Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Który awatar według Ciebie powinien wygrać?

Alkhadias
    9 (14.8%)
    Credo
    4 (6.6%)
    Pablo77
    7 (11.5%)
    mat berserker
    5 (8.2%)
    Rhobar
    7 (11.5%)
    Kosiciel
    3 (4.9%)
    Gedus
    5 (8.2%)
    Georg DeModreyn
    10 (16.4%)
    Arathorn
    2 (3.3%)
    Soner
    3 (4.9%)
    Andronikus
    2 (3.3%)
    Misiumen
    2 (3.3%)
    NIFN
    2 (3.3%)

Głosów w sumie: 32

Głosowanie skończone: Grudnia 25, 2008, 23:15:49

Autor Wątek: [2008] Święta, życzenia i związany z nimi konkurs!  (Przeczytany 11445 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Miziol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Święta, życzenia i związany z nimi konkurs!
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 16, 2008, 15:15:50 »
    Dlaczego jak dostałem ostrzeżenie to znikła mi moja sygnaturka? Teraz gry wchodzę w profil to nie ma opcji żeby wstawić ze swojego komputera. Wrzuciłem na server i wkleiłem linka w pole do niego przeznaczone i też nie wczytuje.

Sorry za offtop ale wyżej pisało że jak zmienię sygnaturkę to zostaję usunięty z "konkursu" :/

Offline Georg DeModreyn

• BANITA
    • Użytkownik
    • W żadnym królestwie nie służył długo
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 18, 2008, 14:54:31 »
    Cóż dzisiaj głosowanie na avatarka
    Mizioł pomógł ci któryś z adminów?

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 18, 2008, 16:15:56 »
    Ankieta wystartowała! Miziol podaj linka do Twojego awataru to umieszcze go w ankiecie.

Aha jeszcze jedno słowo- można głosować na swoje dzieło.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2008, 19:37:47 wysłana przez Oktawian »

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 18, 2008, 22:08:12 »
    Można, ale należy - na moje. A dlaczego? Jest to w wątku wyjaśnione nieco wcześniej... [:
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 22, 2008, 20:31:36 »
    No, dzisiaj zakończenie ankiety. Jeśli banici się liczą - wygrał Georg. Jeśli nie, trzeba zrobić nową ankiete z Pablem i Alkiem ;)
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 22, 2008, 20:38:12 »
    Nie ma sensu robić drugiej ankiety. Banici się nie liczą wiec Georg nie wygrał. Ja chętnie podzielę się z Pablo nagrodą, jeżeli to jest możliwe. Jeżeli nie, to niech stracę, oddam głos na Pablo. Tak czy siak Nie ma co się spierać o jakiś tam konkurs, bo idą święta i należy tworzyć przyjazną atmosferę.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 22, 2008, 21:05:32 »
    Nie ma sensu robić drugiej ankiety. Banici się nie liczą wiec Georg nie wygrał. Ja chętnie podzielę się z Pablo nagrodą, jeżeli to jest możliwe. Jeżeli nie, to niech stracę, oddam głos na Pablo. Tak czy siak Nie ma co się spierać o jakiś tam konkurs, bo idą święta i należy tworzyć przyjazną atmosferę.
    Nie musisz być taki dobry... Poczekamy jeszcze troche i może szala zwycięstwa się przechyli. Ja jestem za podziałem nagrody i nie chcę żeby ktoś mi ją oddawał.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Boromir

• BANITA
    • Użytkownik
    Święta
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 23, 2008, 10:26:41 »
    Witam!
    W tym poście chciałem życzyć wam wesołych świąt spędzonych w pełnym rodzinnym gronie, zdrowia (bo to najważniejsze) i dobrych potraw na stole.

