przy tym nie śmiać, to jest właśnie zastanawiające, że Schulz też to wyłapał. To jest totalnie i nonsensownie zabawne. U Schulza właśnie cesarz Franciszek reprezentuje przeciwstawny do "Cornholio" świat stabilności. Zupełnie jak starcie wody mineralnej z Pepsi. To jest absolutnie intuicyjne zjawisko, jeśli chcecie pokuście się o interpretacje.

Offline huth

« Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 23, 2014, 00:16:00 »
    Osobiście wolę kofeinę z kawy. To jest moja interpretacja(jakże wybiegająca wprzód)

Offline Octavian

• Użytkownik
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 23, 2014, 14:07:18 »
    Jakżeż proroczo, niczym biblijny mesjasz, bowiem Beavis uwielbia Cappuccino, a dokładnie Cappuccino Frappuccino. No sami przyznajcie, że brzmienie tych słówek którymi nakręca się Beavis coś w cobie ma:
    portfolio, El Salwador, jezioro Titikaka, Panama, Nikaragua, no i u Schulza potem jest to samo. śmiesznie śmieszne!