A zauważyliście, że HUtH, bardzo często podejmuje temat offtopic - cały czas wtrynia się z niepotrzebnymi uwagami, że niby dyskusja nie na temat. Uważam, że za podejmowanie tego problemu należy mu dać bana bo to nie na temat rozmowy. Jak rozmawiamy o wodzie mineralnej, moralności, Polsce, masturbacji, czy czymkolwiek innym, a on zaczyna swoje "offtop" - to to jest przecież nie na temat - niech sobie założy swój post - "Rozmowy nie na temat" i tam się wtrynia ludziom w ich ciągi myślowe. Ja mam bardzo lotny umysł, dostrzegam bardzo odległe relacje i rozumiem, że jak rozmawiamy o Polsce to będziemy mówić o dobijaniu jeńców w średniowieczu, a jak o polityce to dyskusja będzie dotyczyć masturbacji - to zupełnie naturalne u humanistów, więc jak potem chcę coś napisać, to się stresuje, że mnie HUtH wyskoczy z swoim mądrym - "offtop".
A wodę mineralną to piję z kranu bo mieszkam w takiej czystej miejscowości, która jest byłym ośrodkiem wypoczynkowym z XIX wieku, mam za oknem las, blisko jezioro itp. A taki HUtH i inne brzydale to pewnie mieszkają gdzieś na Śląsku koło jakiś fabryk i hałd żużlu. Zupełnie jak w Władcy Pierścieni. Ja reprezentuję naturę, niczym Elfy, a HUtH chaos i zniszczenie jak Orkowie.