Super, dzięki, wzajemnie. Mogłeś się jednak dopisać do istniejącego już tematu o świętach, zamiast zakładać nowy temat dla jednozdaniowego posta. Scalam.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2008, 13:25:23 wysłana przez Daedalus »

Gadu-Gadu 1423373

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 23, 2008, 12:57:19 »
    Drodzy kompani, życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia, spelnienia marzeń i wszystkiego czego tylko sobie życzycie....acha i nie kłóćcie się o avatary...po świętach:)

Offline Credo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 23, 2008, 13:37:03 »
    Yyy zmiana sytuacji i to duża. Alkhadias wygrał chyba... Ma aż 8 głosów.
    EDIT//
    Jadę na święta. Życzę wszystkim miłych, ciepłych świąt. Administracji, żeby to forum zachowało swoją świetność. Nie będzie mnie jeden dzień, więc jeszcze dzisiaj do Was napiszę ;).
    Pozdrawiam serdecznie.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 24, 2008, 10:01:11 wysłana przez Credo »
    Credo

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 24, 2008, 10:49:49 »
    To są moje pierwsze święta spędzone na tym wspaniałym forum. Bez przesady mogę stwierdzić, że jesteście wspaniałymi ludźmi i dziękuję Wam za tyle spędzonego razem czasu. Przeżywałem tu chwile radosne lecz nigdy smutne, chwile zupełnie normalne, oraz irytujące i żenujące, jednak były to wspaniałe chwile i mam nadzieję, że tak będzie nadal. Z okazji świąt chciałbym Wam wszystkim życzyć miłego i bezpiecznego ich spędzenia, wielu prezentów, spotkań z ukochanymi osobami oraz wspaniałego Sylwestra. Co zaś tyczy się forum, to życzę Wam jak najmniej warnów i nieprzyjemnych sytuacji, a banitom szybkiej poprawy. Jednak przede wszystkim życzę Wam wesołych świąt, ogólnie to ujmując. W szczególności kieruję najserdeczniejsze życzenia: Credo, Pablo77, pwi7aaf, Gedusowi i calutkiej administracji. Zrobiłbym laurkę, ale nie chcę mi się ;].
    Pozdrawiam Alk.

ps. Wybaczcie, że skopiowałem, większość ze swojego wcześniejszego posta, ale życzenia przecież się nie zmieniają.
    ps2 Jednak zrobiłem ;]

Offline Credo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 24, 2008, 20:04:49 »
    Żeby nie pisać tylko, że przeżyłem kolejne bardzo rodzinne i wesołe święta, opiszę Wam je:
        Dobra, wstaję wcześnie, gdzieś o 8:30 (dla mnie to wcześnie! ;P). Mama przekazuje mi, że moja kuzynka razem z chłopakiem przyjedzie po nas gdzieś o 10:00. O tej godzinie, dzwoni do nas, że musi kupić jeszcze prezent dla mojej siostry. No więc czekamy, ja jeszcze piszę na tym świetnym forum. Dobra, 11:30 przyjechali. Żegnam się na forum i jadę.
        Podróż niestety nie była ciekawa. Jedziemy, a że mam "problemy z jazdą w samochodzie itp." źle się czułem, a zasnąć nie mogłem. Jeszcze około kilometr i na miejscu, ale złapało mnie. Wziąłem worek i ... no wiecie co. Gdy dojechaliśmy, sam w sweterku wybiegłem z samochodu. Na dworze było około -2 stopnie C, więc podczas przechodzenia działki biegłem. Wszedłem do domu i przywitałem się z siostrą i dziadkami oraz moim pieskiem (3m się brachu :D). Od razu było miło, ale że nienawidziłem przygotowań itp. Poszedłem do swojego pokoju - całkiem duży - około 40m2.
    Pograłem w Real Football 09, Wiedźmina i Milionerów (mobilne wersje).Po około godzinie stół nakryty i gotowy do uczty. Po wejściu na sale, w którym odbywało się "przyjęcie" było biurko i łóżko mojego dziadka oraz choinka pięknie udekorowana. A więc wszyscy weszli do niej i podzielili się opłatkiem oraz składaliśmy sobie życzenia. Jedliśmy takie potrawy jak: gołąbki (ryż i mięso zawinięte w kapustę, smażone), pierogi (tłumaczyć nie muszę), łososie i inne ryby, sernik, makowiec, kutię (tak to się pisze?) i inne smaczne potrawy. Piliśmy kompot oraz herbatę, a ja także mleko, które bardzo lubię, a najbardziej zimne. Po uczcie rozdawaliśmy prezenty. Ja odszymałem najskromniejszą paczkę, ponieważ dostałem 100 zł. Po ich rozdaniu poszedłem na górę pokopać sobie piłkę (a co? tyle miejsca, pokopie sobie w fotel itp., pokiwam się) Pochodziłem sobie po działce, niestety bardzo zimno i ciapka, ale czyste powietrze, bo wieś.
        No i właśnie ten czas. Muszę zacząć się zbierać. Pooglądałem sobie zdjęcia, które sam robiłem, ostatni raz pokopałem piłkę. Wyszedłem na chwilkę. Wróciłem i trzeba było jechać. Wszyscy się zebrali, aby się pożegnać z siostrą i dziadkami oraz pieskiem (3m się brachu #2). Wyszliśmy i wsiedliśmy do auta. Tym razem nie wymiotowałem, więc było dobrze. Byliśmy już pod bramą do mego domku, więc się pożegnaliśmy i tak zakończyła się nasza wigilia. Krótka, lecz było bardzo miło.

