Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Deluge (pierwotny wątek i dyskusja ogólna)  (Przeczytany 389669 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    Odp: With Fire And Sword - polski mod
    « Odpowiedź #360 dnia: Maja 18, 2009, 22:16:27 »
    Wejdź na forum WFAS tam znajdziesz trochę informacji.

Offline nizyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #361 dnia: Maja 21, 2009, 21:55:46 »
     Zadałeś to samo pytanie dwa razy. I dostałeś odpowiedź. Pod opcjami profilu (kiedy czytasz mój post) masz różnorakie ikonki, np. szukaj, profil, wyloguj, pomoc... Jeszcze trochę niżej masz kilka linków do stron. Kliknij w ten NAJBLIŻEJ pogrubionego napisu (o nazwie With Fire and Sword) i voila! Bardziej łopatologicznie nie da się tego wyjaśnić?

Ja nie mogę się doczekać tego moda i zaczynam powątpiewać, czy on kiedykolwiek się ukaże. Robicie go już kilka lat i nie wyszła żadna beta. Czy prace w ogóle się poruszają?

Offline VainV

• Użytkownik
    « Odpowiedź #362 dnia: Maja 21, 2009, 22:00:56 »
    Tak pracują,to będzie najlepszy Polski mod(nie obraź się na mnie Deadalusie:)właściwie zaryzykuję stwierdzenia,że najlepszy jaki kiedykolwiek powstał więc to wymaga czasu,bądźmy cierpliwi;]
    « Ostatnia zmiana: Maja 25, 2009, 15:50:00 wysłana przez MW »

Offline Świeży

• Użytkownik
    « Odpowiedź #363 dnia: Maja 24, 2009, 00:32:58 »
    Panowie na jaką wersje będzie mod? (Bądźmy rozsądni)

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #364 dnia: Maja 24, 2009, 12:12:34 »
    Jaja sobie z ludzi robią i tyle, albo czekają na nową wersje M&B, co zajmie im kolejne 3 lata. Po kiego robicie ludziom apetyt??
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline VainV

• Użytkownik
    « Odpowiedź #365 dnia: Maja 24, 2009, 15:20:22 »
    Nie do końca ich rozumiecie,to jest gigantyczne przedsięwzięci-zmiana scen,nowe modele,skrypty,próbują polepszać grafikę(co widać na screenach)a nie pracuje ich w sumie tak dużo nad nim,chyba trzy czy cztery osoby,w porównaniu z innymi to sporo,ale pewnie mają prace i inne zajęci,mod będzie na aktualną w czasie wyjścia wersje.

Offline Szczepan_r

• Użytkownik
    • DzIEcIom NEo MóWIMy LoL!
    « Odpowiedź #366 dnia: Maja 24, 2009, 22:57:52 »
    Nie do końca ich rozumiecie,to jest gigantyczne przedsięwzięci-zmiana scen,nowe modele,skrypty,próbują polepszać grafikę(co widać na screenach)a nie pracuje ich w sumie tak dużo nad nim,chyba trzy czy cztery osoby,w porównaniu z innymi to sporo,ale pewnie mają prace i inne zajęci,mod będzie na aktualną w czasie wyjścia wersje.
    jeżeli robią coś przy scenach, grafice to zajmie im to najwidoczniej dużo czasu (nieznam się na tym ale tak sądzę ;p )
    http://www.takeagift.pl/polecam:49969       Bardzo proszę was o pomoc wystarczy się zarejestrować. Dzięki wam będę mógł sprawić sobie nową klawiaturę aby grać w Mount & Blade. Z góry dzięki za rejestrację

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #367 dnia: Maja 24, 2009, 23:11:50 »
    Prawo Murphy,ego i tyle. Ten mod nie ma końca i zawsze będzie w wersji alfa, chociaż życze wam by ta wersja ALFA  ujrzała światło dzienne.

