Bleuh...
Kilka lat temu podczas gdy tawerna i REF mieli razem swoje serwery min. TS wraz z klanem Bohemian wydarzył się incydent. Doszło do zmiany haseł dostępu i wyłączenia serwerów. Brał w tym udział klan Bohemian wraz z Relaxem na czele. Rozumiem, że nie wszyscy pamiętają a ja wybiłem się z tym z pozycji od razu roszczeniowiej ale po prostu dla mnie sytuacji jest tak jasna, że było to dla mnie oczywiste. A więć przepraszam za takie przedstawienie sprawy. Tawerna Four Ways, nie wybaczy po prostu takich wybrykó nawet po latach. Koleś nam terroryzuje serwery a my mamy go poklepać po plecach i pozwolić mu pograć? Co to to nie.. Zresztą jak już napisałem dopuszczanie graczy zagranicznych to próba wygrania na siłę, i to chyba nie ja boję się porażki.. nie przypominam sobie abym zapraszał jakiekolwiek zagranicznego gracza z Dywizji A aby na siłę wygrać w PP. Tym bardziej, żę najprawdpoobniej nie wezmę udziału w turnieju. Dowodów Wam żadnych do do winny Relaxa nie pokażę, bo niby jak mam to zrobić. Człowiek, który zajmował się ratowaniem serwerów usunał tutaj konto (Kalpokor). Musicie więc mi uwierzyć na słowo. Inni gracze zagraniczni mogą grać zgodnie z tym co zostało zagłosowane, ja bym jednak na miejscu ludzi, którzy to robią dwa razy się zastanowiłczy to jest tego warte.