Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski 2014 - Temat ogólny  (Przeczytany 34611 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Puchar Polski 2014 - Temat ogólny
    « Odpowiedź #195 dnia: Września 10, 2014, 18:18:13 »
    A serwery tawerny same padły. Ty tego nie pamiętasz ale my pamiętamy. Do tego jego ostatnie wybryki na TW, też nie stawiają go w dobrym świetle. Zresztą sprawa i tak już załatwiona.

Sota i Relax nie zagrają, resztę dopuściliście to sobie ich zapisujcie..

Jakie wybryki na TW? XD kółko wzajemnej adoracji zaspamowało mu temat o modzie jaki to nie śmieszny, jacy to oni są dojrzali i ich nie bawi itp, gdzieniegdzie po innych tematach rzucając durne zaczepki a dopiero się zdenerwował kiedy upośledzony admin pewnie na czyjąś prośbę zamknął mu temat, wtedy zaczął na maksa ich trollować. Spójrz jakie ścierwo-wątki stoją na TW i nikt ich nie rusza jednak ktoś od razu przyczepił się do moda relaxa. Po niemal roku bycia razem w klanie mogę stwierdzić że to jeden z najfajniejszych gości jakich spotkałem w wb. Spójrz na to z szerszej perspektywy.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #196 dnia: Września 10, 2014, 18:34:19 »
    Ja się zgadzam z Trebronem, dopóki żaden nie pokazał się źle na Pucharze Polski i nie zrobił tutaj czegoś nagannego to nie wyobrażam sobie żeby zakazywać im udziału w turnieju. Jedynie Sota, ale to wszyscy wiedzą już dlaczego.
    W sumie IvE jak chcesz wyrzucić Relaxa za trolling na Taleworlds to dlaczego sam w poprzednich latach nie wyrzuciłeś wielu innych, polskich graczy którzy trollowali na tym forum? Wiemy że boisz się porażki na PP, ale nie musisz aż tak tego pokazywać ;_;
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #197 dnia: Września 10, 2014, 20:03:50 »
    Bleuh...

Kilka lat temu podczas gdy tawerna i REF mieli razem swoje serwery min. TS wraz z klanem Bohemian wydarzył się incydent. Doszło do zmiany haseł dostępu i wyłączenia serwerów. Brał w tym udział klan Bohemian wraz z Relaxem na czele. Rozumiem, że nie wszyscy pamiętają a ja wybiłem się z tym z pozycji od razu roszczeniowiej ale po prostu dla mnie sytuacji jest tak jasna, że było to dla mnie oczywiste. A więć przepraszam za takie przedstawienie sprawy. Tawerna Four Ways, nie wybaczy po prostu takich wybrykó nawet po latach. Koleś nam terroryzuje serwery a my mamy go poklepać po plecach i pozwolić mu pograć? Co to to nie.. Zresztą jak już napisałem dopuszczanie graczy zagranicznych to próba wygrania na siłę, i to chyba nie ja boję się porażki.. nie przypominam sobie abym zapraszał jakiekolwiek zagranicznego gracza z Dywizji A aby na siłę wygrać w PP. Tym bardziej, żę najprawdpoobniej nie wezmę udziału w turnieju. Dowodów Wam żadnych do do winny Relaxa nie pokażę, bo niby jak mam to zrobić. Człowiek, który zajmował się ratowaniem serwerów usunał tutaj konto (Kalpokor). Musicie więc mi uwierzyć na słowo. Inni gracze zagraniczni mogą grać zgodnie z tym co zostało zagłosowane, ja bym jednak na miejscu ludzi, którzy to robią dwa razy się zastanowiłczy to jest tego warte.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #198 dnia: Września 14, 2014, 12:40:09 »
    W pierwszej kolejce sporo osób postanowilo grać Dry Valley xD Chyba chodzi o to, by jak najszybciej ją wykorzystać, a na trudniejsze mecze zostawić lepsze mapy. Swoją drogą - przydałby się jakiś deadline do ustalania map i frakcji, szkoda tak czekać do ostatniej chwili w niewiedzy.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #199 dnia: Września 14, 2014, 13:46:00 »
    Swoją drogą - przydałby się jakiś deadline do ustalania map i frakcji, szkoda tak czekać do ostatniej chwili w niewiedzy.

Dobry pomysł. Przydałoby się sprawniej ruszyć, wiec gdy tylko padną wszystkie frakcje I kolejki, to od następnych będą 24h na wybór zarówno map oraz kolejne tyle na wybór frakcji. W ten sposób do końca 2 kolejki raczej będzie cała faza grupowa :P
    Jak ktoś ofc się nie wyrobi (a raczej oleje to, jak panowie z Rome to robią), to wtedy organizatorzy losują za nich.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #200 dnia: Września 14, 2014, 16:53:45 »
    http://w690.wrzuta.pl/audio/10qMBlW6BXq/undead_alliance_~_goku_feat._david_guetta.
    Nadchodząca kampania, zapewne ostatnia już w tej grze, została doceniona i na potrzeby ów tej kampanii wydana została pierwsza solówka Goka. Nuta jest zrobiona tylko po to by się pośmiać, bez spiny.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #201 dnia: Września 14, 2014, 21:37:37 »
    Bleuh...

