Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej  (Przeczytany 49101 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ZefirKefir

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej
    « Odpowiedź #165 dnia: Lipca 01, 2015, 21:45:25 »
    Albo od 18 lat i okres próbny 2 lata (czyli do 20).

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #166 dnia: Listopada 14, 2015, 12:49:30 »
    4 sezon WWC startuje: (klik!), zapisały się już 3 zespoły. Deadline zapisów to 19 listopada.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #167 dnia: Marca 15, 2016, 17:19:33 »
    Już dziś wieczorem (podobno) zostaną otwarte zapisy do nowego turnieju Tardeta, który będzie niejako "duchowym" sukcesorem ECSów: https://forums.taleworlds.com/index.php?topic=348168.0
    W związku również z tym, że pierwszy etap (eliminacje) miałby się zacząć już na początku kwietnia, niewykluczone że 3v3 wystartuje tydzień wcześniej, o ile nie będzie problemów z zebraniem chętnych na grę w Wielkanoc.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #168 dnia: Marca 15, 2016, 20:18:18 »
    Powodzenia dla polskich zespołów, o ile takie wezmą udział i graczy z Polski, grających dla zagranicznych klanów. Może po niezwykle ciekawych transferach przeprowadzonych w okresie NC, KURWA w końcu wygra jakiś turniej, a nie AE ^^
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #169 dnia: Marca 15, 2016, 20:23:32 »
    Co to AE? Te cieniasy?

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #170 dnia: Marca 15, 2016, 20:33:14 »
    Przynajmniej nie przegrali z Unity i nie zremisowali z IG :D

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #171 dnia: Marca 15, 2016, 20:36:06 »
    Gromowładni czarnym koniem turnieju. Thnudners Kokosz z wypolerowanym pałaszem spadnie na swoich wrogów niczym grom z jasnego nieba i pozostanie tylko popiół węgiel (a niech błażej ma coś z życia) i jarmułki czmychających turków.

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Marca 15, 2016, 21:18:24 »
    Ale jak KURWA nie wygra 12:0 z tym U4 to będzie dopiero przypał... Bo jak rozumiem AE nie chciało się grać w tym turnieju. Bo o ile zrozumiem wrzucenie tam jako "najlepszych" KURWĘ i Wonwokie... Jeszcze zrozumiem EV bo oni mają mocny skład (ale to też nie zawsze wychodzi, np. Ex miało bardzo mocny team do WNLa, ale i tak im to nie wyszło), ale to uważanie za najlepszy klan coś co dopiero powstało i zostało założone przez Łotliego... Oczywiście bez obrazy Warhammer, bo chyba tylko on tam gra z Polaków (poprawcie jeśli się mylę), ale tak to odbieram, zwłaszcza, że chyba nikogo oprócz ciebie z tym U4 nie widziałem... Po za tym nie wiadomo do końca kto w tym patoklanie (Watly) gra oprócz "Key Players: Midgard, Yona & Watly" i to chyba wszystko wyjaśnia...