Moje bardziej rozbudowane życzenia:
    No to tak, życzę całemu forum wielu sukcesów, aby ta strona zachowała swoją świetność i aby się lepiej rozwijała. Serdecznie pozdrawiam i życzę najbardziej Alkowi, Pablowi, pwi7aafowi, Sonerowi, Kolbie, Puzonowi, Oktawianowi (za błędy w nickach przepraszam) i innym wspaniałym użytkownikom wesołych świąt, ciepłej i rodzinnej wigilii, również wiele sukcesów i dużej pensji w pracy (ponieważ wiele osób tutaj pracuje).
    Oraz życzę sobie i całej bardzo młodej grupie społecznej na tym forum powodzeń w szkole i większego szacunku do starszych.
    Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 24, 2008, 21:28:19 wysłana przez Credo »
    Credo

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #57 dnia: Grudnia 25, 2008, 01:12:09 »
    Ja wigilię spędziłem, jak typowy ateista. Najpierw w domu byli goście, więc siedzialem w pokoju, potem rodzice pojechali w gości, a ja od tego czasu siedzę z koleżanką u siebie. Prezent przyjąłem tylko od rodziców. (Aby nie było niejasności, 3 lata temu podczas ostatniej wigilii, w której brałem udział powiedziałem, że nie wierzę w Boga i przez to nie będę przyjmował prezentów, by mieć czyste sumienie. Jednak rodzice nadal dają mi prezenty, których po prostu nie wypada odrzucić) Dziś w nocy mam zajęcia, bo jest u mnie koleżanka, a poza tym spędzę dwa dni świąt jak zwykle sam w domu lub pojadę gdzieś na spacer. Jednak już za chwilę Sylwester! Moje ulubione wydarzenie w roku.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 25, 2008, 03:33:25 wysłana przez Alkhadias »

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Grudnia 25, 2008, 20:50:16 »
    Święta z koleżanką to jest to :) "Dziś w nocy mam zajęcia" mueheheh! Pozazdrościć... ja teraz czekam na powrót do domu, konsola i atrakcje procentowe czekają. Ale przynajmniej dziś nie było nudno, bo kot się zgubił i przeszło 3h zabawy z tym związanej, wszyscy domownicy biegali i panikowali, ha!

Smacznej choinki i kupy prezentów z przewagą tego drugiego wszystkim życzę z małym opóźnieniem.
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Andronikus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Grudnia 26, 2008, 04:25:04 »
    Kosiciel  Ty jesteś jeszcze za młody żeby spędzać noc z dziewczyną!!! Alkhadias jest na tyle dorosły ze może :D Ba, nawet może to oznajmić na forum :D:D:D:D  Do tego jego ateistyczne sumienie pozwala mu tylko na przyjmowanie prezentów od rodziców....

Ps.Alkhadias, jeśli jesteś ateistą to słowo ,,Bóg,, pisałbyś z małej litery, a tym bardziej nie pisałbyś o sumieniu... Każde dziecko w Twoim weku przeżywa okres buntu... W Twoim przypadku jest bunt związany z religią... Proszę Cię nie pisz więcej o swoim ,,ateizmie,, nawet nie wiesz co to jest... Wydaje Ci się ze jesteś ateistą, ale w każdym zdaniu ośmieszasz się i dostarczasz rozrywki innym. Więc powstrzymaj się już i nie pisz o tym więcej...

Pozdrawiam