Goddamn it!... Ive ja zwykle gada o tym samym... Gadają o problemie z organizacją turnieju, z czym są rzeczywiście duże problemy... A ten gada o swoich wyimaginowanych problemach. Owszem ruski korzystają z wh, bo ja graliśmy z jednymi to jak zostawiliśmy dwóch typów w tunelach na Verloren to oczywiscie wszyscy od nich rzucili się do tuneli i jakimś dziwnym sposobem poszli prosto na nich... Ale to nie o ruskach, bo wiadomo, że oni rodzą się z haxami w genach.
Jeśli sędziowie zauważą, że ktoś gra tak jakby miał wh to mogą zażądać screena, oczywiście są wallhacki, które można wyłączyć, ale są i bazujące na teksturach i zmianach w plikach CommonRes, więc istnieje opcja na wyłapanie takiego cheatera.
Ewentualnie wtedy możesz zrobić screena i go usunąć a później rżnąć głupa, że się nie wiedziało, że ten screen potrzebny :P
Dobra a tak na serio to wiadomo, że zdarzą się przypadki graczy z WH, ale nie przesadzaj z tymi czeaterami, że właściwie każdy gra na haxach... Przypominam ci, że sprawdzaliśmy aimbota i działało to g***ianie i nawet ja ze swoim zezem rozbieżnym strzelam lepiej niż koleś z aimem. Po za tym nie zapominaj, że przed strzałem musisz skonfigurować dystans, ruch itp. Innymi słowy aimy działają na boty na singlu czy też na serwerach typu AK, gdzie poziom jest porównywalny jak na singlu. To o jakich ty cheatach mówisz... Chłopie ja jak dostaję bańkę od np. Raydena to sobie tłumaczę, że po prostu lepiej strzela i się głupio wystawiłem, a nie, że ma aimboty, wallhacki czy też haxy na przebijanie tarcz :P
Po prostu przyjmij do wiadomości, że od jakiegoś czasu w WB nie grałeś regularnie a po za tym grasz na ziemniaku z 5fps, więc może się zdarzyć, że cię po prostu leją jak chcą.
A co do problemów z organizacją turnieju to Prusak ładnie to zobrazował... Totalny brak zdecydowania, bardzo wolno to wszystko działa, dziwne wybory zaproszonych drużyn (według mnie). Mam jednak nadzieję, że to ogarnie, bo to będzie pierwszy od dawna turniej (klanowy) w którym gracze z AE są porozrzucani po różnych drużynach.