Edit:
    Dla tych co nie wiedzą o jaki turniej chodzi, bo nie zauważyłem, że nikt o nim nie wspominał to odsyłam do tematu: https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,348203.0.html
    « Ostatnia zmiana: Marca 15, 2016, 21:30:35 wysłana przez Bojar »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #173 dnia: Marca 15, 2016, 21:47:16 »
    Przynajmniej nie przegrali z Unity i nie zremisowali z IG :D
    A gromowładne AE dostało w tyłek dwa razy od klanu który tydzień potem przegrał z Unity :D Przyganiał kocioł garnkowi.
    Btw. dziś na treningu grałem kusznikiem i U4 przegrało.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #174 dnia: Marca 15, 2016, 22:03:04 »
    Zanim nazwiesz jakiś klan patoloklanem spójrz na własny, bo jak ja zaczne dogadywać to dopiero będzie zabawnie. Jak to nowy team, mamy problemy z komunikacją, brakuje nam cav playerów, ale mamy potencjał i myślę, że uda nam się stworzyć team zdolny coś ugrać. Początki są zawsze trudne. Powodzenia wszystkim.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #175 dnia: Marca 15, 2016, 22:08:41 »
    IG to potężny klan, widać komuś jajka pierwszym meszkiem obrosły i teraz myśli, że dzięki jego skillowi IG znów powróci do ścisłej czołówki XD
    U4 to jak narazie dla mnie jest przeciętny klan, widzę tam z 4 graczy na lepszym poziomie, potem jakieś Demony, PuffyTheDragony XD A i Surkan najlepszy cav w grze + Watly to już mój detektor przerostu ego po prostu wybuchł XD Ale miejmy nadzieję, że coś z tego lepszego wyjdzie i na następnym turnieju będą się liczyć w walce o półfinał.
    A tak Ci się Bojar jeszcze spytam, grałeś w THD (no z całym szacunkiem dla tych ludzi ale top w Europie to to nie jest) i w MC (tak?) to teraz ty nazywasz kogoś patoklanem? Ty się źle czujesz, smyrałeś się z jajkami Watlyego czy po prostu już późna godzina?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bojar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #176 dnia: Marca 15, 2016, 22:15:49 »
    Ehhh... Sorry jeśli obraziłem... Ale wkładanie klanu, który powstał przed kilkoma dniami do tej samej paki co KURWA AE Wonwokie i nazywanie go najlepszym to jest przesada. Po prostu chciałem podkreślić różnicę pomiędzy wcześniej wspomnianymi a tym klanem... To czy coś osiągniecie to inna kwestia. To czy IG to patologiczny klan to też inna kwestia, bo trochę patologi w tym jest... Po za tym nie napisałem, że jesteście słabi, tylko, że jeszcze (!!!) nie zasłużyliście na miano "najlepszych". Po za tym moja opinia o tym klanie jest uwarunkowana głównie tym, że po pierwsze nie lubie watliego, po drugie...Hmmm... Ciężko coś znaleźć, ale w sumie wszystko się sprowadza do tego, że nie biegaliście z "Tagami", więc nie wiadomo do końca co tam gra. Żadnego turnieju nie było, więc też nie mieliście się okazji popisać, nie macie żadnego przedstawienia klanu na TW, więc nie wiadomo kto tam gra... Po za tym w samym tym turnieju nie ma rosterów, więc średnio można sprawdzić itd. A samo określenie "patoklan" odnosi się do dzieciaka watly'ego i tyle...

Edit Prusak: Ale ja nie twierdzę, że nie grałem/gram w patologicznych klanach... i absolutnie mnie to nie obraża. MC to była patologia, chyba największa jaką widziałem, w THD są spoko ludzie, co do poziomu nie będę się wypowiadał, ze względu, że odszedłem i mój pogląd na ten klan nie jest w pełni obiektywny. A samo nazwanie tego klanu patologicznym jest w kontkekście tego konkretnego turnieju, bo powiedz mi jakie oni mają szanse na zwycięstwo z innymi klanami z tego turnieju? W kontekście następnego otwartego turnieju mogą zajść wysoko, podobnie jak FTW, które w poprzednim WNLu pozytywnie zaskoczyło wychodząc do top 8.

Edit Prusak v2: Może i tak, ale powiedz mi gdzie wychwalam IG... Nie twierdzę, że to IG powinno tam grać, bo nie powinno...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Marca 15, 2016, 22:17:20 »
    Kogo twoim zdaniem mieli zaprosić? IG? IG jak na tę chwilę to podtrzymuje dalej rangę sparingpartnera, z którym gra każdy nowy klan. Taki starter pack w Warbandzie - FTW --> IG --> DoF
    Wygląda to trochę jak ścieżka przetrwania - przegrasz z FTW to rozpadniesz się, jak wygrasz, musisz wygrać z IG, wygrywasz z nimi i z DoF - prawdopodobnie twój klan pożyje następny miesiąc.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #178 dnia: Marca 15, 2016, 22:26:47 »
    Kurcze to REF powinien się rozpaść już w 2k9xD

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Marca 15, 2016, 22:29:52 »
    FTW to była patologia, prawde mówiąc to od momentu kiedy my nie wykorzystaliśmy przewagi dwóch rund w meczu z IR kiedy to było chyba 6-9 dla nas a zremisowaliśmy 9-9, połowa ludzi przestała grać, w przeciwieństwie do IR, które od tamtego meczu doszło aż do finału. Nie polecam klanów z Robinem, ten typ jest z jednej strony w porządku jako osoba, ale patologiczny jako lider XD Na końcu grało już z 8 i to nieregularnie, dostawał dużo propozycji od lepszych graczy którzy chcieli zagrać w fazie pucharowej, postanowił nie brać nikogo a potem się dziwić - ale jak to przegraliśmy, zebraliśmy w końcu 8 graczy na mecz XD