Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie wystarczą konsekwencje dyskwalifikacji z tego PP. Przemyślimy z Rome kwestię, czy nie należy ci się ban na kolejny PP. Nie tylko za przekraczanie regulaminu, ale również za bezczelność w wypieraniu się wszystkiego. Przykro mi, że wszystkie dowody nazywasz sfałszowanymi, ale nie mam pojęcia, co bym miał przygotować, żebyś bezczelnie się nie wyparł, twierdząc, że "sfałszowaliśmy" wszystko.
Co do czasu, to owszem- odkryłem to jakiś czas temu. Konsultowałem to nawet z przedstawicielem NIEMA i uzgodniliśmy, że damy wam zagrać finał, by zdobyć tam ostateczne dowody na meczu finałowym. Bo oczywiście wypierałeś się już przy pierwszym przedstawieniu ci zarzutów, gdy nie robiłem tego jeszcze publicznie. Ale do finału również próbowałeś nie dopuścić, bo wiedziałeś, czym to się skończy.
Oczywiście co do tego wypierania się, to wszystkiego ukryć niestety nie zdołasz:
Ale no tak, oczywiście! Podrobiłem to na pewno! Cały spisek masonerii zawiązany przeciwko tobie, ty mój biedaku.
Po prostu przestań się już kompromitować Prusak. Żałosny jesteś. Jak już się złamie regulamin i się wpadnie, to trzeba też umieć przyjąć prawdę na klatę, a nie się wypierać. Przypominam, że nie stoisz przed sądem...