To, co wypisujecie w tym temacie i to co wypisujecie na stronie, w newsie o moim modzie jest chore. Pozwolę sobie zacytować samego siebie:
"Ja Wam powiem, przestańcie naskakiwać na Twórców WFAS.
Po pierwsze jest to news o moim modzie, nie o WFAS.
Po drugie sami coś zróbcie,a dopiero potem wymagajcie. To, co oni robią z M&B przerasta wszystko, nawet tego całego SoD'a. Ja nawet nie mogę śnić o takich umiejętnościach jakie oni posiadają i o zmianach, które będą w ich modzie. Ruchome drzwi, przeźroczyste szyby, większe lasy itp... To, że tak długo tworzą moda to jest tylko ich sprawa i równie dobrze mogą ogłosić, że nie wydadzą go pod szerszą publikę, a Wy nie będziecie się mogli czepiać, bo to ich mod i zrobią co im się spodoba. "
Wymagacie od ludzi złotych gór, a sami tylko krytykujecie. Ja na tego moda czekam dwa lata, mimo iż na forum jestem od roku. Nadal cierpliwie czekam i nawet nie śmiem ich ponaglać, bo nie wypada, skoro robią coś tak wielkiego dla innych ludzi. Poświęcili na to dwa lata swojego życia, a przecież mogli ten czas poświęcić na swoje sprawy. Na ich miejscu, po tych wszystkich tekstach po prostu bym nie wydał moda i sam sobie grał. Ot tak, z czystej złośliwości, wtedy może ktoś by żałował tych wszystkich głupich tekstów.