Kilka lat temu podczas gdy tawerna i REF mieli razem swoje serwery min. TS wraz z klanem Bohemian wydarzył się incydent. Doszło do zmiany haseł dostępu i wyłączenia serwerów. Brał w tym udział klan Bohemian wraz z Relaxem na czele. Rozumiem, że nie wszyscy pamiętają a ja wybiłem się z tym z pozycji od razu roszczeniowiej ale po prostu dla mnie sytuacji jest tak jasna, że było to dla mnie oczywiste. A więć przepraszam za takie przedstawienie sprawy. Tawerna Four Ways, nie wybaczy po prostu takich wybrykó nawet po latach. Koleś nam terroryzuje serwery a my mamy go poklepać po plecach i pozwolić mu pograć? Co to to nie.. Zresztą jak już napisałem dopuszczanie graczy zagranicznych to próba wygrania na siłę, i to chyba nie ja boję się porażki.. nie przypominam sobie abym zapraszał jakiekolwiek zagranicznego gracza z Dywizji A aby na siłę wygrać w PP. Tym bardziej, żę najprawdpoobniej nie wezmę udziału w turnieju. Dowodów Wam żadnych do do winny Relaxa nie pokażę, bo niby jak mam to zrobić. Człowiek, który zajmował się ratowaniem serwerów usunał tutaj konto (Kalpokor). Musicie więc mi uwierzyć na słowo. Inni gracze zagraniczni mogą grać zgodnie z tym co zostało zagłosowane, ja bym jednak na miejscu ludzi, którzy to robią dwa razy się zastanowiłczy to jest tego warte.

MAMY NIEZBITE DOWODY TO WSZYSTKO KŁAMSTWO

http://wrzucacz.pl/file/5131410723065/relaks.wav

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Września 21, 2014, 13:59:37 »
    Największy hit jaki moglibyśmy sobie wyobrazić właśnie ma miejsce i to już w drugiej kolejce. Słynna koallicja PE oraz KoHu pod nazwą MY PO PUCHAR podejmuje faworyta grupy jak i samego turnieju. Na tą okazję został nagrana druga nawijka od mniej bądź bardziej lubianego Goka. Akcja wygląda tak samo jak poprzednio, zero hejtów. Czysta beka na poprawienie humorów przed meczem.
    http://hubert234pl.wrzuta.pl/audio/9lVdIoIi2mj/most_nienawisci_unknown_alliance_vs_my_po_puchar_-_goku

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #203 dnia: Września 21, 2014, 15:08:46 »
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #204 dnia: Września 21, 2014, 15:10:12 »
    Dostałem raka jak tego słuchałem ;C

Offline Alpaka

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    • MC Rhodok
    « Odpowiedź #205 dnia: Września 26, 2014, 12:47:19 »
    Zakon Templolów przedstawia kawałek MC Rhodoka poświęcony Pucharowi Polski 2014! Powodzenia dla wszystkich walczących o tytuł mistrza!

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
    >>>https://soundcloud.com/mc-rhodok/mc-rhodok-puchar-14<<<
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    WARBANDOLOGIA 2 - najnowsza płyta Zakonu Templolów, najlepszej raperskiej grupy na Polskiej, a nawet światowej scenie warband. Zapraszam do słuchania.
    MC Rhodok

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=15625.0

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #206 dnia: Września 26, 2014, 14:48:58 »
    Hahahaha! Na serio to jest dobre! Stary, to powinni grać przed każdym meczem WNL. Teamy stawałyby w szeregu, graliby to jako hymn WNL, potem uścisk ręki i rzeźnia :D

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #207 dnia: Września 26, 2014, 15:28:48 »
    Ja mam pytanie, jak wygląda faza pucharowa turnieju? Wiem kto gra z kim, ale jak wygląda drabinka?

A1 vs B4           A1           
    B2 vs A3           B2           A1
    B1 vs A4           B1           B1
    A2 vs B3           A2           

Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #208 dnia: Września 26, 2014, 22:31:38 »
    Będzie dokładnie tak jak napisałeś.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #209 dnia: Października 24, 2014, 17:36:23 »
    Dzięki uprzejmości sonera powstał nowy forumowy banner do profilów. Będzie działał na tej samej zasadzie, co "Gracz Roku"- a więc okresowo. Zwycięzcy Pucharu Polski będą go otrzymywać co roku, po czym (o ile nie wybronią tytułu) zostaną im one odebrane i przyznane nowym mistrzom.

A tak wygląda:

Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)