MW, bez przesady z tymi teksturami. Po 2-letnich screenach widać,że nie zrobili z tego swojego moda żadnych wodotrysków. Nic nowego nie zrobią , chyba ,że wersja M&B sie zmieni. A jak się zmieni to premiera moda znowu zostanie przesunięta na kolejną niewiadomą. Smutne to.
    « Ostatnia zmiana: Maja 25, 2009, 00:07:25 wysłana przez harryangel »
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #368 dnia: Maja 25, 2009, 08:17:08 »
    To, co wypisujecie w tym temacie i to co wypisujecie na stronie, w newsie o moim modzie jest chore. Pozwolę sobie zacytować samego siebie:

"Ja Wam powiem, przestańcie naskakiwać na Twórców WFAS.
    Po pierwsze jest to news o moim modzie, nie o WFAS.
    Po drugie sami coś zróbcie,a dopiero potem wymagajcie. To, co oni robią z M&B przerasta wszystko, nawet tego całego SoD'a. Ja nawet nie mogę śnić o takich umiejętnościach jakie oni posiadają i o zmianach, które będą w ich modzie. Ruchome drzwi, przeźroczyste szyby, większe lasy itp... To, że tak długo tworzą moda to jest tylko ich sprawa i równie dobrze mogą ogłosić, że nie wydadzą go pod szerszą publikę, a Wy nie będziecie się mogli czepiać, bo to ich mod i zrobią co im się spodoba. "

Wymagacie od ludzi złotych gór, a sami tylko krytykujecie. Ja na tego moda czekam dwa lata, mimo iż na forum jestem od roku. Nadal cierpliwie czekam i nawet nie śmiem ich ponaglać, bo nie wypada, skoro robią coś tak wielkiego dla innych ludzi. Poświęcili na to dwa lata swojego życia, a przecież mogli ten czas poświęcić na swoje sprawy. Na ich miejscu, po tych wszystkich tekstach po prostu bym nie wydał moda i sam sobie grał. Ot tak, z czystej złośliwości, wtedy może ktoś by żałował tych wszystkich głupich tekstów.
    « Ostatnia zmiana: Maja 25, 2009, 08:21:13 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #369 dnia: Maja 25, 2009, 11:14:51 »
    Prawdziwa cnota krytyki się nie boi, drogi Alkhadiasie. Niestety ale info dotyczące prac jest szczątkowe albo w ogóle go nie ma. Twórcy moda nie są świętymi krowami i nie ma co się zachwycać tym co jest dopiero w planach.

Offline VainV

• Użytkownik
    « Odpowiedź #370 dnia: Maja 25, 2009, 15:59:07 »
    Harryangel,na screnach z pierwszej strony tego nie widać,ale gdybyś zobaczył te z najnowszej wersji to byś się przekonał.

Offline daro12342

• Użytkownik
    • Masywnej Budowy Hunter is THE BEST
    « Odpowiedź #371 dnia: Maja 25, 2009, 18:27:55 »
    Harryangel,na screnach z pierwszej strony tego nie widać,ale gdybyś zobaczył te z najnowszej wersji to byś się przekonał.
    A mozesz podac link do najnowszych screenow?

Offline Marat

• Użytkownik
    « Odpowiedź #372 dnia: Maja 25, 2009, 18:56:31 »
    No też jestem ciekaw jak wyglądają te nowe screeny
    "– Panie Marszałku, a jaki program tej partii?
    – Najprostszy z możliwych. Bić kur... i złodziei, mości hrabio"
    ...rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #373 dnia: Maja 25, 2009, 19:25:15 »
    Co ciekawsze moim zdaniem.

Wybaczcie duży rozmiar ;p
    « Ostatnia zmiana: Maja 25, 2009, 19:26:54 wysłana przez Alkhadias »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #374 dnia: Maja 25, 2009, 19:49:10 »
    świetne screen podoba mi się 3 z husarzem i ta rezydencja SUPER!!!